![]() |
Re: MAK Motorsport Braila
Pai si Dragos cu EVO unde este?
|
era si un evo da nu l'am vazut sa concureze..
|
Poate nu in grupa dar sigur a relevat un timp.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=njzgxYhX5Cw Best Moments Tulcea
https://www.youtube.com/watch?v=vP0Y5...eature=related mai multe poze cu masinile |
ce parere aveti de pretul anvelopelor de iarna ?
toti vor sa scape de criza acum ,au luat-o razna : ex :caut 195 65 -15 pentru mine la volvo,gasesc -325 ron -debica -cel mai bun pret (nou -sh 180-200 buc) calcul 325x4=1300 ron +montaj (ai k le montez eu ) rezultat achizitionat de banii astia :4 anvelope de vara pt la anu si masina sta in curte cat timp va fi zapada !si la vara imi cumpar 4 anvelope de iarna la pretul lor real ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
la multi ani !pt cei care isi serbeaza ziua numelui !
|
8 Attachment(s)
Salut la toti!
Saracie pe aici nu mai scrie nimeni daca Edi a plecat ......rusinicaaa!!!! Oricum am vesti , de aceea am intrat ! va pot comunica ca datorita Presedintelui Fundatiei Fiii Brailei , dl Sergiu Diacomatu , Edi si Roberto vor fi anul acesta in Germania si nu la o cursa ..doua si inscrisi pentru tot campionatul de la Kerpen - Germania! o sa atasez citeva fotografii cu prepararea Kartului ....ultimul model spune Edi ....cu care in Romania nu a alergat! Sa le uram succes si poate peste citiva ani ne vor invita sa-i vedem in Formula 1! |
Quote:
FELICITARI EDI, MULT SUCCES IN CONTINUARE! |
Quote:
|
Quote:
altfel polul automobilistic de la Braila va dispare in curind!!! |
Quote:
|