![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
|
4 Attachment(s)
pe ea mah.........:)..........'eftin'......:lol:
poze de azi.....inca se mentine bine.....:) |
vere.....daca vii la pitesti la legale, anunta-ma sa iti aduc parasolar!!!!
|
Parerea mea mai bine vinzi 2.5-u din el si dupa faci un trasplant cu ///M , ca e prea frumos taxiul si prea mult tii la el ca sa-l dai....
|
Quote:
|
Quote:
toata lumea ma da inapoi...ma suna..."bah nu o vinde"....nici nu stiu ce sa mai fac......:rolleyes2 ma suna fratilii LAFU...."frate iti fac eu un motor fortza.....ne intelegem noi cu bani....credit cu buletinul....:)...tine masina"....si tot asa... adevarul ca mi-a intrat in suflet masina asta.....mi-e greu sa ma despart de ea.... nici eu nu mai stiu...:???: |
Quote:
te-ai pus in situatia in care vine unu',iti da 15 hartii si pleaca cu ea?:cry: ce vb frate,rupi dupa tine!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am o surpriza in 4 pistoane pt tine..pana la primavara :D:D:D |
1 Attachment(s)
Quote:
daca nu se da urmeaza.. motor 2000 omologat cu serii sterse...taxe mai mici...sa punem ce vrem dupa.... sau achizitionat 4 jante OZ de la vulturica foarte usoare.. ( poate au mai ramas ponei ceva in ele... ) volanta usurata...asteapta sa fie montata.... bani sa fie ca se rezolva ......:D |
Aduci jantele duminica la PItesti? :)
|
vi la pitesti ?
|
eu sper sa ajung....depinde cum pic de munca...:sad:
aduc si jantele....am voie si cu slickuri pe ele?......:D chiar sint curios cat imi da un 2,8 pe urs......sau daca se descurca cu DGM de campina... sper sa ne vedem cu DRAG.........:D |
Si eu sunt curios cum stau cu tine...ai tu 12v dar...e mult peste mintile lui :D
PS: Daca vi cu slick-uri vin si eu...sa fie treaba treaba :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning