![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Lac transparent? sau cu bricheta?:))
|
bricheta??? ,...WTF ?
...la pistol ,lac transparent amestecat cu 2-3 picaturi de black ;) |
De faza cu bricheta nici eu nu am auzit.. un mic fum negru e doar pt lampa de mers inapoi? de ce nu ai facut si semnalizarea la fel? :)
PS: mai treci si tu pe la spalatorie :D |
:)))) =))) Jock spune-mi daca ai rezolvat cu treaba aia de am vb noi. Poate ne int sapt asta.
|
ii sta mult mai bine asa ,semnale culoarea masinii alea alea, f buna ideea ca si multe altele
|
Quote:
...ma crezi ca de la accident nu am fost la spalatorie? ...am mai spalat eu geamuri ,da in rest nimic .... |
Te avantajeaza culoare la faza cu spalatul..... Eu daca n-o spal pe a mea 2 saptamani nu mai stiu ce culoare e :D
|
...culorile ,te rog frumos :lol::lol::lol:
..da ,griul tine foarte bine la jeg ;) ,dar am zis mai putina apa pana nu o vopsesc ...."rugina" |
Diferenţa se vede foarte bine LIVE pozele nu arată realitatea,v-o spun eu că le-am văzut pe viu şi sunt....strălucitoare şi unpic de tot smoked !
|
Arata foarte bine stopurile asa. mike-fullspeed are dreptate, culorile alea te ajuta mult:P....a mea dupa prima ploaie tre' spalata:D
|
stopurile au iesit beton altfel se vede live, de faruri nu mai zic nimic s-a terminat. dupa ce o vopsesti exact cum am zis "nu stiu toate golfurile din tara dar asta o sa fie sigur printre cele mai frumoase" baga mare. si multam
|
...si eu multumesc man,pentru difuzoare si pentru tot...ma bucur ca s-a rezolvat o parte din probleme ...trage bestia ,nu gluma :lol:
|
ce bine poate arata :shock:
|
Multumesc :oops:
...pe saptamana viitoare o sa avem o mica surpriza ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning