![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
opelul pentru battle'ul cu rares.
sper sa va placa , n-am mai lucrat de mult si am grabit-o putin ... .... |
Foarte tare :D!
|
nu se prea potriveste in perspectiva cu bg-ul.la roata fata iar ii ceva neinregula,se vede aiurea cum intra roata in caroserie si ai lasat semnul de opel in mirror.per general arata bine.bft!;)
|
Quote:
mersi !! |
2 Attachment(s)
|
Quote:
Ti-a luat chefu cu replica asta :lol: Da ce are ma masina?:(.. mie nu imi displace asa tare...:D |
Quote:
O sä mai pun poze aici, numai când ajung la nivelu` lui NLD :rolleyes2 ca sä primesc unele sfaturi/critici/etc....dar dacä primesc doar un comentariu si ala e "esti praf" ce concluzie tragi ? ca te lasi de vt... Postu` asta e aici, ca m-am simtit putin prost, am stat mult la ea, si am incercat sä fac ce nu am mai facut la altä masina... Sterge-ti postu` dacä supärä pe cineva...;) |
Cred ca postul tau face referire in mare parte la postul , deci ma simt obligat sa iti dau raspuns.
Din moment ce netul este plin de tutoriale de unde a invatat toata lumea nu vad de ce nici voi , incepatorii de pe sectiunea de virtual tuning, nu puteti sa invatati tot de acolo. La Golf ai ales un unghi greu pt tine.Probabil ca stii , sau nu , dar toate modificarile , mai ales aripile au alta perspectiva decat masina (sunt strambe).Jantele la fel... Tu nici macar nu poti sa pui 2 jante , sa arate real , si incepi sa faci brush ? E topic de comentarii , bune si rele.Ce vroiai sa iti zic ? E super masina , e bestiala , omg , am ramas fara cuvinte cat de bine arata ? |
Quote:
|
Quote:
P.S.: daca e brush ... nu tre sa sari in sus :) |
2 Attachment(s)
|
Ai imaginatie mai lucreaza la executie si renunta la vinyluri, welcome aboard.
|
Mersi ptr apreciere... voi tine minte sfatu!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Nu mi s-a parut a fi VT, ulterior am aflat de la Ady9005 :). Stiu ca nu ai voie sa copiezi de pe alt VT, daca stiam ca e vt, nu mai pierdeam timpul sa copiez de pe el. :) Incerc sa fiu mai atent pe viitor. |
asta e VT???
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning