Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

keemo 27-05-09 14:01

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
opelul pentru battle'ul cu rares.
sper sa va placa , n-am mai lucrat de mult si am grabit-o putin ...
....

TFK 27-05-09 14:09

Foarte tare :D!

Fily 27-05-09 14:34

nu se prea potriveste in perspectiva cu bg-ul.la roata fata iar ii ceva neinregula,se vede aiurea cum intra roata in caroserie si ai lasat semnul de opel in mirror.per general arata bine.bft!;)

keemo 27-05-09 15:23

Quote:

Originally Posted by Fily (Post 2356388)
nu se prea potriveste in perspectiva cu bg-ul.la roata fata iar ii ceva neinregula,se vede aiurea cum intra roata in caroserie si ai lasat semnul de opel in mirror.per general arata bine.bft!;)

de bg sunt constient ca e cu totul in neregula ,n-am avut de ales , n-am gasit niciun bg mai de doamne ajuta pentru ca am ramas fara niciun donor din 20gb dupa format... , si am ales sa fac eu unul din alte 3bg'uri. Sigla la fel de constient , m-am grabit putin sa termin lucrarea e facuta in foarte putin timp , in fine mie imi place nu stiu de ce :D
mersi !!

Rares_CRM 27-05-09 21:57

2 Attachment(s)
Up Hyundai Getz!!!

Si... Opel Astra Coupe by CRM :arrow:

mitza mtb 27-05-09 22:32

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 2354982)
Greseala mea, dar chiar asa de rea e masina ? :sad: primu` meu "/brush"/

Ahahaha:lol::lol:

Ti-a luat chefu cu replica asta :lol:

Da ce are ma masina?:(.. mie nu imi displace asa tare...:D

NONE 27-05-09 23:12

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2357799)
Ahahaha:lol::lol:

Ti-a luat chefu cu replica asta :lol:

Da ce are ma masina?:(.. mie nu imi displace asa tare...:D

Päi replica asta, mai are sensul de : Du-te in p*** mea de aici, esti praf, un înteles d-asta are, bine ca mi-a spus-o direct si nu pe ocolite ;)....eu zic cä ptr. un începätor ,cred cä e bunä :rolleyes2...în loc de unele încurajäri, cä e primul meu brush, si e fäcut dupa metodä proprie, cä alea dupa net, nu am înteles nimic.
O sä mai pun poze aici, numai când ajung la nivelu` lui NLD :rolleyes2 ca sä primesc unele sfaturi/critici/etc....dar dacä primesc doar un comentariu si ala e "esti praf" ce concluzie tragi ? ca te lasi de vt...

Postu` asta e aici, ca m-am simtit putin prost, am stat mult la ea, si am incercat sä fac ce nu am mai facut la altä masina...
Sterge-ti postu` dacä supärä pe cineva...;)

shantzu 27-05-09 23:28

Cred ca postul tau face referire in mare parte la postul , deci ma simt obligat sa iti dau raspuns.
Din moment ce netul este plin de tutoriale de unde a invatat toata lumea nu vad de ce nici voi , incepatorii de pe sectiunea de virtual tuning, nu puteti sa invatati tot de acolo.
La Golf ai ales un unghi greu pt tine.Probabil ca stii , sau nu , dar toate modificarile , mai ales aripile au alta perspectiva decat masina (sunt strambe).Jantele la fel...
Tu nici macar nu poti sa pui 2 jante , sa arate real , si incepi sa faci brush ?
E topic de comentarii , bune si rele.Ce vroiai sa iti zic ? E super masina , e bestiala , omg , am ramas fara cuvinte cat de bine arata ?

HoricutzWSR 28-05-09 11:48

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 2357692)
Up Hyundai Getz!!!

foarte tare..da` e ceva dubios cu bara aia fatza...seamana cu cea de pe Skyline`ul lui Iackosky,repet...seamana,nu stiu sigur :D

R-Style 28-05-09 14:02

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 2357692)
Up Hyundai Getz!!!

E c/p sau rebrush de pe Skyline ... din cate stiu nu ai voie ... cu toate ca arata marfa masina :)

P.S.: daca e brush ... nu tre sa sari in sus :)

[WP]DEADSKULL 28-05-09 21:32

2 Attachment(s)
Un inceput de VT cu o sovietik cu inima de muscle car...

Attachment 939725

Attachment 939726

Ca][n 28-05-09 21:54

Ai imaginatie mai lucreaza la executie si renunta la vinyluri, welcome aboard.

[WP]DEADSKULL 28-05-09 22:34

Mersi ptr apreciere... voi tine minte sfatu!

Rares_CRM 29-05-09 13:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 2358797)
foarte tare..da` e ceva dubios cu bara aia fatza...seamana cu cea de pe Skyline`ul lui Iackosky,repet...seamana,nu stiu sigur :D

donorul :arrow:
Nu mi s-a parut a fi VT, ulterior am aflat de la Ady9005 :). Stiu ca nu ai voie sa copiezi de pe alt VT, daca stiam ca e vt, nu mai pierdeam timpul sa copiez de pe el. :) Incerc sa fiu mai atent pe viitor.

Ca$$ 29-05-09 14:13

asta e VT???

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning