![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
pagina noua..masina noua:lol::Jeep Compass :arrow:
|
Foarte tare lucrarea, dar nu perfectä, dupa mine :D
+ background + Jante + Idee + Capacu` rezervorului + Ecranele din tetiere cu Bob Marley ;) + Body kit :shock: - Ai lasat numaru` :rolleyes2 - Boxele care se väd prin portbagaj - Reflexia din oglinda retrovizoare de pe partea soferului Bravo man, îmi plac lucrärile tale ;) :-P |
pai.numarul e altu..si pozitie..si tot...boxele mi-au dat bataie de cap ..reflexia,nush ce sa zic.
avand in vedere ca e facuta toata azi...si inafara de jenti,placuta de inmatriculare,scaune,stopuri..totu' e brush ;) |
2 Attachment(s)
mitsubishi lancer X....98% brush...:)
|
superba...felicitari
|
Frumos rau kamikaze ... adu si oglinzile la culoarea masinii ca sar in ochi :(.. :)
Bafta!:* |
primul mei virtual tuning. astept pareri ... ar trebui sa stiti si faptul ca in photoshop acum vreo 3 luni nu stiam nimic :D
http://www.imagehosting.ro/images/ul...bjj3upbbre.bmp |
Nu e rau pt primul vt, e bine ca nu i ai dat o culoare saturata, nu ai pus vinyluri p ea si ca ai pastrat o destul de clean, keep it up.
|
Quote:
|
Quote:
In partea de sus e mata si in partea de jos luceste .... Pe aripa spate , sub linia portbagajului ai "o ceva ", probabil ai vrut sa faci o reflexie ,care iti da impresia ca e stramba aripa. Eleronul trebuia sa aibe o grosime.Tevile de la "intercular" trebuia sa fie mai luminate. Sunt diferenta mari de culoare la unele zone ale masinii. O lucrare buna cu greseli minime :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Volkswagen Golf 4
Edit: Am uitat autorul background-ului |
Quote:
Tot ce ai facut la masina e gresit.Nimic nu e corect... |
Quote: