Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

Maryus_x90 31-10-12 22:05

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Quote:

Originally Posted by davidov92 (Post 5230196)
Salutări din nou. A trecut ceva vreme de cānd am fost pe-aici. Facultate, muncă, alea, alea...

Am avut de ceva vreme o Corolla AE86 de la JDW, variantă mai nouă, cu cāteva chestii diferite (nu īntrebați de unde). M-am hotărāt pānă la urmă să fac un fix și să mai adaug cāteva piese și după un maraton de 20 de ore l-am terminat. Motorul 4A-GE și o colecție de jante sunt incluse.

Postez aici doar pentru că, după cum īl știu eu pe Toretto, va apărea curānd pe GOM să se plāngă să scoatem mod-ul de pe site. Las un link aici īn caz că voi fi nevoit să-l scot.

am astept fix-ul asta o gramada de timp :shock: mersi pt efort...o intrebare:merge si in mwm ? sau a ramas pe 230 le ?

radu_cainamisir 31-10-12 22:07

maryus bine ca am dat si de tine :D incerci si tu polou meu? te rog

davidov92 31-10-12 22:34

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 5230270)
am astept fix-ul asta o gramada de timp :shock: mersi pt efort...o intrebare:merge si in mwm ? sau a ramas pe 230 le ?

Sincer să fiu, habar n-am. Joc pe 2.2.1. MWM cu LE2MWM.

R.Equinox 31-10-12 23:46

3 Attachment(s)
Primul mod scos de Radu a fost testat de mine..la inceput..na..ca la inceput:))..Dar dupa ce am facut masina asta..Am ramas uimit..a evoluat foarte bine..pana acum nu am gasit nici un bug...

Bravo Radule!

davidov92 01-11-12 00:17

1 Attachment(s)
Am mai gasit cateva bug-uri la 86 și le-am rezolvat. Reuploadez.

Văd că NRT deja s-a găsit să zică ceva. Mă rog, mai rămāne de văzut ce zice Toretto. Dacă spune să-l scot, n-am decāt să-l scot.

CraZzy_K1D 01-11-12 11:37

davidov92 - am avut o data masina asta dar avea multe bug-uri multumesc ca ai reparat din ele :)
Dar motorul asta e diferit :-? mai era unu asemanator cu asta sau ... ?
marius - ia modul si incearca :-?? ca eu tot mwm a lu diego cu le2mwm am :)

danny125 01-11-12 15:45

5 Attachment(s)
@Radu_Cainamisir - am reusit sa iti testez si eu Polo-ul si daca @R_Equinox nu i-a gasit nici un bug uite ca eu i-am gasit mai multe :lol: .Acum sa nu zici ca sunt carcotas si caut nod in papura dar sunt lucruri ce se pot rezolva relativ usor si e pacat sa le lasi asa:

1.Masina nu vine din catalog cu toate piesele (stii tu, acolo din java sasiului adaugi codurile pieselor sa le puna toate pe masina cand o cumperi)
2.Nuantele la geamuri sunt diferite, cele din spate care vin o data cu sasiul sunt mai negre iar celelalte sunt albicioase (reexporta-le si fa-le mai negre)

Attachment 2599349

3.In portbagaj e ceva ciudat, e acolo ceva in plus, un poligon si bara din spate e ciuntita, de detaliile astea spuneam eu sa ai grija

Attachment 2599350

4.La parbriz acolo la oglinda ai bucatica aia care vine sub oglinda e in plus acolo, si cand pui parbrizul licureste.

Attachment 2599351

5.Nu ai scos piesele care nu sunt necesare din catalog, scoate-le daca nu mai ai nevoie de ele.

6.Globurile de lumini din faruri de ce nu le-ai facut cum ti-am aratat? nu arata prea bine acum, fa asa cum ti-am aratat, iar lightglow-ul pentru stopuri nu imi place, trebuia sa si exporti ceva, sa pui texturi asa doar lumina aia nu arata prea bine.

Sunt cateva lucruri minore care zic eu ca ar fi pacat sa nu le refaci, altceva nu am mai gasit deocamdata, dar daca mai vad ceva iti spun...a da rotile din spate parca nu sunt la locul lor, sunt prea in spate, ar trebui aduse putin mai in fata sau poate mi se pare mie.

Oricum, bravo arata bine, ai evoluat mult ... rezolva si ce ti-am zis eu si o sa iasa un mod aproape perfect.

Attachment 2599352 Attachment 2599353

Grid28 01-11-12 16:07

2 Attachment(s)
Am incercat sa fac si eu ceva.. Am facut devil eyes pt E36, sper sa va placa

radu_cainamisir 01-11-12 18:25

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5231053)
@Radu_Cainamisir - am reusit sa iti testez si eu Polo-ul si daca @R_Equinox nu i-a gasit nici un bug uite ca eu i-am gasit mai multe :lol: .Acum sa nu zici ca sunt carcotas si caut nod in papura dar sunt lucruri ce se pot rezolva relativ usor si e pacat sa le lasi asa:

1.Masina nu vine din catalog cu toate piesele (stii tu, acolo din java sasiului adaugi codurile pieselor sa le puna toate pe masina cand o cumperi)
2.Nuantele la geamuri sunt diferite, cele din spate care vin o data cu sasiul sunt mai negre iar celelalte sunt albicioase (reexporta-le si fa-le mai negre)

Attachment 2599349

3.In portbagaj e ceva ciudat, e acolo ceva in plus, un poligon si bara din spate e ciuntita, de detaliile astea spuneam eu sa ai grija

Attachment 2599350

4.La parbriz acolo la oglinda ai bucatica aia care vine sub oglinda e in plus acolo, si cand pui parbrizul licureste.

Attachment 2599351

5.Nu ai scos piesele care nu sunt necesare din catalog, scoate-le daca nu mai ai nevoie de ele.

6.Globurile de lumini din faruri de ce nu le-ai facut cum ti-am aratat? nu arata prea bine acum, fa asa cum ti-am aratat, iar lightglow-ul pentru stopuri nu imi place, trebuia sa si exporti ceva, sa pui texturi asa doar lumina aia nu arata prea bine.

Sunt cateva lucruri minore care zic eu ca ar fi pacat sa nu le refaci, altceva nu am mai gasit deocamdata, dar daca mai vad ceva iti spun...a da rotile din spate parca nu sunt la locul lor, sunt prea in spate, ar trebui aduse putin mai in fata sau poate mi se pare mie.

Oricum, bravo arata bine, ai evoluat mult ... rezolva si ce ti-am zis eu si o sa iasa un mod aproape perfect.

Attachment 2599352 Attachment 2599353

mersi! de undele stiam si eu, dar de chestia aia din portbagaj chiar nu! La geam acolo o sa sterg aia si o sa schimb nonta la geamurile spate. Sincer nu mai stiu ce am vrut sa le fac dar l-am facut prost oricum. Piesele nefolositoare se scot la sfarsit iar masina inca e WIP. Nu e o regula dar eu fac asa pt ca poate ma decit in ultimul moment sa pun ceva in plus si dupa de unde pise....Globurile de lumini la faruri nu mi-au iesit iar treaba cu piesele din catalog nu stiu cum sa o fac :(

Pe vst m-a intrebat unu acolo unde e uploadata masina daca am facut psyh-urile. Am auzit de chestia asta dar nu stiu cum sa le fac. Stiu ca tu sti;)

P.S.- oricum mersi de testele amanuntite, in fond pt asta am dat masina la testare

CraZzy_K1D 01-11-12 19:43

4 Attachment(s)
Obosita inca zboara :D

KidForDrift 01-11-12 20:44

4 Attachment(s)
Am revenit!

Maryus_x90 01-11-12 21:36

Quote:

Originally Posted by davidov92 (Post 5230393)
Am mai gasit cateva bug-uri la 86 și le-am rezolvat. Reuploadez.

Văd că NRT deja s-a găsit să zică ceva. Mă rog, mai rămāne de văzut ce zice Toretto. Dacă spune să-l scot, n-am decāt să-l scot.

NRT can suck my ass...atata timp cat mi-au furat engine bay-ul la e34 meu si l-au pus pe e34 lor convertit din fm4 cuvintele lor sunt egale cu 0 :) asa ca, mersi pt mod inca odata, si multumesc ca l-ai facut sa mearga in 221 mwm, ca eu cant ti l-am dat mergea numai in 230 le :D

R.Equinox 01-11-12 21:54

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 5231537)
NRT can suck my ass...atata timp cat mi-au furat engine bay-ul la e34 meu si l-au pus pe e34 lor convertit din fm4 cuvintele lor sunt egale cu 0 :) asa ca, mersi pt mod inca odata, si multumesc ca l-ai facut sa mearga in 221 mwm, ca eu cant ti l-am dat mergea numai in 230 le :D

Ce se mai aude de e34? ..o sa fie terminat vreodata?:))

KidForDrift 01-11-12 22:21

Sa dea Domnul. Poate acum ca ai terminat Polo...te apuci si poate mai scoti macar un update...ori un beta la e34-le ala:lol: Multa multa multa bafta in continuare Radule!

Maryus_x90 01-11-12 22:31

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5231570)
Ce se mai aude de e34? ..o sa fie terminat vreodata?:))

cum am mai spus, slrr nu ma mai pasioneaza asa mult, asa ca nu o sa fie terminat niciodata e34 ala :) am prea putin timp liber ca sa mi-l dedic SLRR-ului

All times are GMT +2. The time now is 08:25.

- Copyright 2026 4Tuning