![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mazda rx-7:D
|
1 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult pe aici.:D
Attachment 2596322 |
Quote:
|
Quote:
Unii se uita doar la grafica...utativa la masina cum arata..apoi grafica..masina conteaza cel mai mult! |
5 Attachment(s)
rosha - dragutza mazda dar parca mergeau alte jante pe ea
darius - bomba honda ta jantele ronal si culoare fac tot farmecul masinii vin si eu cu o matza |
DariusAlexandru - foarte frumoasa.dar grafica aduce cam prea a "cartoon" sa zic asa
bobi - frumoasa matza. dar parca o strica portbagaju ala cu aripiara de randunica. si incearca daca pot sa ii iei bara de fata jos si sa se vada filtru HKS. |
4 Attachment(s)
portbagajul este unul de csl
din pacate pisica nu o mai am ca sa o mai modific acum am un golf 5 |
Quote:
|
Quote:
Sa mori tu ca e masina ta, hai sa fim seriosi ;) |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Dar dacă te referi dacă eu am făcut maşina,atunci da,eu am făcut-o,fi fără grijă. Îţi mai urc câteva să te convingi: Attachment 2597265 Attachment 2597266 Attachment 2597267 |
El s-a referit ca ai luat poza de pe vstance si ai pus-o aici si ai zis ca e ta, cand de fapt e a lu jesus ala de pe vstance.La asta s-a referit.
|
Am înţeles.
Păi maşina e a mea,a fost postată pe VST pt. o competiţie,iar de acolo a fost luată şi folosită pt. prezentarea modului. Şi Tom are un RX7 verde ce l-a postat pe VST şi de acolo i-au luat poza şi tot aşa,au folosit-o ca prezentare a modului respectiv. Uite: http://vstanced.com/page.php?id=763 Şi vezi postul #13840: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.../page-923.html |
4 Attachment(s)
DariusAlexandru- i-a da si mie reflexia aia :)) baga id-ul radu_cainamisir_95 :D app faine poze, la mine mai trebuie putin fainosag :lol:
un mic Nissan |
2 Attachment(s)
Îi mulţumesc lui Radu pt. că m-a lăsat să testez aceste jante.
Felicitări atât lui cât şi lui Dani. :D Attachment 2597702 Şi încă un Civic: Attachment 2597703 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning