![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
vin si eu cu ceva dupa mult timp:D
ps: CrazyMan avem timp sa facem altu':D |
E bine nu ti-ai esit din mana,la ploape trebuia sa faci un pic marginea la cel din dreapta nici nu se cunoaste daca nu dai zomm.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Dane, abea astept. Cat despre lucrarea ta cu mazda parerea mea personala este ca ar fi trebuit sa ii dai niste umbre sub pleoape, janta din spate e un pic cam plata si rezolutia partii din fata - carburatorul, cred - e un pic mai slaba decat a restului masinii. In rest, two thumbs up ! :D mai pun o lucrare, cea cu care particip acum la "group battle" |
2 Attachment(s)
un Pro-cee-d :p
|
3 Attachment(s)
Guess what ? I'M BACK !
Postez si yo un "comeback" chop . :D Attachment 891782 Attachment 891783 Attachment 891784 PS : Sa'mi ziceti daca efectul din ultima poza e un esec total sau nu ... Full brush except Wheels and Windows ! |
Quote:
interesant efectul , si imi place si cum ai facut reff-urile , dar vezi ca roata de pe spate e mai mica dect cea de pe fata |
primele mele lucrari
2 Attachment(s)
Sunt primele mele lucrari, am inceput acum vreo 4-5 zile motivat de ce am vazut aici pe forum.
Attachment 894915 Attachment 894916 |
Re: primele mele lucrari
2 Attachment(s)
|
primele mele lucrari
2 Attachment(s)
|
man,iao mai incet.citeste regulamentul,ai voie sa postezi o singura masina pe zi.cat despre lucrarile tale pot spune doar sa te mai uiti peste niste tutoriale;)te vor ajuta mult.numai bine!
|
2 Attachment(s)
Imi cer scuze, recunosc, nu am citit regulamentul. Shame on me!:???: Postez inca o lucrare :-P
Attachment 896291 Attachment 896292 |
2 Attachment(s)
va place?...un comment pls!!!
|
Quote:
bafta in continuare !! |
Quote:
oricum buna treaba ;) felicitari asteptam si altele:twisted: |
De ce nu ai facut masina aceeasi culoare cu bara ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning