Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

Maryus_x90 18-10-12 20:55

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Quote:

Originally Posted by capa` (Post 5213819)
Frumoase masini, bravo tuturor 8) un Nissan de la mine.. pacat de masina asta ca ar merita un mod mult mai bun..

zenki? :shock:

capa` 18-10-12 21:01

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 5214429)
zenki? :shock:

da ma..:cry:

KidForDrift 19-10-12 08:52

3 Attachment(s)
E frumusel R8-ul asta Spyder...nu?;)

radu_cainamisir 19-10-12 13:28

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5214867)
E frumusel R8-ul asta Spyder...nu?;)

uham...

KidForDrift 19-10-12 17:13

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5215193)
uham...

Ce vrei sa zici?:lol::lol::lol:

radu_cainamisir 19-10-12 17:56

4 Attachment(s)
KidForDrift- adica da :D

Va prezint my little monster

R.Equinox 19-10-12 19:46

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5215431)

Jante si gume pe 18 si lasat putin..era perfect!..Si asa arata bine

My GTO:twisted:

Rosha 19-10-12 21:24

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5215431)

radu poti te rog sa urci reflexia care o folosesti?e mata?te rog..

radu_cainamisir 19-10-12 22:11

3 Attachment(s)
Rosha- nu cred ca am o refleie cine stie ce dar ma joc cu photo shop-ul si de aia arata asa :D

Azi am muncit de am rupt normal cu Polo. Fac o reconditionare totala a texturilor. Va arata doar fata :D dar am lcurat si la ramele geamurilor si la interior si la toate alea. Nu am modificat pozele asa tare pentru a va da seama cum arata acum. Mare realizare este tetura neagra care dupa ce cum se vede acum nu mai este doar un negru, ci se distinge bine ce e de vazut. Bara stok zic ca arata mult mai bine acum, in timp ce la a doua bara nu am umblat doar la texturi ci si la mici detalii :D Dupa weekend va arat si restul.Interiorul este mult mai bine lucrat, stiu ca majoritatea dintre voi nu stiu cum arata inainte dar nici nu conteaza. Conteaza prezentul:D Bafta!

Robicutz 19-10-12 22:13

1 Attachment(s)
.....

Rosha 19-10-12 22:14

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5215750)
Rosha- nu cred ca am o refleie cine stie ce dar ma joc cu photo shop-ul si de aia arata asa :D

Azi am muncit de am rupt normal cu Polo. Fac o reconditionare totala a texturilor. Va arata doar fata :D dar am lcurat si la ramele geamurilor si la interior si la toate alea. Nu am modificat pozele asa tare pentru a va da seama cum arata acum. Mare realizare este tetura neagra care dupa ce cum se vede acum nu mai este doar un negru, ci se distinge bine ce e de vazut. Bara stok zic ca arata mult mai bine acum, in timp ce la a doua bara nu am umblat doar la texturi ci si la mici detalii :D Dupa weekend va arat si restul.Interiorul este mult mai bine lucrat, stiu ca majoritatea dintre voi nu stiu cum arata inainte dar nici nu conteaza. Conteaza prezentul:D Bafta!

Te rog poti sa arhivezi folderul maps.din director.si sa il urci te rog.si promit ca nu va mai bat la cap cu chestia cu reflexia:))mersi

radu_cainamisir 19-10-12 22:21

duminica pe seara...maine la 5 trb sa fiu in picioare pt ca am excursie si trb sa fiu pregatit fizic pt atata Cotnari cat o sa fie :)) ( in mine )

R.Equinox 19-10-12 22:27

Quote:

Originally Posted by Robicutz (Post 5215751)
.....

Like a Boss!:X

GrigoGt 20-10-12 10:40

salut,am si eu o problema,folosesc 2.3.0 si dupa ce ma ocup de o masina si ies din joc nu mi se salveaza,imi da garajul gol

narcotycul 20-10-12 11:12

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5215750)

Arata bine, din ce joc ai convertit masina?

All times are GMT +2. The time now is 14:41.

- Copyright 2026 4Tuning