![]() |
Re: Constanta - Accidente
Quote:
pacat de restu care erau in masina au murit nevinovati...dumnezeu sa-i ierte |
aseara in ovidiu un cielo a lovit o femeie pe trecerea de pietoni,destul de grav.
|
Se va murii pe capete din cauza zmeilor care vor sa arate femeilor cat de soferi sunt.Asa e romanul,usor influetabil si de multe ori inconstient.Azi ploua de rupe,la ce aglomeratie e in oras banuiesc ca la biroul tamponari si accidente usoare deja se face coada.
|
era un logan rasturnat aseara pe varianta proptit in gardu viu de la mercedes :)))))) cica a depasit masina de politie a pierdut controlu si s a rasturnat exact in fata lor . era praf ala de la volan,de abia a iesit din masina pe partea din dreapta si nu putea sa articuleze 2 cuvinte.animalele astea ar trebui impuscate . daca intra pe contrasens lovea oameni nevinovati .
|
subscriu!
|
duba intrata intr`un opel astra in curba stransa de la Satul Nou , 4 victime , 2 in stare extrem de grava .
Duba a intrat pe contra sens , pt ca in prealabil un tirist i`a facut semn sa`l depaseasca , desi avea masini in fata . Grija mare la depasiri pe asfalt ud , fara viizbilitate .. se face poc :) |
la cum se circula azi sigur le-au dat de lucru politailor.
1 accident pe sos. Mangaliei: o supernova a intrat in audi a6... praf botul la dacie ....bara spate si capota portbagajului indoita la audi 1 accident in zona stadionului Portul: bmw seria 3 cu o dubita ford rosie..bmw praf botul, dubita stanga spate in zona roti era atinsa 1 accident zona tomis 3: 1 opel astra` 93 cu un vectra b1...usor lovite 1 accident pe aurel vlaicu zona campus: 2 loganuri lovite usor. in plus vreau sa adaug ca am o vecina care merge cu schibatorul pe linia dreapta sau continuu pentru ca asa crede ea ca e pozitionata bine masina pe banda, fapt ce nu ma mirat azi cand am vazut o masina de scoala mergand la fel dinspre delfinariu spre city park.... le urez service placut si cheltuiala mare acestor ""soferi"" |
si fereasca dumnezeu sa te loveasca, sa stai cu masina prin service-uri. astazi era radar pe unirii aproape de pescarie, in masina nu era nimeni, dar radarul functiona..
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Yepz. 4 sure :) nici macar nu au avut nevoie de transport la spital la constanta , i`au dus la medgidia .. deci au scapat ieeeeeeeftinel rau :)
tre sa mai ai si noroc .. desi ei nu au avut saracii nici o vina :D |
aseara in jurul orei 10 .... spre valu lui traian ... in fata la toyota ....un pieton a fost lovit din plin deoarece a traversat neregulamentar .... a decedat pe loc .... la ceea ce am vazut nici n-am putut face poze .... :(
|
se crapa lentila? :D
|
pai avea interioarele torsoului la vedere , i se putea vedea cordul ...
partea mai nasoala e ca ocupantul scaunului din dreapta l`a vazut mai de aproape decat ar fi fost cazul si acum e in stare destul de grava la spital .. |
naspa asa. as fi vrut si eu un plaman de acolo din torace sa il am de schimb poate se afuma prea tare ai mei :D
|
Accident in seara asta, pe Soveja, un pic mai sus de Eden. Din cate am apucat sa vad era o dacie 1300, botul facut praf. Presupun ca a intrat frontal in ... alta masina ?? Poze nu am facut pt ca aveam camera acasa.
Are cineva detalii ? Dom` cameraman ??? :D:D:D |
am trecut si eu pe langa accident .. destul de grav ... pagube materiale .. destul de mari ;) ..
|
Cunoaste cineva posesoara unui Renault Megane Sedan cu nr de inmatriculare: B 72 XXA. A lovit in parcare cordoba unui prieten. Din spusele martorilor, s-a dat jos din masina, s-a uitat daca a lovit-o rau....si a plecat fara sa lase nici macar un numar. Cordoba nu are lovitura mare, mai mult vopseaua luata, dar e vorba de ,,gest".
|
vladutz am trecut si eu pe acolo . a fost fara victime deci nu m`am oprit sa ma uit :D eu nu fac decat morti descarcerari sau chestii funny :D
|
Azi in jurul orei 15:30 pe Aurel Vlaicu, ceva mai sus de Metro un Fiat Bravo modelul vechi, albastru, ceva tuning, partea stanga fata plesnita rau, roata intr-o parte, si un Mercedes C-class modelul anterior, gri, partea dreapta sfaramata, airbaguri sarite...daca stie cineva ceva mai in amanunt, victime etc.?
|
stau chiar in zona ... dar nu s-a auzit galagie :)) ... in zona asta sunt cam dese accidentele ... intersectia aia este blestemata :) ...
|
avea numere de constanta fiatu sau de bulgaria?
|
bulgaria, am mai trecut si pe la 19:30 si au disparut ambele masini, ori nu le-am vazut eu :)
|
despre accidentul de pe varianta am auzit .. nu s-a lasat cu victime dar , cu victime s-a lasat un alt accident in zona spitalului militar de pe mamaia , un accident soldat cu o victima si pagube materiale.
Accidentul a fost intre o baba vitezomana care a crezut ca poate trece inaintea unui motor in blana , lucru care s-a dovedit fals , motorul a cazut pe o parte crash pad fisurat , carena + oglinda care s-a mulat pe baba, si baba mici contuzii si vanatai ;) |
am si eu o intrebare la baietii de pe forum!ca orice om vara merg si eu la mare,anul asta am stat in constanta la un apartament in tomis 3 pe soveja!sau ceva de genu!am iesit si eu in decurs de 1 sapt seara in tomis 2 ca acolo am inteles ca e miscarea!m-am dat cu baietii la semafoare da nimik special in afara de baiatul cu RGL care m-a facut!avea un porche turbo 911 dak nu ma insel!restu baietanilor de pe forum unde va ascundeti in cluburi?ca nu am vazut nimic tuning!ma asteptam la altceva de la CT
|
stai tu chill alecx ... galagia este in alta parte ... data viitoare cand vi la cta ... intereseaza-te mai bn ... :D ...
|
pe tomis ?:P maxim o blonda prinzi =)) cu km multi la bord cel mai probabil :))
|
=)) adica numai pzdle ies acolo de asta ma miram eu de ce sunt putin barbati la volan in CT =)) ce tantalau sunt my bad
|
Quote:
|
Quote:
|
korect !!!!
|
accident live pe trecerea de pietoni http://stirileprotv.ro/stiri/interna...ezi-video.html
|
Constanta - Accidente
Quote:
|
Quote:
|
Constanta - Accidente
Nu cred ca prea curand , zmeii de prin oras pentru pitzi sa`i vada ce masini puternice au ....... si accidentele curggggg.........
|
Asa e....din pacate toti taranii s-au pricopsit peste noapte cu carnet si masina si nici nu au habar de regulile de circulatie ca sa nu mai zic de bunele maniere.....
|
mai grav este ca uni merg fara permis si bauti la volan...pot omora pe alti nevinovati
|
ieri la intersectia MIHAI VITEAZU CU DECEBAL....daca nu e alcool e viteaza sau neacordare de prioritate si tot se intampla cate un poc
http://www.telegrafonline.ro/1253134...onstantei.html |
Si aseara in intersectia de la Dacia a fost accident,un motor cu un ford , nu stiu prea multe detalii
|
Quote:
Si ca sa nu fiu off-topic, stie careva detalii despre accidentul din Inel 2 ? Am inteles ca a fost calcat un motociclist/scuterist . |
2 Attachment(s)
astazi in mamaia....nu stiu ce si cum s-a intamplat...da' tigra era lovita pe partea dreapta...si bmw pe stanga si....frontal.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning