Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

G0rdy 06-09-09 08:24

Re: Constanta - Accidente

Quote:

Originally Posted by CT90SNR (Post 2613190)
Patru tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 24 de ani, au murit, sambata dimineata, intr-un accident rutier petrecut in dreptul localitatii constantene Sibioara, din cauza vitezei .
Potrivit politistilor de la Circulatie, Bogdan Cosmin Cazacu, in varsta de 19 ani, din Navodari, insotit de trei prieteni, doua fete si un alt baiat, conducea, sambata dimineata, in jurul orei 02.00, un autoturism Honda pe raza comunei Sibioara, dinspre DN 22 catre Navodari.

La un moment dat, la intersectia strazilor Mihail Kogalniceanu si Ioan Slavici, din cauza vitezei excesive, el a pierdut controlul volanului, iar masina a derapat si a acrosat doi stalpi de iluminat public, situati pe partea dreapta a drumului, in sensul sau de mers.

In urma impactului foarte puternic, soferul si cei trei pasageri din masina, doua fete de 19 si 20 de ani si un alt tanar de 24 de ani, au murit pe loc.

La fata locului, a ajuns si un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului Constanta, pompierii reusind abia dupa doua ore de interventie sa scoata trupurile tinerilor dintre resturile masinii.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele si modul in care s-a produs accidentul.

In media AICI

pacat de restu care erau in masina au murit nevinovati...dumnezeu sa-i ierte

G0rdy 07-09-09 07:58

aseara in ovidiu un cielo a lovit o femeie pe trecerea de pietoni,destul de grav.

GABBY_ 07-09-09 12:20

Se va murii pe capete din cauza zmeilor care vor sa arate femeilor cat de soferi sunt.Asa e romanul,usor influetabil si de multe ori inconstient.Azi ploua de rupe,la ce aglomeratie e in oras banuiesc ca la biroul tamponari si accidente usoare deja se face coada.

ginnjuice 07-09-09 14:55

era un logan rasturnat aseara pe varianta proptit in gardu viu de la mercedes :)))))) cica a depasit masina de politie a pierdut controlu si s a rasturnat exact in fata lor . era praf ala de la volan,de abia a iesit din masina pe partea din dreapta si nu putea sa articuleze 2 cuvinte.animalele astea ar trebui impuscate . daca intra pe contrasens lovea oameni nevinovati .

DarkJEDI 07-09-09 16:19

subscriu!

CT18NRG 08-09-09 01:15

duba intrata intr`un opel astra in curba stransa de la Satul Nou , 4 victime , 2 in stare extrem de grava .
Duba a intrat pe contra sens , pt ca in prealabil un tirist i`a facut semn sa`l depaseasca , desi avea masini in fata .
Grija mare la depasiri pe asfalt ud , fara viizbilitate .. se face poc :)

Daniel_DRV 08-09-09 14:56

la cum se circula azi sigur le-au dat de lucru politailor.
1 accident pe sos. Mangaliei: o supernova a intrat in audi a6... praf botul la dacie ....bara spate si capota portbagajului indoita la audi
1 accident in zona stadionului Portul: bmw seria 3 cu o dubita ford rosie..bmw praf botul, dubita stanga spate in zona roti era atinsa
1 accident zona tomis 3: 1 opel astra` 93 cu un vectra b1...usor lovite
1 accident pe aurel vlaicu zona campus: 2 loganuri lovite usor.
in plus vreau sa adaug ca am o vecina care merge cu schibatorul pe linia dreapta sau continuu pentru ca asa crede ea ca e pozitionata bine masina pe banda, fapt ce nu ma mirat azi cand am vazut o masina de scoala mergand la fel dinspre delfinariu spre city park....
le urez service placut si cheltuiala mare acestor ""soferi""

semjke 08-09-09 15:07

si fereasca dumnezeu sa te loveasca, sa stai cu masina prin service-uri. astazi era radar pe unirii aproape de pescarie, in masina nu era nimeni, dar radarul functiona..

j.v.l 08-09-09 16:36

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CT18NRG (Post 2620379)
duba intrata intr`un opel astra in curba stransa de la Satul Nou , 4 victime , 2 in stare extrem de grava .
Duba a intrat pe contra sens , pt ca in prealabil un tirist i`a facut semn sa`l depaseasca , desi avea masini in fata .
Grija mare la depasiri pe asfalt ud , fara viizbilitate .. se face poc :)

sigur mai traiesc ? :shock:

CT18NRG 08-09-09 22:48

Yepz. 4 sure :) nici macar nu au avut nevoie de transport la spital la constanta , i`au dus la medgidia .. deci au scapat ieeeeeeeftinel rau :)
tre sa mai ai si noroc .. desi ei nu au avut saracii nici o vina :D

DaddY' 09-09-09 11:03

aseara in jurul orei 10 .... spre valu lui traian ... in fata la toyota ....un pieton a fost lovit din plin deoarece a traversat neregulamentar .... a decedat pe loc .... la ceea ce am vazut nici n-am putut face poze .... :(

DarkJEDI 09-09-09 12:47

se crapa lentila? :D

CT18NRG 09-09-09 13:06

pai avea interioarele torsoului la vedere , i se putea vedea cordul ...
partea mai nasoala e ca ocupantul scaunului din dreapta l`a vazut mai de aproape decat ar fi fost cazul si acum e in stare destul de grava la spital ..

DarkJEDI 09-09-09 13:29

naspa asa. as fi vrut si eu un plaman de acolo din torace sa il am de schimb poate se afuma prea tare ai mei :D

wu_vladutz 09-09-09 19:15

Accident in seara asta, pe Soveja, un pic mai sus de Eden. Din cate am apucat sa vad era o dacie 1300, botul facut praf. Presupun ca a intrat frontal in ... alta masina ?? Poze nu am facut pt ca aveam camera acasa.
Are cineva detalii ? Dom` cameraman ??? :D:D:D

Psycho 09-09-09 21:02

am trecut si eu pe langa accident .. destul de grav ... pagube materiale .. destul de mari ;) ..

fe_billy92 10-09-09 01:42

Cunoaste cineva posesoara unui Renault Megane Sedan cu nr de inmatriculare: B 72 XXA. A lovit in parcare cordoba unui prieten. Din spusele martorilor, s-a dat jos din masina, s-a uitat daca a lovit-o rau....si a plecat fara sa lase nici macar un numar. Cordoba nu are lovitura mare, mai mult vopseaua luata, dar e vorba de ,,gest".

CT18NRG 10-09-09 04:58

vladutz am trecut si eu pe acolo . a fost fara victime deci nu m`am oprit sa ma uit :D eu nu fac decat morti descarcerari sau chestii funny :D

Drako4Life 10-09-09 16:05

Azi in jurul orei 15:30 pe Aurel Vlaicu, ceva mai sus de Metro un Fiat Bravo modelul vechi, albastru, ceva tuning, partea stanga fata plesnita rau, roata intr-o parte, si un Mercedes C-class modelul anterior, gri, partea dreapta sfaramata, airbaguri sarite...daca stie cineva ceva mai in amanunt, victime etc.?

DaddY' 10-09-09 16:08

stau chiar in zona ... dar nu s-a auzit galagie :)) ... in zona asta sunt cam dese accidentele ... intersectia aia este blestemata :) ...

DarkJEDI 10-09-09 16:16

avea numere de constanta fiatu sau de bulgaria?

Drako4Life 10-09-09 21:22

bulgaria, am mai trecut si pe la 19:30 si au disparut ambele masini, ori nu le-am vazut eu :)

Psycho 11-09-09 01:37

despre accidentul de pe varianta am auzit .. nu s-a lasat cu victime dar , cu victime s-a lasat un alt accident in zona spitalului militar de pe mamaia , un accident soldat cu o victima si pagube materiale.

Accidentul a fost intre o baba vitezomana care a crezut ca poate trece inaintea unui motor in blana , lucru care s-a dovedit fals , motorul a cazut pe o parte crash pad fisurat , carena + oglinda care s-a mulat pe baba, si baba mici contuzii si vanatai ;)

alecx15 11-09-09 13:33

am si eu o intrebare la baietii de pe forum!ca orice om vara merg si eu la mare,anul asta am stat in constanta la un apartament in tomis 3 pe soveja!sau ceva de genu!am iesit si eu in decurs de 1 sapt seara in tomis 2 ca acolo am inteles ca e miscarea!m-am dat cu baietii la semafoare da nimik special in afara de baiatul cu RGL care m-a facut!avea un porche turbo 911 dak nu ma insel!restu baietanilor de pe forum unde va ascundeti in cluburi?ca nu am vazut nimic tuning!ma asteptam la altceva de la CT

DaddY' 11-09-09 13:41

stai tu chill alecx ... galagia este in alta parte ... data viitoare cand vi la cta ... intereseaza-te mai bn ... :D ...

CT18NRG 11-09-09 14:34

pe tomis ?:P maxim o blonda prinzi =)) cu km multi la bord cel mai probabil :))

alecx15 11-09-09 14:37

=)) adica numai pzdle ies acolo de asta ma miram eu de ce sunt putin barbati la volan in CT =)) ce tantalau sunt my bad

D_M_X 11-09-09 17:38

Quote:

Originally Posted by alecx15 (Post 2630839)
=)) adica numai pzdle ies acolo de asta ma miram eu de ce sunt putin barbati la volan in CT =)) ce tantalau sunt my bad

:) toarna-ti cenusa-n cap acum

X-Ray-Eyes 11-09-09 18:37

Quote:

Originally Posted by alecx15 (Post 2630643)
m-am dat cu baietii la semafoare da nimik special in afara de baiatul cu RGL care m-a facut!avea un porche turbo 911 dak nu ma insel!restu baietanilor de pe forum unde va ascundeti in cluburi?ca nu am vazut nimic tuning!ma asteptam la altceva de la CT

Te inseli ... 911 Turbo este alt model ... Iar haosul nu se face la semafor ... acolo fac haos "vitejii" pe care ii vezi la stirile de la ora 5.

79BYG 11-09-09 20:18

korect !!!!

ct11lyv 13-09-09 23:41

accident live pe trecerea de pietoni http://stirileprotv.ro/stiri/interna...ezi-video.html

Sor3L 15-09-09 14:29

Constanta - Accidente

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2637035)
accident live pe trecerea de pietoni http://stirileprotv.ro/stiri/interna...ezi-video.html

si ce treaba are asta cu "Constanta - Accidente" ??????????

zbuf 15-09-09 14:33

Quote:

Originally Posted by Sor3L (Post 2641701)
si ce treaba are asta cu "Constanta - Accidente" ??????????

probabil nici una dar cred ca este un mesaj cat se poate de clar pentru vitejii care iau strada si trecerea de pietoni drept propriul playground.asemenea lucruri se intampla inclusiv la noi si este bine sa se stie de ele.poate poate se mai calmeaza lumea

Sor3L 16-09-09 03:59

Constanta - Accidente

Nu cred ca prea curand , zmeii de prin oras pentru pitzi sa`i vada ce masini puternice au ....... si accidentele curggggg.........

schumi_86 17-09-09 00:43

Asa e....din pacate toti taranii s-au pricopsit peste noapte cu carnet si masina si nici nu au habar de regulile de circulatie ca sa nu mai zic de bunele maniere.....

ct11lyv 17-09-09 09:14

mai grav este ca uni merg fara permis si bauti la volan...pot omora pe alti nevinovati

zbuf 17-09-09 09:17

ieri la intersectia MIHAI VITEAZU CU DECEBAL....daca nu e alcool e viteaza sau neacordare de prioritate si tot se intampla cate un poc

http://www.telegrafonline.ro/1253134...onstantei.html

b31rmy 17-09-09 09:55

Si aseara in intersectia de la Dacia a fost accident,un motor cu un ford , nu stiu prea multe detalii

wu_vladutz 17-09-09 12:42

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2646699)
mai grav este ca uni merg fara permis si bauti la volan...pot omora pe alti nevinovati

Ca sa nu mai vorbim de aia care conduc fumati ! :D:D:D:D

Si ca sa nu fiu off-topic, stie careva detalii despre accidentul din Inel 2 ? Am inteles ca a fost calcat un motociclist/scuterist .

k4r4 18-09-09 19:29

2 Attachment(s)
astazi in mamaia....nu stiu ce si cum s-a intamplat...da' tigra era lovita pe partea dreapta...si bmw pe stanga si....frontal.

All times are GMT +2. The time now is 19:39.

- Copyright 2026 4Tuning