![]() |
Re: Club CIELO
Nu am vrut sa deschid un topic nou si nici sa redau viata unuia ce a ramas de mult timp fara simpatizanti ai subietului,asa ca o sa intreb aici :-)
1.A pus cineva V6 pe Cielo in romania? Sau ati auzit de vreo tentativa cu final rusit sau nu? 2.Cat de complicat e implantul unui C20NE sau C20XE pe cielo? "complicat" spun si ma refer la faptul ca mai e nevoie de vreo improvizatie sau se potriveste perfect (evident motorul pus impreuna cu suportii daca e necesar,electronica,cutie tot tot) 3.Cat de complicata este operatiunea de instalare a unui LET pe Cielo? respectand criteriile de la puntul 2. Sper ca macar cateva din raspunsuri sa fie de la oamenii ce au asistat la un transplant de genul asta sau care chiar au facut unul propriei masini. Multumesc anticipat ! |
Ce pot eu sa-ti rapsund este ca: C20NE se monteaza fara nici-un fel de improvizatie, merge pe suportii originali. Eu am pe masina ,,fratiorul" lui (C20LE) care este identic si nu am facut absolut nimic, a ramas si aceeasi cutie. Am umblat numai la instalatia de AC ca sa mearga. Din cate stiu si C20XE-ul merge fara improvizatii. La C20LET si V6 se complica lucrurile si nu stiu ce modificare trebuiesc facute. Un cielo cu LET este la voi in oras iar cu V6 eu nu stiu nici unul.
|
Merci frumos pentru raspuns,asa ma gandeam si eu in legatura cu NE si XE,de LET stiam insa doar ca s-a pus nu in ce conditii (grele sau usoare).Cu V6-le si eu ma gandeam ca e cel mai complicat de pus dintre motoarele specificate de noi,dar daca s-a pus pe Vectra A teoretic nu ar fi complicat de pus si pe Cielo. (pe youtube am gasit o nexia V6)
|
Din cate am inteles polonezii care aveau (cred) cele mai multe nexii cu SFI acum au trecut cam toti la V6. Tot pe acelasi site specificat de tine am vazut.
|
Quote:
Quote:
https://forum.4tuning.ro/customprofil...pic33738_1.gif |
O intrebare . Daca scot "ciupercile" din fata becurilor din proiectoare sau faruri cum va fi lumina ? Va fi mai puternica sau doar ii va orbi pe cei din fata ?
|
Gandeste-te ca acele "ciuperci" au fost puse in fata becurilor din faruri
pt o dispersie mai buna a luminii, impreuna cu striatiile geamului de far.. |
Quote:
|
Eu (la faruri) si chioram pe toata lumea :) Bineinteles ca le-am pus si inapoi imediat :)
Si apropo de cielo-uri... mai stie cineva ceva de GNV (cielo alb din C-ta)? Eu am vazut masina acum 20 de min, jante pe 16 sau chiar 17, suspensie sport (masina era lasata foarte jos) si ... un eleron gen BMW M, care dadea excelent de bine... Daca il prind vreodata la masina il intreb :) |
O sa ai lumina mai multa dar iti vei lua flash-uri mereu, deci eu te sftauiesc sa nu faci asta....daca vrei mai multa lumina treci la xenon.
|
recomand scoaterea lor...eu nu mai am "ciuperci" nici la faruri si nici la proiectoare...am faruri si proiectoare aproape noi cu becuri philips blue vision......si farurile ridicate ceva mai mult.....:D cei din sens invers nu prea imi dau flasuri dar cand ma supara vreunu....:D.......oricum noul proiect include relee si becuri philips rally h3 12v100W pe proiectoare...si narva rally h4 55/110W......ceva de genu....merg linistit cu faza scurta.....vii cu faza lunga sau faruri reglate aiurea sau cine stie ce xenon......vedem ce o sa iasa
|
eu am pus becuri dalea de imita xenonu si tot cam al fel imi bat farurile cu topate ca scrie acolo ca sunt 100/95 ceva de genu..nu e dif decat ca e lumina mai alba...si as vrea sa ridic farurile puteti sa imi spuneti si mie cum se regleaza...daca stiti ast rasp..multumesc:P
|
Citeste si tu ce au scris altii mai sus...Nu va mai luati toate prostiile de "imita" xenonul, mai bine mai strangeti un ban si luati instalatia xenon cu totul...Veti avea o surpriza placuta cand constatati ca intr-adevar vedeti pe unde mergeti cu masina!
|
@PetricaCBD - inteligenta teorie pt urmatorul proiect..... ; masina este facuta sa "tina" 50/55W bec halogen, iar tu spui ca o sa-i pui 55/110W, pai este foarte posibil sa apari la TV in acest mod: "inca o masina a luat foc in capitala, se pare ca tanarul a fost foarte ingenios."
@ALEX_BZN - poti s aincerci sa le mai ridici, ai reglaje manuale daca te uiti din partea de sus spre far ai sa vezi niste gauri de vizitare prin tragerul fata si acolo vei baga o surubelnita cruce mai lunga si in fata unui perete vei roti surubelnita pina vei ajunge la rezultatul pe care il doresti. Ai un reglaj spre capatul farului(spre semnal) pt sus-jos si inca unul in partea opusa pt stg-dr. Dupa cum v-am mai spus si eu si colegii/amicii vostri,observ ca sunteti foarte incapatanati si plini de noi proiecte in ceea ce priveste iluminarea masinilor voastre. Acum aprox. 3ani pina sa aflu/gandesc la XENON, mi-am tot cumparat si eu diverse tipuri/modele de becuri care mai de care, de la cele din targ care erau 40RON de 100W si care incepusera sa-mi arda instalatia electrica si oglinda farului fara nici un rezultat simtitor in efectul iluminarii, pina la cele de 120RON setul de la philips si anume nightguide,philipsvision,silvervision,narva,osram, etc. Pot spune ca am cheltuit in aprox 1 an pe becuri cu speranta sa fac lumina (cu farurile de cielo care sunt jalnice ), aprox 400RON pe becuri care se ardeau la 1 luna si ramaneam cu unul si apoi luam alt set si tot asa de la o firma destul de cunoscuta si prim importatoare de acest produs. Daca sunt doritori le pot cauta(ce a mai ramas) si sa va dau ca sa faceti diferenta intre un bec halogen si un bec halogen de cea mai buna calitate si sa constatati ca difera doar nuanta de lumina, dar puterea este la fel! NU MAI CHELTUITI banii pe prostii ca se aduna in timp si o sa ajungeti sa va amintiti de aceste randuri. Strangeti un ban, luati xenon si spre surprinderea voastra o sa vedeti pe drum noaptea si o sa aveti si garantie fata de becurile cu halogen unde nu exista garantie(mi-a spus vanzatorul cand m-am dus dupa nici 1 luna cu becul ars de 120RON, "Pai ce domne', este un simplu bec, este consumabil,de unde sa stim noi in ce groapa sau apa ati intrat si ..." DECI? |
Quote:
|
Quote:
Se aduce la comanda la lungimea dorita. |
Pai zi-ne si noua de unde :D
Eu mor dupa eleron deasta de cand am vazut pe espero-ul lui NDY. Pana ieri nu vazusem cum ar sta pe cielo... dar doamneee cat de bine statea pe cielo-ul ala alb :X |
Cauta Cielo lu dun3_g, el avea eleron tip M.;)
|
Era un magazin la noi in Craiova.
O sa trec maine pe la ei sa vad daca mai au si te anunt. |
Quote:
|
Eu ii ziceam lui banzay ca a zis ca nu vazuse pana ieri pe Cielo si stiam ca Dune are de mult! Mi-se pare cel mai tare eleron si de bun gust cel de tip M fata de panaramele alea imense...de pun tuneri' pa' la noi
|
Quote:
|
Sunt siteuri pe net unde se pot comanda, tot cam la 180 vazusem...daca vrea cineva ii caut siteul respectiv!
Cine imi spune si mie un consum la Cielo, urban si extraurban! Multumesc! |
Quote:
|
Quote:
|
Consum extraurban: 7-7,5% mers constant si relativ cuminte (100-110 km/h).
Consum urban: 7-13,5%, depinde cat de "greu" e piciorul. |
se vand urmatoarele piese de pe un cielo an 1996:
punte spate+tamburi=150 ron compresor AC=200ron rezervor=100ron instalatie GPL=500ron luneta=80ron geam dreapta fata=50ron electromotor=120ron motoras stergatoare=50ron stopuri spate=70ron(bucata) bara spate=130ron fuzete=80ron(bucata) discuri de frana=100ron(setul) arcuri fata=150ron arcuri spate=150ron cutie viteze=250ron rezervor apa stergatoare=60ron macarale usi=25ron(bucata) butoane inchidere=15ron(bucata) |
Marioss te rog fa-ti un anunt la sectiunea de anunturi, nu aici. Multumesc.
|
Multumesc celor care mi-au raspuns;)
|
mario parbriz nu ai :D
|
cred ca toti cautam parbriz:))
|
Quote:
Sa zic ca sunt pana prin 170 ron. |
interesant ce zici u eu am intrebat la mine in severin si e 280 de ron parbrizu+100 montaju
|
Daca nu se supara moderatori va pot lasa link sau nr de tel de la baiatul respectiv.
Ma uitai acum si este 195 ron cielo plus 75 ron montaj. |
Ideea sa fie si originale, altfel la prima torsionare a caroseriei parbrizul va trebui iarasi schimbat. Pret parbriz original 300ron + 80montaj la Glass Service Piatra Neamt.
|
Si eu am pus vara asta cu 440ron original (pe casco:P)
Acum ma gandesc ca ei vroiau un pret mic. Eu le oferi.... un furnizor |
dar astea second hand mai pot fi montate?
intreb asa de curiozitate deoarece eu am vrut sa imi scot oglinda si sa spart tot parbrizu :lol: |
;))
in cluj ii 239 ron + ! 150ron! montajul... |
in bucuresti am dat acum 2 ani la ager pe str.serban voda...230 ron cu tot cu montaj....a trebuit doar sa las masina la ei 2 ore....si a avut si garantie de montaj 1 an parca.......dar mai cunosc un baiat care monteaza la domiciliu clientului si costa cam 250 ron......0724135866....poate monta orice geam...trebuie doar sunat si spus ce va trebuie....aduce pe comanda tot...
|
daca va intereseaza parbrize in jur de 250 ron, la un service
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning