Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

Io4rap 03-06-08 17:36

Re: Kitsch Tuning .... part 2

vaaaaaaaaaai :))))) nici macar capace de acelasi fel nu a putut sa`si ia :D
e criminala masina... mai ales din spate... chiar te lasa fara cuvinte =))

giubau_v8 03-06-08 17:59

1 Attachment(s)
vai de capu meu, cum pot unii sa strice frumuseti de masini cum sunt daciile 1300 ..e de plans

in legatura cu sportiva aia..=)))=))) ...cred ca chestia aia de iese prin capota e hornul de la motorul cu aburi :D, si aia e plasa de tantari, sa nu se infunde radiatoru :))

on...pun si eu ceva..masina avea multe balarii..dar eleronul ''tiuning'' pentru drift mi-a atras atentia..si eram si in autobuz deci nu am avut timp de foto sesion:D

raresh_r 03-06-08 18:23

2 Attachment(s)
aici se vad mai bine imbunatatirile

topser 03-06-08 19:24

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1569385)
vai de capu meu, cum pot unii sa strice frumuseti de masini cum sunt daciile 1300 ..e de plans

in legatura cu sportiva aia..=)))=))) ...cred ca chestia aia de iese prin capota e hornul de la motorul cu aburi :D, si aia e plasa de tantari, sa nu se infunde radiatoru :))

on...pun si eu ceva..masina avea multe balarii..dar eleronul ''tiuning'' pentru drift mi-a atras atentia..si eram si in autobuz deci nu am avut timp de foto sesion:D

pfff...
moshule , asta nu e eleron , si in nici un caz kitsch....asta e o bara de la portbagaj de dacie...

raresh_r 03-06-08 21:05

Quote:

Originally Posted by topser (Post 1569533)
pfff...
moshule , asta nu e eleron , si in nici un caz kitsch....asta e o bara de la portbagaj de dacie...

eu cred ca zice de "eleronul" de pe bara ... baza zoom ca e ceva sudat, uite si antena cum e montata stramb (sunt doua sau mi se pare mie ?) are si codita de rechin cu led haha :)

coman razvan 03-06-08 21:48

Quote:

Originally Posted by raresh_r (Post 1569438)

Si sper ca ati vazut cele 4 evacuri! :lol: Din care numai cele din stanga sunt functionale! Cele din dreapta sunt total ruginite! Doamne...ce om :x:x:x Si masina nu este Dacie...este Daewoo VW 220 D...deci...va rog! Putin respect! :oops:

Io4rap 03-06-08 22:15

Quote:

Originally Posted by raresh_r (Post 1569438)

"guordini" style :D

Sleepy_85 03-06-08 23:03

mie imi plac butoanele alea sub forma de roti de la grila care park e din tabla de razatoare. si cu stopul din parbriz homemade. Pff dak asa arata masina va dati seama cum arata soferu....

Bogdan_ozzy 03-06-08 23:15

5 Attachment(s)
...........

eMH 03-06-08 23:59

1 Attachment(s)
Lol,asta cu spinner-e "cromate" e jmecher rau de tot,a vrut sa aiba dacie low-rider
Pun si eu una,luata de pe topicul cu masini tari (s-a ticnit lupul)

SV25MBN 04-06-08 00:03

Sunt sigur ca se referea la M5`u din stanga :D

Gabi 04-06-08 00:03

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1570271)
Lol,asta cu spinner-e "cromate" e jmecher rau de tot,a vrut sa aiba dacie low-rider
Pun si eu una,luata de pe topicul cu masini tari (s-a ticnit lupul)

La "Maşini tari văzute la noi" era vorba de M5u' din stānga Daciei, nu s-a ţicnit deloc lupu' !

eMH 04-06-08 00:05

eu ma refeream ca s-a ticnit lupul (adica proprietarul daciei)
M5-ul acum l-am vazut =))
Oricum,poza e de pus pe ambele topicuri (parerea mea)

SV25MBN 04-06-08 00:08

Acele "gratii" puse pe luneta au aparut prima oara pe Renault Fuego, am dreptate ?

eMH 04-06-08 00:11

probabil ca ai dreptate,da' dupa parerea mea nu arata bine pe nicio masina !
cel mai des sunt vazute pe oltcit-uri sau dacii 1310...

sil4tuning 04-06-08 08:30

1 Attachment(s)
sfsdfsdfsdfsdfs - 530 d :lol:

giubau_v8 04-06-08 10:32

Quote:

Originally Posted by topser (Post 1569533)
pfff...

pffff moshule ..daca te uiti bine...pe bara aia de portbagaj e un eleron...pentru gandaci probabil..sau pentru machete, nu stiu.. ;)))

Hexer 04-06-08 14:20

Poate era poate nu...dar inspamantator uni la ce sunt capabili...

http://spynet.ru/auto/12453-iz-govna...a-44-foto.html

TOBA^ 04-06-08 14:34

unii oameni sunt chiar amarati,ne-am gasit noi sa radem de ei ???hay sa radem de oamenii care chiar sunt prosti,nu de unul care e amarat de nu stie sa bea apa,dar vrea sa isi faca si el un tuning...

giubau_v8 04-06-08 14:37

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1571252)
Poate era poate nu...dar inspamantator uni la ce sunt capabili...

http://spynet.ru/auto/12453-iz-govna...a-44-foto.html

e urata cu spume frate...unii chiar nu au minte sau au un simt al esteticului al naibii de deformat :(....a vrut sa el copieze pe indianul ala de pe discovery cred :))

Sasha 04-06-08 14:38

TOBA... noi radem de prostia unora..care isi arunca banii(aia putin) pe niste lucruri de toata jena...

eMH 04-06-08 14:48

mie nu imi merge link-ul ala pus de Hexer
puneti si voi 2 poze va rog frumos
jmechera ideea la BMW 5 ala,cu 2 esapamente,unul sus,unul jos :D

Daniel_Toa 04-06-08 16:16

Eu il felicit pentru ceea ce a facut dintr-un morman de fiare ... nu a iesit masina perfecta ca design .. dar in mare parte imi place .

Sasha 04-06-08 16:30

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 1571526)
Eu il felicit pentru ceea ce a facut dintr-un morman de fiare ... nu a iesit masina perfecta ca design .. dar in mare parte imi place .

exact!
asta si scrie acolo : "Noul design pt Mercedes Benz CL65 AMG BiTurbo Limited Edition - cu mainile sale"

eMH 04-06-08 17:13

puneti si voi 2-3 poze aici,va rog eu mult de tot,ca mie nu imi merge link-ul !!

TzuTzu77 04-06-08 18:08

uite aici https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/79435-ag-excaliber-by-audronis-gestautas.html

TFK 04-06-08 20:48

a mai fost pusa ...

eMH 04-06-08 21:54

Vaaaii,scalambatura de masina !!
Intr-adevar,transformarea e uimitoare,si cat de bine arata produsul finit (lucratura),dar masina ca aspect si ca design...chiar nu m-as urca in asa ceva,si in primul rand pentru ca botul e urat RAU si in al doilea rand pentru ca jantele sunt prea mari.Masina categoric nu e pe gustul meu,si cred ca defapt nu e pe gustul nimanui (in afara de designer,sau ce o fi fost ala de a comis-o)

Io4rap 04-06-08 23:24

nu cred k era necesar sa postezi aelasi lucru la 2 topicuri dar ma rog. Cat despre masina, teoretic nu e kitch, exagerata da, dar nu kitch.

morpheusmaster 05-06-08 00:41

Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 1570607)
sfsdfsdfsdfsdfs - 530 d :lol:

Ma...ce stiti voi toti =)) ALA E DOWN PIPE de la motor ;) Are omu evacuare de tip "cATBACK WITH DOWN PIPE" :)) e pentru motoru ala de respira greu ;) ce stim noi =))))))) CE PENALITATE!!!

Ramanand pe aceiasi frecventa este si la noi in oras un 5ar cu 2 evacuari...o plasa de aia de prins muste pe spoiler...taiata cu clestele pentru garduri vii si 2 tzipsuri :)...2 modele diferite...2 grosimi diferite...unu mai sus si unu mai jos =))...si ala e de rasu c*u*c*u*l*u*i :))

eMH 05-06-08 21:11

1 Attachment(s)
Am gasit si eu prin oras un logan.Masina nu ar arata prea rau,si am vazut ca e 1.6 16v (nu ca ar fi prea rea,da' e cel mai bun logan posibil).Singura problema la ea e ca proprietarul nu si-a dat seama ca nu are nevoie de un eleron pt stabilitate in curbe (la ce poate masina).
Poza...uitati-va si vedeti cum sta treaba !

Io4rap 05-06-08 21:31

si masina esti kitch pt k... are un eleron :-???...

eMH 05-06-08 21:47

da' tu vrei sa aiba motor cu reactie ca sa fie kitsch ??
ati zis ca daca e un sticker pus aiurea nu e kitsch.Asta e un eleron pus al dreacu de aiurea !! Nu e kitsch ???

Io4rap 05-06-08 22:02

da nu inteleg dc e pus aiurea :)) e un eleron da`l dracu, nu e din lemn nu e stramb ce dracu are? :))

eMH 05-06-08 22:05

Pai eu zic ca e un eleron incredibil de mare,pe o masina care nu are nicio legatura cu viteza,si cu atat mai putin cu stabilitatea in curbe (pentru care e facut defapt eleronul).Eleronul ala probabil vrea sa imite ceva din aluminiu.Eleronul arata bine in sinea lui,da' arata urat pus pe masina...

SV25MBN 06-06-08 01:15

Nici eu nu sunt de acord cu eleronul ala ( frumos in sinea lui ) pus pe acel Logan. Si totusi daca ar avea picioarele mai scurte, si ar fi mai lat, chiar cred ca ar putea arata bine pe Logan.

stefan_88 06-06-08 01:55

astia ar trebui impuscati .... :))

nxtaz 06-06-08 11:38

2 Attachment(s)
tuning tata...tuning

aleks 06-06-08 12:05

loganul cu eleron e absolut taranesc, ce sa mai...
cat despre asta cu pomul de craciun negru, cu "sexy boy inside" si "tuning" pe botul masinii, cred ca-i pedofil, dupa publicul "matur" pe care il atrage ciudatenia lui de masina :lol:
e de apreciat ca si-a catalogat singur masina, pe aripa: pSHITt (totusi pe lateralul spoilerului fata, ce o fi vrut sa faca de a pus plasa aia de constructii acolo? da' pe portiera, fieratania aia argintie ce-o fi? oglinda sau ce?)

SV25MBN 06-06-08 12:22

Ce cauta asta la un show de tuning sau ce-o fi acolo? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:09.

- Copyright 2026 4Tuning