![]() |
Re: Live for Speed
Quote:
Unul are 15 ani si unul 18, ce pretentii poti sa ai de la ei...? |
Quote:
|
S-Tuning Team Championship #1-'`Star/S-Tuning #2- Booster/S-Tuning #3- BlackTiger/S-Tuning #4- Moise/S-Tuning #5- Ezel/S-Tuning #6- R3eap3r/S-Tuning #7- Krypton/S-Tuning #8- Cypryk/S-Tuning Campionat S-Tuning vs SideSmoke la ora 19:00 incep antrenamentele pana la ora 20:00. 1 tura de incalzire si 2 de punctaj. 1 S-Tuning vs 1 SideSmoke IP: 86.107.228.42 PORT: 63392 |
Drift'`Star/S-Tuning vs DStarLee/SideSmoke
Round 1 Drift'`Star/S-Tuning 10puncte DStarLee/SideSmoke 0puncte Round 2 Drift'`Star/S-Tuning 10puncte DStarLee/SideSmoke 0puncte Drift'`Star/S-Tuning castiga cu 20-0 PS: Is just a game, play 4 fun :peace: |
nu va mai atata pe voi oricum S***Tuning e o echipa de **** !!!
Numai Ofticati pe acolo prin echipa ! |
Quote:
|
pe ce server mai jucati a?
|
REZULTATUL FINAL 4-1 SIDESMOKE scz apoi am vazut k nu e tot rezultatul
|
BoosTer/S-Tuning vs Denys41/SideSmoke
Round 1 : Denys41 - 10 pct BoosTer - 0 pct Round 2 : BoosTer : 10 pct Denys41 : 0 pct Round 3 : BoosTer - 8 pct Denys41 - 2 pct Conclusion : I WIN ! |
va mai jucati ?
|
REZULTATUL FINAL ESTE 4-1 SIDESMOKE asa se termina campionatul si stuning invata sa nu mai provoace pe oricine....asa sper:D
|
4 Attachment(s)
SideSmoke WIN!
A fost un joc frumos unde cel putin eu m-am distrat. Sper sa mai facem... si poate o sa castigam (poate) :D. Multumim lui Sant0s pentru participarea in juriu si il asteptam si data viitoare. O seara buna. |
Frumos da nu prea asa a fost campionatu
|
cam multi ofticati, cel putin booster....... in rest a fost OK
ANdrei.r |
Quote:
mai ales din S-tuning |
A fost ok pentru prima organizare, probabil pe la a 3-a etapa o sa fie tzipla :)
terminati cu Sidesmoke si S tuning ca e o porcarie, tre sa ne distram, nu conteaza cine castiga, au fost cateva runde foarte tari. Au fost cativa care chiar m-au surprins, care s-au dat foarte bine. De fapt majoritatea mai putin ezel, s-au dat foarte bine, dar ezel e incepator. Singuru care s-a ofticat si mi-a luat tot chefu a fost booster despre care n-am cuvinte. Asemenea comportamente ar trebui evitate + banate. Cand mai vreti sa facem ,mai facem , mie mi-a placut foarte mult, a fost foarte misto :D la mai multe !!!!!!!! |
Inafara de drifterGT, toti, niste frustrati. Fara misto...(Stuning)
Vorbesc de faptul, ca toti, care mai de care mai tare in gura, ca face ca drege, etc... |
sa fim seriosi aproape toti (inafara de cei din S-Tuning) au vazut ca DrifterGT ma impins in parapet:hahano::anger:
|
Quote:
inainte sa scri si sa postezi ceva gadeste de doua ori |
Quote:
|
las-o asa.. ca incepe cearta si aici.
Tot timpul la "evenimente" de genul o sa fie unul care nu ii convine nimic. |
Quote:
PS: Vezi că eu eram cu RHD şi nu te-am văzut prin stânga, scuze. PS2: Te-am bătut de ţi-au sărit gumele :weee:. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Enumera-i pe cei care te-a surprins evlsantos:lol::eyebrow:
|
1 Attachment(s)
O echipa care pana acum eram 2-3 si acum am ajuns la 12 membri :).
Laur/S-Tuning Westiee/S-Tuning Mihay/S-Tuning Bine ati venit si cadou un wallpaper S-Tuning. |
1 Attachment(s)
Un nou membru cu numarul #.13 s-a alaturat echipei S-Tuning!
Raul/S-Tuning, bine ai venit ! |
ma scuzati ca ma bag si eu ca musca` dar ati cumparat licentele pt joc? ca vreau si eu sa-l joc dar nu prea stiu cum sa deblochez alte masini si toate cele...va rog sa-mi spuneti si mie ce si cum... va multumesc anticipat!
|
Quote:
|
:bat::|
Quote:
|
Quote:
Să stii că nu le dau bani că au intrat in team ;). |
Quote:
”DK” |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
atata timp cat noi nu v-am facut nimic si voi nu ne-ati facut nimic(daaaaaaaa 100%sigur)
nu aveti dreptul la asa ceva. Admin@andrei te reog frumos sa stergi ultimele 3 posturi,inclusiv al meu.Multumesc //ultimele 4 posturi ///ultimele 5 posturi |
Quote:
90% din st nu au nici cea mai mica treaba cu lfs-ul numai spun de drift :lol: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Sal la toti sunt "membru" stuning suntem o echipa de cocalari asta boschetari pardon vreau sa zic drifteri care habarnuavem ce e ala volan si suntem analfabetzi si ne place sa ascultam cele mai noi "hite" cu SAlaM mondilu si GuTzA unikatu si punem pe masinile noastre SH sigle cu bmw si cu dolari.....:) va multumesc pt ascultare si niste poze sa ne dam mari
|
Ce copil...ar fi indicat ca un admin sa intre sa faca curat pe aici
|
s-tuning ....eo va zic de acuma...sunteti o echipa buna dar prosti de gura....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning