![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
Din cate vazusem pe internet ... cei de la Renault au avut si cutie automata ( model aparut in 1973 ) :D L.E : Poza respectiva este facuta in P.Neamt ? |
Quote:
a adus in 99 un var de al meu 1 renault 12 automat din slovacia,avea mai multe diferente:broasca la portiera era cu cui gen golf 3,avea tije pt blocat portierele din interior ..etc. |
Un fost coleg de clasa ( din liceu ) a fost diagnosticat cu o forma severa de leucemie
Mai multe detalii aici http://www.cancan.ro/viata/sanatate/...ata-90647.html Poate reusim sa-l ajutam si noi ...cu cat putem fiecare . |
Quote:
|
Am un prieten vrea să pună un blow off pe un Audi A4 '02 motor 1.8T. Cam cât l-ar ajunge şi nişte recomandări vă rog !
|
Quote:
P.S.: Este posibil sa fie si alte modele de bov-uri scoase care sa nu dea eroare si nu am aflat inca, dar cele mai sigure la acest gen de masini sunt Forge |
Depinde de marca, de cine il monteaza... din cate stiu... in jur de 150 de euro...
|
Motajul nu costa sa mult, mai scump e bov-ul, nu e faza de montaj, e vorba de niste senzori care dau eroare, HKS sau mai stiu eu ce dau erori si scade din puterea initiala a masinii, calculatorul masini il depisteaza ca fiind o pierdere de presiune in turbo si de asta, pe cand la forge este alta mancare de peste, nu stiu exact procedeul, dar daca te consulti cu posesorii de masini 1.8 t din gama Vw-
Audi ai sa auzi acelasi lucru. Lelica are pe Skoda, el iti poate spune sigur cu ce se mananca :D |
Am descoperit un nou loc de mers cu masina in diagonala si de facut prostii :)) . In parcarea de sub Galeria Mall . Tare locul , luminat bine, spatios si acustica deosebita :)
|
+ camere video (daca stiu eu bine) , poate ajungem pe YouTube si nu stim de unde :D
|
Sa stii ca nu strica putina "publicitate " :)) .
|
Da, dar asta poate fi negativa!!...
|
Daca e supravegheata nu ne ajuta prea mult!
|
Quote:
|
Sunt si camere, sunt si paznici d`aia... mai mult de 2-3 minute de "show" nu ai cum sa faci :lol: + ca directorul Galleriei a venit de vreo 2 ori si cand facea Justin poze...
|
Facem precizarea că toate radarele noi DIN TARA au în componenţă cifra 18, iar prima literă din cele trei este Z, toate masinile sunt Logan MCV.
B 18 ZCK B 18 ZCA B 18 ZBU B 18 ZBW B 18 ZCI B 18 ZCJ B18 ZBZ B18 ZBS B 18 ZCN B 18 ZCH B 18 ZBV B 18 ZCF |
Nu toate incep cu litera Z. Am vazut unul in cluj si unul pe la buzau si aveau B 18 Yxx
|
Quote:
|
ce importanta au numerele astea..cand noile radare sunt doar pe loganuri mcv cu politia inscriptionate pe ele...???!! sau sunt si pe loganuri civile?
|
astea noi numai pe MCV...oricum te iau de la 1,5 km asa ca nu prea le poti vedea numarul inainte :)
|
Quote:
|
Sa nu apunce sa ne opreasca pe niciunu! Singura salvare ramane statia :wave:
|
Salutari la toti .Nu va e dor de mine?
|
nu...ar trebui?
|
adi, fa ti aparitia si prin piatra, nu numai pe forum :D
|
Prieteni. Situatia e usor rezolvabila, zic eu :). Se merge cu detector + statie cb sau se merge cu detector (preferabil) + autostopist. Cum adica? Se ia una bucata autostopist de pe marginea drumului, se aseaza pe scaunul din dreapta si ii puneti binoclu in mana. Il sugerati ca drumul este gratuit atat timp cat "scaneaza" de radare drumul. Simple as that :))
|
chestia frumoasa e alta: 2 amici de ai mei din bucuresti au prins cu detectoarele vechi, noile radare si au scapat fara amenda. intrebarea e: oare mananca ei kk sau cei care spun ca nu pot fi detectate?????????
|
Oameni buni...sunt tot in banda K...sunt D E T E C T A B I L E!...e mult de explicat...mai simplu va spun sa intrati pe forum la s o f t p e d i a si sa citit ultimele 20 pagini. Va convingeti imediat care e principiul de functionare si de unde vine faza cu "nedetectabil"...merg pe principiul speedphoto, asta inseamna ca le vezi cand deja e prea tarziu...dar daca tu esti la la 2km departare de el...si radarul se deschide la unu din fata ta...tie o sa iti apara pe detector ceva urme de semna...foarte slab dar o sa iti apara...try 2 chill...nu stim exact ce si cum. Momentan instiintarea e data sa mearga cu el tot timpul deschis...dar dupa ce se invata gaborii cu ele o sa mearga in stand by ;)...de asta prietenii tai au scapat...ca nu era in stand by...era in full on...dar putina rabdare si daca nu mergeti voi cu morcovu pana'n dinti cand o mai calcati prin sate (voi adica si eu)...
|
oricum o sa mearga cam in acelasi fel ca si pana acum: o calci, te ia si dupa aia incepe datu la pace, care deobicei e mai ieftin k amenda :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Cumpar sufa pentru macara portiera partea dreapta spate ( ford focus '00, 1.6, 16 v )
|
inregistrarea poate fi stearsa doar de cel care stie parola.Si parola (teoretic) este stiuta doar de seful politiei.
Dar pana atunci mergem si noi in limita permisului...nu mai mult de 100 km/h in localitate :) Drumuri bune sa aveti! |
Quote:
si pentru 100km/h in localitate nici nu iei multe puncte amenda+suspendarea permisului:lol::lol: |
daca ai 98-99 km\h in localitate nu iti ia permisul. primesti 6 puncte si vro 780 ron maxim amenda
|
10 Attachment(s)
salut la toti am pus pozele astea aici pt. ca nu stiu unde sa le pun in alta parte. sper sa va placa
|
Quote:
10 - 20 km/h - 2 puncte penalizare - 2 sau 3 puncte amenda 21 - 30 km/h - 3 puncte penalizare - 4 sau 5 puncte amenda 31 - 40 km/h - 4 puncte penalizare - 6 pana la 8 puncte amenda 41 - 50 km/h - 6 puncte penalizare - 9 pana la 20 puncte amenda In cazul unei depasiri cu peste 50 km/h a vitezei legale, politistii vor dispune automat retinerea permisului de conducere al soferului. [sursa] |
ce stresati sunteti cu radarele astea.relaxati va un pic si bucurati va de viata ca o sa muriti de tineri
|
eu zic sa mergeti voi regulamentar...ca limitele astea de viteza nu`s facute aiurea...ca sa se trezeasca cineva in seama... ci tot pentru binele dvs...
inainte de a apasa pe pedala ganditi-va in primul rand la voi..dar si la cei din jur! si dupa aia cautati metode de a pacali radaru |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning