Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

X-Ray-Eyes 18-09-06 23:54

Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE

Auzi ... da Halatu ... cat e halatu ???

sponsoru 18-09-06 23:58

amice am poze multicele in calc..sper sa nu fi incurcat pozele ceea ce nu cred ca e cazul..dar pe gagica o cheama alina si dansa in maxx.sta prin drumul sarii..:| tu lasa ironia fina deoparte si intr-adevar topicul spune amicele prietenele voastre..:suspiciou nu cred ca era greu pt nimeni sa dea search pe google la niste poze ..penibil..?..:google:

Achim 19-09-06 04:02

eu zic ca investitie mai buna e un DigiTV din ala ca prinzi si Spice Platinum si din astea... dekt poze (posturi) aiurea :p pana la urma cica e forum de "tuning" si de masini... :D

Mustang 19-09-06 10:27

4 Attachment(s)
o tovarasa .. .de la iasi ... under age :D

Psycho 19-09-06 11:37

1 Attachment(s)
a pus cineva o poza cu o tipa mai devreme .. ia uitati-va ce scrie pe perete :D

Bmw_Rulllzzz 19-09-06 11:39

ha ha ah ha

Eugen_TL 19-09-06 12:31

1 Attachment(s)
sponsore cum sa nu fiu ironic cand vb aiurea... dovada ca nici nu stii cum o cheama.. nu o cheama asa... da-mi idul tau pe prv sa vorbesti cu ea sa vedem cine se face de kk pe aici ....ce draq? sa n-o stii pe FOSTA cum o cheama :lol: :lol:

on: mustang draguta tipa... si sa imi sterg pacatele pun si eu doar O poza ;) apropo vezi ca e "alina" care de fapt e irina;)

ESPinoza 19-09-06 13:31

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 559395)
sponsore cum sa nu fiu ironic cand vb aiurea... dovada ca nici nu stii cum o cheama.. nu o cheama asa... da-mi idul tau pe prv sa vorbesti cu ea sa vedem cine se face de kk pe aici ....ce draq? sa n-o stii pe FOSTA cum o cheama :lol: :lol:

on: mustang draguta tipa... si sa imi sterg pacatele pun si eu doar O poza ;) apropo vezi ca e "alina" care de fapt e irina;)

gata ma fii si tu mai bland cu el :)

Bmw_Rulllzzz 19-09-06 13:32

dap, lasa-l ca l-ai lovit destul :D

Sasha_z 19-09-06 15:14

=))=))=))=))=)) sunt pe jos de ras....ce jenant :))))))))))))))))))))

sponsoru 19-09-06 15:26

sasha vezi ca e frig pe "jos"..sa nu faci vreo bronsita ceva..tuning imi pare rau pt dilema creata..insa nu ma simt deloc penibil pt o greseala..si id de mess vezi ca e la profil acolo daca vrei sa mai vbim..de alina/irina/miruna.Si tipa cu "vezi ce scrie pe perete" aia e reclama olandeza la nu mai stiu ce dracu..;) hai o zi buna

sponsoru 19-09-06 15:29

ps: sasha mai pune poze cu toate fetele din tg jiu poate facem si un recensamant al orasului..sau intra pe in-out si mai pune si de acolo..ca tu vad ca esti foarte po****ra printre reprezentantele sex-ului frumos..:mrgreen: In fine deja o dam in diverse :peace:

sponsoru 19-09-06 15:32

acolo unde apare cu stelutze scria p.o.p.u.l.a.r.a ca sa nu se interpreteze :evil_laug

Eugen_TL 19-09-06 18:44

oincearca sa te limitezi la un post altadata ... frate incurcatura? daca era asa de la inceput cand am intrebat spuneai chestia asta..nu dupa ce ai incercat sa ma convingi ac nush ce ... deci .. nu vreau eu sa vb cu tine..vreea ea ca sa vada cu cien a fost ca nu mai stia :lol: in fine..numai bine.. ps: cu o fata se vb frumos ..chiar si de fostele candva au fost bune nu? ce draq fi barbat

Sasha_z 19-09-06 19:11

Quote:

Originally Posted by sponsoru (Post 559608)
sasha vezi ca e frig pe "jos"..sa nu faci vreo bronsita ceva..tuning imi pare rau pt dilema creata..insa nu ma simt deloc penibil pt o greseala..si id de mess vezi ca e la profil acolo daca vrei sa mai vbim..de alina/irina/miruna.Si tipa cu "vezi ce scrie pe perete" aia e reclama olandeza la nu mai stiu ce dracu..;) hai o zi buna

stai fara griji....nu am nevoie de sfaturile tale.....asa k : :-$

sponsoru 19-09-06 22:37

un sfat e oricand binevenit mai sasha..;) hai ca nu vreau sa intru in polemici cu iz de disputa apoi..hai tschuss

Gabi 19-09-06 22:42

Alooo !!! Topicu' se numeste Poze cu prietenele, amicele voastre, nu Discutii culinare!

F.R.Sonic 22-09-06 00:00

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 560128)
Alooo !!! Topicu' se numeste Poze cu prietenele, amicele voastre, nu Discutii culinare!

Poze mai decente...cu niste amice din HD
Cea mai faina fata se vede nashpa :( din cauza ca telefonu face poze de kko cand nu are luminozitate + ca mai era si noapte ;)

Bmw_Rulllzzz 22-09-06 16:46

Re: Poze cu prietenele, amicele voastre

care zici tu ca e cea mai faina fata ??? mie cea in alb de pe masa de biliard imi place. apropo...unde e masa aia de biliard??? in sufragerie??? k vad acolo o vitrina cu bibelouri in ea :lol:

dexter_20 22-09-06 17:27

Mie imi place "chestia" in negru din fatza paharelor....cum am o afinitate pt roscate....spun doar nice....very nice dar pare old 4 me

Piry 22-09-06 20:18

aici nu e site de matrimoniale...! cum adica pare old? a zis ea ca ar vrea sa se casatoreasca cu tine? sau ce. nu te supara pe mine pe bune dar, poti admira si poti comenta dar e destul de aberant ce ai spus mai sus dextor. SI daca era buna pentru tine....ce puteai sa faci? nimic doar nu crezi ca ti-o da fast racer sonik. mai ziceam daca era din orasul tau :)

Bmw_Rulllzzz 22-09-06 20:47

dexter nu dextor a zis doar ca pare mai "old" decat el, mai mult de 20 de ani, si nu a zis de casatorie nimic, deci nu stiu de unde ai scos-o tu pe asta cu casatoria. si ce t-i se pare asa de aberant ca nu este cu el din acelasi oras? yo am cunoscut pe net o tipa de la cateva sute de km fata de mine, si ne-am intalnit si am fost impreuna........deci ?????? (no offence):lol: :lol: :lol:

dexter_20 22-09-06 20:55

Nu am zis ca aici e la matrimoniale....mi-am exprimat pc de vedere mai altfel.Oricum scz daca am suparat pe cineva.

DaNuTzU' 23-09-06 01:02

ma aci la tastatura sigur prindeti femei=)))))))))))))))))

Mustang 23-09-06 07:08

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 561705)
ma aci la tastatura sigur prindeti femei=)))))))))))))))))

de picioare :)
hai ... bagatz poze cu fomei ! :D

Psycho 23-09-06 17:03

nici un fresh nimik .. nu se mai afirma nimeni cu nimik :( ... Moxxule .. ce faci tata shomezi ?

momo 23-09-06 18:34

4 Attachment(s)
ma afisez eu cu iubirea mea... mai vreti, mai pun...

Eugen_TL 23-09-06 19:34

pare a fi un copilash..nush dc :-) e simpatica oricum

la gard acolo mishto :twisted:

EMaiL 24-09-06 07:20

frate e draguta foc fata ... nu ne spui si noua cum o cheama :)

momo 24-09-06 11:05

adriana ;)
2 saptamani fac azi cu ea... :D

DolusD 24-09-06 12:58

Multe inainte :P sa o stapanesti sanatos :)) e frumoasa tipa .Bafta in continuare :P

momo 24-09-06 22:19

1 Attachment(s)
multzam... e... gata am terminat cu lauda :P

F.R.Sonic 24-09-06 22:41

5 Attachment(s)
Ca tot va placura asa mult :arrow:

Mustang 25-09-06 06:56

Quote:

Originally Posted by momo (Post 562548)
ma afisez eu cu iubirea mea... mai vreti, mai pun...

bah ...
eo ma mut la ploiesti frate :D

Piry 25-09-06 12:11

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 561460)
yo am cunoscut pe net o tipa de la cateva sute de km fata de mine, si ne-am intalnit si am fost impreuna........deci ?????? (no offence):lol: :lol: :lol:

YEAH internet dating rullllzzzzzzzz :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

get a real life

MauS 25-09-06 13:07

1 Attachment(s)
Prima poza e facuta in Adobe :p

Din cea de a II-a poza am taiat jumatate din ea pt. ca eram eu acolo.... iar poza a fost facuta de revelion..... si credeti-ma..... nu vreti sa stiti cum aratam . :D

O cheama Carmen si este logodnica mea.
Suntem impreuna de 2 ani.

A III-a si a IV-a poza sunt mai recente dar calitatea este putin mai slaba....

Eugen_TL 25-09-06 13:28

iar eu vad doar o poza :D

aicad 25-09-06 13:41

si tot o poza vad, foarte prost lucrata...

MauS 25-09-06 13:46

3 Attachment(s)
Si restul de 3.

Nah....

Domnu' vAICAD..... va rog... nu este un topic de critica.... ci de "prezentare"... :p

aicad 25-09-06 14:11

nu omule voiam sa simti un pic de critica sa te grabesti cu restul :D ca eram curiosi :))

PS: daca e logodnica ta atunci "casa de piatra" cat mai repde :)

All times are GMT +2. The time now is 10:16.

- Copyright 2026 4Tuning