![]() |
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Auzi ... da Halatu ... cat e halatu ???
|
amice am poze multicele in calc..sper sa nu fi incurcat pozele ceea ce nu cred ca e cazul..dar pe gagica o cheama alina si dansa in maxx.sta prin drumul sarii..:| tu lasa ironia fina deoparte si intr-adevar topicul spune amicele prietenele voastre..:suspiciou nu cred ca era greu pt nimeni sa dea search pe google la niste poze ..penibil..?..:google:
|
eu zic ca investitie mai buna e un DigiTV din ala ca prinzi si Spice Platinum si din astea... dekt poze (posturi) aiurea :p pana la urma cica e forum de "tuning" si de masini... :D
|
4 Attachment(s)
o tovarasa .. .de la iasi ... under age :D
|
1 Attachment(s)
a pus cineva o poza cu o tipa mai devreme .. ia uitati-va ce scrie pe perete :D
|
ha ha ah ha
|
1 Attachment(s)
sponsore cum sa nu fiu ironic cand vb aiurea... dovada ca nici nu stii cum o cheama.. nu o cheama asa... da-mi idul tau pe prv sa vorbesti cu ea sa vedem cine se face de kk pe aici ....ce draq? sa n-o stii pe FOSTA cum o cheama :lol: :lol:
on: mustang draguta tipa... si sa imi sterg pacatele pun si eu doar O poza ;) apropo vezi ca e "alina" care de fapt e irina;) |
Quote:
|
dap, lasa-l ca l-ai lovit destul :D
|
=))=))=))=))=)) sunt pe jos de ras....ce jenant :))))))))))))))))))))
|
sasha vezi ca e frig pe "jos"..sa nu faci vreo bronsita ceva..tuning imi pare rau pt dilema creata..insa nu ma simt deloc penibil pt o greseala..si id de mess vezi ca e la profil acolo daca vrei sa mai vbim..de alina/irina/miruna.Si tipa cu "vezi ce scrie pe perete" aia e reclama olandeza la nu mai stiu ce dracu..;) hai o zi buna
|
ps: sasha mai pune poze cu toate fetele din tg jiu poate facem si un recensamant al orasului..sau intra pe in-out si mai pune si de acolo..ca tu vad ca esti foarte po****ra printre reprezentantele sex-ului frumos..:mrgreen: In fine deja o dam in diverse :peace:
|
acolo unde apare cu stelutze scria p.o.p.u.l.a.r.a ca sa nu se interpreteze :evil_laug
|
oincearca sa te limitezi la un post altadata ... frate incurcatura? daca era asa de la inceput cand am intrebat spuneai chestia asta..nu dupa ce ai incercat sa ma convingi ac nush ce ... deci .. nu vreau eu sa vb cu tine..vreea ea ca sa vada cu cien a fost ca nu mai stia :lol: in fine..numai bine.. ps: cu o fata se vb frumos ..chiar si de fostele candva au fost bune nu? ce draq fi barbat
|
Quote:
stai fara griji....nu am nevoie de sfaturile tale.....asa k : :-$ |
un sfat e oricand binevenit mai sasha..;) hai ca nu vreau sa intru in polemici cu iz de disputa apoi..hai tschuss
|
Alooo !!! Topicu' se numeste Poze cu prietenele, amicele voastre, nu Discutii culinare!
|
5 Attachment(s)
Quote:
Cea mai faina fata se vede nashpa :( din cauza ca telefonu face poze de kko cand nu are luminozitate + ca mai era si noapte ;) |
Re: Poze cu prietenele, amicele voastre
care zici tu ca e cea mai faina fata ??? mie cea in alb de pe masa de biliard imi place. apropo...unde e masa aia de biliard??? in sufragerie??? k vad acolo o vitrina cu bibelouri in ea :lol:
|
Mie imi place "chestia" in negru din fatza paharelor....cum am o afinitate pt roscate....spun doar nice....very nice dar pare old 4 me
|
aici nu e site de matrimoniale...! cum adica pare old? a zis ea ca ar vrea sa se casatoreasca cu tine? sau ce. nu te supara pe mine pe bune dar, poti admira si poti comenta dar e destul de aberant ce ai spus mai sus dextor. SI daca era buna pentru tine....ce puteai sa faci? nimic doar nu crezi ca ti-o da fast racer sonik. mai ziceam daca era din orasul tau :)
|
dexter nu dextor a zis doar ca pare mai "old" decat el, mai mult de 20 de ani, si nu a zis de casatorie nimic, deci nu stiu de unde ai scos-o tu pe asta cu casatoria. si ce t-i se pare asa de aberant ca nu este cu el din acelasi oras? yo am cunoscut pe net o tipa de la cateva sute de km fata de mine, si ne-am intalnit si am fost impreuna........deci ?????? (no offence):lol: :lol: :lol:
|
Nu am zis ca aici e la matrimoniale....mi-am exprimat pc de vedere mai altfel.Oricum scz daca am suparat pe cineva.
|
ma aci la tastatura sigur prindeti femei=)))))))))))))))))
|
Quote:
hai ... bagatz poze cu fomei ! :D |
nici un fresh nimik .. nu se mai afirma nimeni cu nimik :( ... Moxxule .. ce faci tata shomezi ?
|
4 Attachment(s)
ma afisez eu cu iubirea mea... mai vreti, mai pun...
|
pare a fi un copilash..nush dc :-) e simpatica oricum
la gard acolo mishto :twisted: |
frate e draguta foc fata ... nu ne spui si noua cum o cheama :)
|
adriana ;)
2 saptamani fac azi cu ea... :D |
Multe inainte :P sa o stapanesti sanatos :)) e frumoasa tipa .Bafta in continuare :P
|
1 Attachment(s)
multzam... e... gata am terminat cu lauda :P
|
5 Attachment(s)
Ca tot va placura asa mult :arrow:
|
Quote:
eo ma mut la ploiesti frate :D |
Quote:
get a real life |
1 Attachment(s)
Prima poza e facuta in Adobe :p
Din cea de a II-a poza am taiat jumatate din ea pt. ca eram eu acolo.... iar poza a fost facuta de revelion..... si credeti-ma..... nu vreti sa stiti cum aratam . :D O cheama Carmen si este logodnica mea. Suntem impreuna de 2 ani. A III-a si a IV-a poza sunt mai recente dar calitatea este putin mai slaba.... |
iar eu vad doar o poza :D
|
si tot o poza vad, foarte prost lucrata...
|
3 Attachment(s)
Si restul de 3.
Nah.... Domnu' vAICAD..... va rog... nu este un topic de critica.... ci de "prezentare"... :p |
nu omule voiam sa simti un pic de critica sa te grabesti cu restul :D ca eram curiosi :))
PS: daca e logodnica ta atunci "casa de piatra" cat mai repde :) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning