![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
da castigatori......cand se anuntza??
|
Quote:
|
@drifter01-pt care bmw vrei tu link???....si pt tutoriale de pj uite aici http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias2769
|
Quote:
|
Quote:
|
Marius,cu BMW de la semnatura ta ce se mai aude?:D
|
Aveti sami dati si mie versiunea 2.2.1 pls ?:D
|
Quote:
|
Inteleg ca dupa ora 00:00 se va afla castigatorul?8)
|
astept un pm de la oricare se pricepe la joc cu un id. Am si eu nevoie de niste sfaturi legate de joc. Multumesc!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
re all dupa multa vreme de cand nu am mai postat ... nu am mai avut timp de joc ... viata de zi cu zi :) ...
|
Vad ca deja incepeti sa bateti campii ...
Suntem 7-8 oameni care jucam street legal racing pe forum , 5 participa intr-un concurs si voi vreti si juriu ?! . Cel mai bine : POOL LA PC GAMES .. Voteaza toata lumea ... App : nu cred ca exista vreun Raxat sau Robban in Romania ca sa facem juriu :-j . ma rog ..va las " sa concurati " in continuare .. |
Maryus bafta cu bmw`ul... Bravo all pt golf`uri pt toate masinile pe care le-ati facut..foarte tari ;) eu nu mai am timp nici sa deschid pc`ul :(( si ma oftic raw d tot :-s dar poate revin eu :D
|
Quote:
|
:)) vad ca nu sa ''deranjat'' nimeni sa imi dea si mie pm si sa ma ajute dar asta este... :)) vreau sa i mi spuneti si mie care este cel mai bun patch adica din ce credeti voi care jucati de mai mult timp... eu am acum 221 si as vrea sa bag altceva.
|
Quote:
|
ok ms frumos! in scurt timp o sa ma alatur si eu cu niste masini! Legat de concurs i mi place golfu 2 nergu ''simple but fast'' :))
|
1 Attachment(s)
Am tunat si eu un motor V12
|
Astazi pana la ora 00:00 se vor afla Castigatorii concursului Golf mk2, CrazyEyes v-a posta lista cu castigatorii, Eu si Maryus am fost juriu`l, daca nu v-a convine cum v-ati clasat la acest concurs nu sariti cu "gura mare", se vor mai face si altele !
|
FINAL DE CONCURS
Concursul Vw Golf MK2 sa incheiat. Avem 3 podiumuri si locul 4, respectiv 5 - Eu sunt pe locul 5 din start, o sa va spun si de ce :) LOCUL I Cypos LOCUL II jurec@d!xxl LOCUL III drifter01 LOCUL IV Oltcit Rally Team Juriul a fost format din Marys_X90 si Mikidude. Va felicit pe toti pentru munca depusa si pentru masinile frumoase si unice pe care le-ati "preparat"! Atat de la castigatori, cat si de la participanti astept PM cu id-urile voastre pentru a intra in posesia premiilor. Quote:
Premiile sunt oferite de mine asa ca nu am de gand sa imi dau mie premiu, as fi cel mai egoist. In principiu am participat in speranta, cu cat suntem mai multi, cu atata o sa vina mai multi, si bineinteles pentru a face putina concurenta, in fine, ma bucur ca am reusit sa fac un concurs impreauna cu ajutorul vostru :) |
Quote:
|
Quote:
|
Mah deci ....spuneti-mi si mie de ce sunt pe primul loc, dati-mi un motiv (sunt surprins....) oricum va multumesc....si o sa va mai incant cu tunareli :lol:.
Ciao ne mai intalnim pe forum ;) |
MULTZUMES FF MULT JURIULUI SI CHEAR NU MA ASTEPTAM ...HAI MA AST LA UN LOK 3 4 DA NU LA 2 IN NIKI UN GAZ:)) MERCI MULT;):twisted::twisted::twisted::twisted:
|
cine are sami dea si mie un pj frumos ptr e30?:X
|
5 Attachment(s)
Un Skyline R33.Ce parere aveti? :D Mie unul asa simplu imi place,nu sunt un mare adept al stick-erelor sau pj-urilor pompoase.Bine,ca nu stiu sa fac pj,asta e altceva :oops:
|
Ciudat.(Concursul):rolleyes2
|
Aveti sami dati si mie masini pentru versiunea 2.3.0 si va rog daca puteti sami spuneti si cum le bag in joc pls :cry::sad:
|
Cypos: Eu si Maryus am hotarat ca masina arata f bine si zic eu ca meriti locu 1, ideea cu Music`Edition e excelenta ! Bv
jurec@d!xxl: iar tu cu locu`l 2 pt ca ai retexturat interiorul si stopurile, arata destul de bine masina, puteti sa va spuneti parerile cine credeati voi ca iese pe primu loc 2 si 3 Oltcit Rally Team: Dc ti-se pare tie ciudat ?? Tu crezi ca daka faci o poza cu fulgere etc faci masina sa arata mai bne... asta e parerea mea NU V-A SUPARATI PENTRU CA AM ZIS ASTA DESPRE MASINILE VOASTRE ! |
Nu m-am suparat man dar masina lui crazy e cea mai frumoasa dintre toate...:lol:
|
In primu rand salutare.
Am trecut peste cateva posturi de prin sectiunea asta...si nu stiu de unde sa descarc interiore, pneuri, boxe??? Cine ma poate ajuta:sad: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
si revin si io cu un ursulet :Xsper sa va placa:P
|
Quote:
|
am nevoie de putin ajutor:( mi.am bagat versiunea 2.2.1 MWM si as vrea sa stiu dak merg toate accesoriile (masini,motoare,genti etc) de pe situ http://kistappancs.extra.hu/ sau is valabile doar pt. 2.3.0???
|
sunt si pentru 2.3.0 si pentru 2.2.1 mwm asa stiu....downloadezi fisierul kre vrei(motoare,masini,etc) si te uiti in arhiva la read me si scrie pentru ce e
|
Quote:
Hai ca devii enervant .. nu cred ca o sa mai postez foarte curand pe topicul asta.. :) Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning