Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

CrazyEyes 18-10-09 11:41

Re: Street Legal Racing - Redline

Quote:

Originally Posted by duty (Post 2728460)
maryus pune si tu un link pt bmw pls

Quote:

Originally Posted by drifter01 (Post 2728156)
cum se fak pj-uri cu photshop?datimi si mie linkuri cu tutoriale plz :(

Quote:

Originally Posted by GeO_0pel (Post 2727553)
cine are daca are un fiat coupe pentru slrr?

Quote:

Originally Posted by drifter01 (Post 2727116)
zicetimi si mie va rog site-uri de unde sa iau si io masini ,decaluri,motoare,etc ptr slrr (in afarade gom si ala kre scrie in rusa sau ce limba o fii:P)

dati la pagina 1 si cititi forumul pana la ultima pagina, numai cereti aiurea...

jurec@d!xxl 18-10-09 11:52

da castigatori......cand se anuntza??

taz1vas 18-10-09 12:12

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2728590)
dati la pagina 1 si cititi forumul pana la ultima pagina, numai cereti aiurea...

tocmai de asta am zis sa facem un forum ceva :)

Maryus_x90 18-10-09 12:14

@drifter01-pt care bmw vrei tu link???....si pt tutoriale de pj uite aici http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias2769

CrazyEyes 18-10-09 12:34

Quote:

Originally Posted by taz1vas (Post 2728670)
tocmai de asta am zis sa facem un forum ceva :)

asta e forum...daca doresti fa un site, domeniu .ro si host pe server :) daca tot doresti ceva BUN...

Maryus_x90 18-10-09 12:40

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2728743)
asta e forum...daca doresti fa un site, domeniu .ro si host pe server :) daca tot doresti ceva BUN...

dap asa as zice si eu,,,un site cu sectiune download ar fi super....

Mr.Extasy 18-10-09 13:39

Marius,cu BMW de la semnatura ta ce se mai aude?:D

dony ddc 18-10-09 14:24

Aveti sami dati si mie versiunea 2.2.1 pls ?:D

CrazyEyes 18-10-09 14:36

Quote:

Originally Posted by dony ddc (Post 2729037)
Aveti sami dati si mie versiunea 2.2.1 pls ?:D

cauta paginile anterioare, sigur gasesti ;)

Oltcit Rally Team 18-10-09 14:45

Inteleg ca dupa ora 00:00 se va afla castigatorul?8)

@lecs 18-10-09 15:06

astept un pm de la oricare se pricepe la joc cu un id. Am si eu nevoie de niste sfaturi legate de joc. Multumesc!

dony ddc 18-10-09 15:22

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2729056)
cauta paginile anterioare, sigur gasesti ;)

Ms frate!!!:-)

tcstupac 18-10-09 15:51

4 Attachment(s)
re all dupa multa vreme de cand nu am mai postat ... nu am mai avut timp de joc ... viata de zi cu zi :) ...

mitza mtb 18-10-09 15:52

Vad ca deja incepeti sa bateti campii ...
Suntem 7-8 oameni care jucam street legal racing pe forum , 5 participa intr-un concurs si voi vreti si juriu ?! .
Cel mai bine : POOL LA PC GAMES .. Voteaza toata lumea ...
App : nu cred ca exista vreun Raxat sau Robban in Romania ca sa facem juriu :-j . ma rog ..va las " sa concurati " in continuare ..

Mikidude 18-10-09 15:55

Maryus bafta cu bmw`ul... Bravo all pt golf`uri pt toate masinile pe care le-ati facut..foarte tari ;) eu nu mai am timp nici sa deschid pc`ul :(( si ma oftic raw d tot :-s dar poate revin eu :D

CrazyEyes 18-10-09 16:35

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2729231)
Vad ca deja incepeti sa bateti campii ...
Suntem 7-8 oameni care jucam street legal racing pe forum , 5 participa intr-un concurs si voi vreti si juriu ?! .
Cel mai bine : POOL LA PC GAMES .. Voteaza toata lumea ...
App : nu cred ca exista vreun Raxat sau Robban in Romania ca sa facem juriu :-j . ma rog ..va las " sa concurati " in continuare ..

sa inteleg ca tu esti "soacra" acestui forum?... din tot ce am observat la tine, doar critici si dai aiurea din gura...ceea ce faci tu e foarte usor, la fel ca si ceea ce-ti spun eu acum :)

@lecs 18-10-09 17:45

:)) vad ca nu sa ''deranjat'' nimeni sa imi dea si mie pm si sa ma ajute dar asta este... :)) vreau sa i mi spuneti si mie care este cel mai bun patch adica din ce credeti voi care jucati de mai mult timp... eu am acum 221 si as vrea sa bag altceva.

Mikidude 18-10-09 17:47

Quote:

Originally Posted by @lecs (Post 2729532)
:)) vad ca nu sa ''deranjat'' nimeni sa imi dea si mie pm si sa ma ajute dar asta este... :)) vreau sa i mi spuneti si mie care este cel mai bun patch adica din ce credeti voi care jucati de mai mult timp... eu am acum 221 si as vrea sa bag altceva.

Man incearca 2.21 mwm sau LE2, daca citesti cva pagini in urma ai sa dai de un link de unde poti sa iei varianta 2.21 mwm :!:

@lecs 18-10-09 17:50

ok ms frumos! in scurt timp o sa ma alatur si eu cu niste masini! Legat de concurs i mi place golfu 2 nergu ''simple but fast'' :))

Mexikanu1405 19-10-09 09:40

1 Attachment(s)
Am tunat si eu un motor V12

Mikidude 19-10-09 12:04

Astazi pana la ora 00:00 se vor afla Castigatorii concursului Golf mk2, CrazyEyes v-a posta lista cu castigatorii, Eu si Maryus am fost juriu`l, daca nu v-a convine cum v-ati clasat la acest concurs nu sariti cu "gura mare", se vor mai face si altele !

CrazyEyes 19-10-09 13:37

FINAL DE CONCURS

Concursul Vw Golf MK2 sa incheiat.

Avem 3 podiumuri si locul 4, respectiv 5 - Eu sunt pe locul 5 din start, o sa va spun si de ce :)

LOCUL I

Cypos

LOCUL II

jurec@d!xxl

LOCUL III

drifter01

LOCUL IV

Oltcit Rally Team

Juriul a fost format din Marys_X90 si Mikidude.

Va felicit pe toti pentru munca depusa si pentru masinile frumoase si unice pe care le-ati "preparat"!

Atat de la castigatori, cat si de la participanti astept PM cu id-urile voastre pentru a intra in posesia premiilor.

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2725985)
PARTICIPANTII si masinile lor mai sus!

Asa si sa va spun de ce sunt pe 5, fiindca am masina ce-a mai urata....glumeam:))))

Premiile sunt oferite de mine asa ca nu am de gand sa imi dau mie premiu, as fi cel mai egoist. In principiu am participat in speranta, cu cat suntem mai multi, cu atata o sa vina mai multi, si bineinteles pentru a face putina concurenta, in fine, ma bucur ca am reusit sa fac un concurs impreauna cu ajutorul vostru :)

CrazyEyes 19-10-09 13:40

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2724481)
CONCURSUL VW GOLF MK2 (update)

Concursul se va incheia doar atunci cand vor fi inscrise minim 5 masini/ 5 useri.

Premiul 1

Un pack SPD13TDI PJ & Decals (FULL)

Premiul 2

Un pachet de discuri si saboti de frana Pirrelli, Brembo, BMW si Porsche

Premiul 3

Un set complet de jante oferit de mine :)

In continuare o sa formam si un JURIU... ramaneti pe-aproape :)

Fiecare participant la concurs isi poate alege un PJ facut de mine iar eu i-l voi trimite pe messenger. (ideea lui Maryus_x90)

Premiile sunt mai sus :D

StreetStyle22 19-10-09 13:56

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2732019)
FINAL DE CONCURS

Concursul Vw Golf MK2 sa incheiat.

Avem 3 podiumuri si locul 4, respectiv 5 - Eu sunt pe locul 5 din start, o sa va spun si de ce :)

LOCUL I

Cypos

LOCUL II

jurec@d!xxl

LOCUL III

drifter01

LOCUL IV

Oltcit Rally Team

Juriul a fost format din Marys_X90 si Mikidude.

Va felicit pe toti pentru munca depusa si pentru masinile frumoase si unice pe care le-ati "preparat"!

Atat de la castigatori, cat si de la participanti astept PM cu id-urile voastre pentru a intra in posesia premiilor.

Asa si sa va spun de ce sunt pe 5, fiindca am masina ce-a mai urata....glumeam:))))

Premiile sunt oferite de mine asa ca nu am de gand sa imi dau mie premiu, as fi cel mai egoist. In principiu am participat in speranta, cu cat suntem mai multi, cu atata o sa vina mai multi, si bineinteles pentru a face putina concurenta, in fine, ma bucur ca am reusit sa fac un concurs impreauna cu ajutorul vostru :)

Mai bine sa facea un pool..:rolleyes2 Pentru mine ar fii alt topul.

Cypos 19-10-09 14:20

Mah deci ....spuneti-mi si mie de ce sunt pe primul loc, dati-mi un motiv (sunt surprins....) oricum va multumesc....si o sa va mai incant cu tunareli :lol:.
Ciao ne mai intalnim pe forum ;)

jurec@d!xxl 19-10-09 14:48

MULTZUMES FF MULT JURIULUI SI CHEAR NU MA ASTEPTAM ...HAI MA AST LA UN LOK 3 4 DA NU LA 2 IN NIKI UN GAZ:)) MERCI MULT;):twisted::twisted::twisted::twisted:

drifter01 19-10-09 15:05

cine are sami dea si mie un pj frumos ptr e30?:X

Mr.Extasy 19-10-09 16:26

5 Attachment(s)
Un Skyline R33.Ce parere aveti? :D Mie unul asa simplu imi place,nu sunt un mare adept al stick-erelor sau pj-urilor pompoase.Bine,ca nu stiu sa fac pj,asta e altceva :oops:

Oltcit Rally Team 19-10-09 17:26

Ciudat.(Concursul):rolleyes2

dony ddc 19-10-09 18:05

Aveti sami dati si mie masini pentru versiunea 2.3.0 si va rog daca puteti sami spuneti si cum le bag in joc pls :cry::sad:

Mikidude 19-10-09 18:06

Cypos: Eu si Maryus am hotarat ca masina arata f bine si zic eu ca meriti locu 1, ideea cu Music`Edition e excelenta ! Bv

jurec@d!xxl: iar tu cu locu`l 2 pt ca ai retexturat interiorul si stopurile, arata destul de bine masina, puteti sa va spuneti parerile cine credeati voi ca iese pe primu loc 2 si 3

Oltcit Rally Team: Dc ti-se pare tie ciudat ?? Tu crezi ca daka faci o poza cu fulgere etc faci masina sa arata mai bne... asta e parerea mea

NU V-A SUPARATI PENTRU CA AM ZIS ASTA DESPRE MASINILE VOASTRE !

Oltcit Rally Team 19-10-09 18:53

Nu m-am suparat man dar masina lui crazy e cea mai frumoasa dintre toate...:lol:

juninio 19-10-09 19:03

In primu rand salutare.
Am trecut peste cateva posturi de prin sectiunea asta...si nu stiu de unde sa descarc interiore, pneuri, boxe???
Cine ma poate ajuta:sad:

Mikidude 19-10-09 19:19

Quote:

Originally Posted by Oltcit Rally Team (Post 2733118)
Nu m-am suparat man dar masina lui crazy e cea mai frumoasa dintre toate...:lol:

Intreaba`l pe CrazyEyes dc nu a castigat el sau citeste mai bine mai sus si ai sa vezi ;)

drifter01 19-10-09 21:47

4 Attachment(s)
si revin si io cu un ursulet :Xsper sa va placa:P

Andu_RacE 19-10-09 23:25

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2728757)
dap asa as zice si eu,,,un site cu sectiune download ar fi super....

pai cand am facut eu un asemenea site toti ati fost dezinteresati :) anuntati-ma in cazul in care vreti sa redeschid site-ul si sa-l lucram frumos (ma refer la astia cu capu pe umeri si cu care putem forma o echipa :P)

juninio 19-10-09 23:32

am nevoie de putin ajutor:( mi.am bagat versiunea 2.2.1 MWM si as vrea sa stiu dak merg toate accesoriile (masini,motoare,genti etc) de pe situ http://kistappancs.extra.hu/ sau is valabile doar pt. 2.3.0???

drifter01 20-10-09 00:27

sunt si pentru 2.3.0 si pentru 2.2.1 mwm asa stiu....downloadezi fisierul kre vrei(motoare,masini,etc) si te uiti in arhiva la read me si scrie pentru ce e

mitza mtb 20-10-09 00:45

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2729359)
sa inteleg ca tu esti "soacra" acestui forum?... din tot ce am observat la tine, doar critici si dai aiurea din gura...ceea ce faci tu e foarte usor, la fel ca si ceea ce-ti spun eu acum :)

Si tu ai devenit cel mai activ si te crezi ca cel mai tare jucator de pe aici doar ca faci PJ-urile alea de c*cat si niste concursuri stupide , in care vrei sa pui juriu " profesionist " .. app sunt baiat nu femeie , si sunt prea tanar sa fiu socru .. app era un sfat , nu o critica ..
Hai ca devii enervant .. nu cred ca o sa mai postez foarte curand pe topicul asta.. :)

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 2732098)
Mai bine sa facea un pool..:rolleyes2 Pentru mine ar fii alt topul.

=||= IDEM .

CrazyEyes 20-10-09 08:15

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2734454)
Si tu ai devenit cel mai activ si te crezi ca cel mai tare jucator de pe aici doar ca faci PJ-urile alea de c*cat si niste concursuri stupide , in care vrei sa pui juriu " profesionist " .. app sunt baiat nu femeie , si sunt prea tanar sa fiu socru .. app era un sfat , nu o critica ..
Hai ca devii enervant .. nu cred ca o sa mai postez foarte curand pe topicul asta.. :)

=||= IDEM .

Nu ma intereseaza parerea ta, esti neinteresant si cred ca lipsa ta o sa-mi prinda bine :)

All times are GMT +2. The time now is 01:15.

- Copyright 2026 4Tuning