Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

GABBY_ 05-03-08 21:44

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

deja ii vad pe baieti cum le tuneaza :) .incearca cineva un virtual tuning ?:)

Psycho 06-03-08 08:10

pai de ce nu o puneti la battle :D

Daniel_DRV 06-03-08 10:58

Quote:

Originally Posted by Skyppy (Post 1402250)
Nasule, mi se pare mie sau asta l-ai postat sau l-ai copiat si de pe forumul reno.ro?

e postat nu e copiat....

Psycho 06-03-08 21:23

https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69986-exclusiv-dacia-sandero-poze-interior-motor-3-variante-culoare-romania.html

Poze exclusive cu Dacia Sandero ... ;)

GABBY_ 06-03-08 22:17

arata bine si tiida in poze dar pe strada e o grozavie de masina ,te usturta ochii cand o privesti .ma gandesc sa nu ii semene sandero asta :)

ct11lyv 06-03-08 22:55

e un pas important .. poate mai scamap de roabele de dacii din 1966 :)

DUTZU 06-03-08 23:37

E aiurea rau exterioru masini....adica nu vad ce te-ar atrage la masina asta...nu stiu interioru cat de reusit l-au facut !!!

Urban_Racing 07-03-08 14:07

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1402810)
pai o cumpara datorita spiritului de turma .suntem o natie care gandeste ca tot ce e nou e bun.intreaba loganarii cate belele au cu ele si apoi sa iti dai seama ce masini au cumparat ...noi :)

Am ajuns azi intamplator la reprezentanta dacia ...pe usha e un top al celor mai fiabile mashini facut de nu shtiu ce francezi! pe locul 1 shi cea mai fiabila mashina DACIA!! :))) pe locul 2 honda ...samd , vw era undeva pe 8 sau 9 .... deci va datzi seama ca am ajuns iar k pe vremea cand se dadea la tv ca sau recoltat nu shtiu cate hectare de grau orz shi blablabla shi noi nici nu aveam atata teren agricol!!!!! :))))) cine ajunge pe acolo sa se uite pe usha pe unde intra ashtia la revizie!!! m`a amuzat oricum faza!

Hellman 07-03-08 17:58

interiorul e aproape identic cu cel de logan ... mici modificari la bord

B_Boy 07-03-08 20:52

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1406984)
Am ajuns azi intamplator la reprezentanta dacia ...pe usha e un top al celor mai fiabile mashini facut de nu shtiu ce francezi! pe locul 1 shi cea mai fiabila mashina DACIA!! :))) pe locul 2 honda ...samd , vw era undeva pe 8 sau 9 .... deci va datzi seama ca am ajuns iar k pe vremea cand se dadea la tv ca sau recoltat nu shtiu cate hectare de grau orz shi blablabla shi noi nici nu aveam atata teren agricol!!!!! :))))) cine ajunge pe acolo sa se uite pe usha pe unde intra ashtia la revizie!!! m`a amuzat oricum faza!

e un top realizat in franta de francezi,nu e scos din burta de astia de la dacia...acuma nu stiu daca au intrebat numai posesori de logan despre fiabilitate,dar tind sa cred k asha au facut

GABBY_ 07-03-08 22:40

e logic ca e facut ptr reclama ,daca mergi in germania la fabrica VW sigur vezi marca aia cea mai fiabila si tot asa .fiecare trage ptr el dar aici renault are si in cine sa traga :)
sincer in ultimul timp renault s-a cam gafat la design.ptr romani e logic ca nu vor face un lucru mai bun decat ptr ei asa ca nici de acum in colo sa nu va asteptati la mari realizari in domeniul auto din partea grupului roman-francez

leonard 07-03-08 22:43

or vrea ei sa-si faca reclama..dar totusi...sunt penibili. oare ei chiar cred ce au scris acolo?:))

Psycho 08-03-08 14:05

bai adi ce s-a spart la voi in scara de ati murdarit asa strada ?!?!?

Urban_Racing 08-03-08 15:09

Frate poa sa fie facut shi indonezieni daca intradevar e facut de francezi tot mi se pare o aberatzie ....ashtia nu ishi dau seama ca sunt penibili ce dreaq !?

DraG0nRiD3r 08-03-08 19:11

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1409534)
Frate poa sa fie facut shi indonezieni daca intradevar e facut de francezi tot mi se pare o aberatzie ....ashtia nu ishi dau seama ca sunt penibili ce dreaq !?

defapt romanii sunt penibili pt ca au luat renault sandel si au pus alta emblema!!!

DarkJEDI 08-03-08 22:06

sunt penibili? da ce ati vrea mai oameni sa faca dacia? masini sport? sedanuri de lux? e o masina ieftina si care cat dai atat face.e facuta sa fie cumparata in numere mari si au motorizari flex fuel.Masina o sa fie comercializata doar in america de sud si poate in viitor o vezi si pe la noi cu ceva imbunatatiri sub capota si chiar nu mi se pare ca arata asa rau pt o masina low cost.

YZF-PWR 09-03-08 02:35

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1409401)
bai adi ce s-a spart la voi in scara de ati murdarit asa strada ?!?!?

Niste idioti au dat foc la cauciucuri in scara blocului ... a ars scara blocului 8 etaje in sus.... nu va doresc sa patiti ce am patzit noi aseara , sa dea domnu sa-l imbrace cineva in costum de lemn pe ala care a facut asta!!!
In tomis 3 la 1 si jumatate noaptea , o mana criminala clar... sau idiotenie pura! cateva poze .. dar sunt doar de la parter... oricum pana la 8 asa e

CT-89-POT 09-03-08 12:49

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1410856)
Niste idioti au dat foc la cauciucuri in scara blocului ... a ars scara blocului 8 etaje in sus.... nu va doresc sa patiti ce am patzit noi aseara , sa dea domnu sa-l imbrace cineva in costum de lemn pe ala care a facut asta!!!
In tomis 3 la 1 si jumatate noaptea , o mana criminala clar... sau idiotenie pura! cateva poze .. dar sunt doar de la parter... oricum pana la 8 asa e

o gluma proasta.... bine k a fost doar atat si nu s-a intamplat nimik grav

Skyppy 09-03-08 13:39

"8 Martie 2008
Curse ilegale de maşini
[email protected]

Weekendul, prilej de relaxare pentru unii, ocazie să-şi testeze adrenalina, pentru alţii. Vorbim despre împătimiţii vitezei, pe care amenzile nu-i mai sperie de mult dar nici faptul că drumul ales de ei îi poate duce direct către moarte. Nu mai puţin de 50 de autoturisme îşi aşteptau rândul noaptea trecută, între localităţile Mihail Kogălniceanu şi Nazarcea, pentru a lua parte la aşa-numitele „liniuţe". Poliţiştii de la Rutieră spun că în astfel de situaţii au practic mâinile legate şi asta pentru că o amendă nu potoleşte setea de senzaţii tari a tinerilor aflaţi la volanul acestor bolizi tunaţi. Mulţi cai putere şi în spatele complexului Aqua Magic, acolo unde aproape 300 de autoturisme de lux îşi încălzeau motoarele pentru binecunoscutele drift-uri."

Urban_Racing 09-03-08 13:41

zici presa shi tragi apa :)
nici la tokyo nu gaseshti 300 de mashini la un loc pt drift :))

Psycho 09-03-08 14:18

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1411507)

tru tru ...

ia vedeti au ceva reportaje filmade de la stiri si de aseara ..ca si aseara erau acolo mi se pare .. la magic

DraG0nRiD3r 09-03-08 19:19

putin exagerata chestia cu 300 masini pt drifturi... mha... poate 50 - 100 max. dar unde incapeau 300 de masini in cateva parcari??? si mai ales si oamenii.. ca doar masinile nu erau telighidate:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

57dzl 09-03-08 22:54

mai baeti mai .. renaultu e o masina super buna ..parerea mea..poti face multe cu ea..nu stiu cati dintre voi care vati dat cu parerea ati condus un reno si ati facut unele chesti cu el..bine acum fiecare cu parerea lui ..dar mai intai informativa bine si testatile si porma discutati nu cea zis nea` gigi nea nu stiu cine... care nici macar nu nimereste sa bage in viteza ca nu are lumina aprinsa` in cutie ... si orice masina luata din reprezentanta este scumpa la intretinere..asa ca ganditiva bine cand mai vb de unele lucruri..si inca un lucru important la fiecare masina conteaza cel mai mult soferu ...!!

ct11lyv 09-03-08 23:33

:)))))))))))))))))))))))))

kirin 10-03-08 00:47

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1411507)

nici in tokyo drift nu au aparut 300 de masini adunate in tot filmul( masini "preparate")

si in tokyo aia o ard in port (au strazi mai bune decat avem noi pe tomis) au un fel de "circuite" facute pe acolo in curtile la niste depozite private.

Most_Wanted 10-03-08 01:24

sa puna careva un link ceva....sa vedem si noi astia care nu am vazut reportajul

Urban_Racing 10-03-08 17:08

pai nu erau preparate erau de LUX :))

kirin 10-03-08 17:47

pt aia ( mass-media ) e acelasi lucru

GRIGO 10-03-08 18:06

Quote:

Originally Posted by Skyppy (Post 1411501)
"8 Martie 2008
Curse ilegale de maşini
[email protected]

Weekendul, prilej de relaxare pentru unii, ocazie să-şi testeze adrenalina, pentru alţii. Vorbim despre împătimiţii vitezei, pe care amenzile nu-i mai sperie de mult dar nici faptul că drumul ales de ei îi poate duce direct către moarte. Nu mai puţin de 50 de autoturisme îşi aşteptau rândul noaptea trecută, între localităţile Mihail Kogălniceanu şi Nazarcea, pentru a lua parte la aşa-numitele „liniuţe". Poliţiştii de la Rutieră spun că în astfel de situaţii au practic mâinile legate şi asta pentru că o amendă nu potoleşte setea de senzaţii tari a tinerilor aflaţi la volanul acestor bolizi tunaţi. Mulţi cai putere şi în spatele complexului Aqua Magic, acolo unde aproape 300 de autoturisme de lux îşi încălzeau motoarele pentru binecunoscutele drift-uri."

doamne cata idiotenie ....
reporteri prosti si idioti
mai ales la fazele de genul "amenzile nu-i mai sperie" pai cum sa nu ii faca pe gabori sa ia masuri mai drastice .....

"încălzeau motoarele pentru binecunoscutele drift-uri"
bai frate dar nu se nimereste chiar nici un reporter care sa aibe cat de cat idee despre asa zisele "curse ilegale , drift-uri" .... numai reporterii idioti se gasesc sa scrie .... din cate reportaje stiu eu nici unul nu a fost prezentat calumea .....
in fine ....

k4r4 10-03-08 18:20

vineri am intors din drum ca am mers incet si m-a ajuns politia din urma...nici acte n-aveam.

metal_militia 10-03-08 19:31

destepti de le bubuie cascheta...fix acolo s-au pus in fata la aqua...cand puteai sa iesi pe la perla :shock: eu am cotit-o la giratoriu si am luat-o pe la hoteluri...

GABBY_ 10-03-08 19:47

ei au locul ala de ani de zile stai linistit.poate ca ti se par prosti dar iti garantez ca daca va vroiau raul va faceau de nu mai calcati pe acolo.nu le tin partea dar aici le dau dreptate cu filtrele noaptea.am vazut o gramada ajutati sa urce la volan dupa multe sticle de bautura si care faceau pe vitejii pe strazi

kirin 10-03-08 21:39

hmm,politistii nu sunt prosti ... doar sunt mai hoti decat hotii,nu ? (de reusesc sa-i prinda)
so,e mai mult sa sperie,decat sa faca cu adevarat ceva

YZF-PWR 10-03-08 22:24

Vba unui bun prieten , bv lor isi fac meseria , proshti noi ca le facem jocul si ca smekeria ne costa , legea e valabila pt toti , ei nu au nici o vina ca noi o incalcam , respect sincer pt ei ca au inceput sa ia masuri ca a cam scapat situatia de sub control. Respect!

aikman 11-03-08 07:23

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1415348)
Vba unui bun prieten , bv lor isi fac meseria , proshti noi ca le facem jocul si ca smekeria ne costa , legea e valabila pt toti , ei nu au nici o vina ca noi o incalcam , respect sincer pt ei ca au inceput sa ia masuri ca a cam scapat situatia de sub control. Respect!

ce meserie frate ... si cum e legea pentru toti ?? daca ne prinde pe noi bauti ramai fara permis te alegi cu dosar treburi , daca il prinde pe unu cu lovele in buzunar mai bine sau cine stie ce deputat ii spune sarumana si il lasa sa plece ... legea e pentru noi astia mici nu pentru toti .... asa cum ei isi baga picioarele in ea de lege noi de ce sa nu facem la fel ?? ... nu cred ca esti vrun om care sa nu aiba vrun exemplu care arata cat de mult "respecta" ei legea ... a si eu cred ca situatia e scapata de mult de sub control dar tot din cauza lor , ei au lasat sa fie asa .... astea sunt doar parerile mele ..... pace!!

GABBY_ 11-03-08 13:50

Sincer,daca ar vrea sa faca un pic de dictatura ar fi respectata legea,dar cum pestele se impute de la cap ....
noi incalcam legile pe barba noastra ,pe buzunarul nostru si uneori chiar pe viata noastra.
Se apropie vara si atunci sa vad cine va mai zice ca merge incalcata legea ,in oras si in mamaia iar vor fi detasati cu gramada si sincer am vazut multe S-uri sau masini scumpe trase pe dreapta ; chiar week-end-ul trecut multi suflau in fiole chiar daca aveau masini scumpe

leonard 11-03-08 17:43

o faza penala pe care am vazut-o acum cateva zile....mergeam pe tomis vis a vis de BT cafe...la miga. politia era oprita putin mai jos....si un agent in mijlocul strazii...
iese un "bazat" dintr-un bar...genu ala...lantz de 2kg si burta cat casa...si sta pe marginea drumului..ca si cand vroia sa treaca strada...
politistu il vede..si il fluiera.sa nu treaca prin loc nepermis.....la care asta prima miscare a fost sa treaca strada:). dupa care s-a intors si i-a mai si facut semn la politai...sa isi vada de treaba:)). asta e un alt exemplu...ca daca ai bani si esti si putin nesimtit...te doare undeva de lege.
daca treceam io sau un alt om de rand pe acolo....imediat sarea cu amenda la mn. da ce sa faci...asta e romania.

13RvR 11-03-08 19:06

sa stii ca asta nu se intampla doar la noi si ei sunt oameni au amici, prieteni, mai sunt obositi, plictisiti etc, daca ar respecta legea ca la carte am ramane multi pe jos, asa ca lasa ca inca este bine. nu te obliga nimeni sa faci eroisme si altele, cand le faci trebuie sa te gandesti ca incalci legea si poti fi sanctionat. inca sunt ingaduitori si isi iau multe p.... pentru ce fac unii si altii, asa ca ....

57dzl 11-03-08 22:26

mai mie mi se pare normal sa va arda pe astia cu cursele in sange asta meritati sincer acum....sa va ia pemrmisele...sa va dea amenda si kam ata` ...respect politiei rutiere ...!!!!

vizal 11-03-08 22:35

Quote:

Originally Posted by 57dzl (Post 1418030)
mai mie mi se pare normal sa va arda pe astia cu cursele in sange asta meritati sincer acum....sa va ia pemrmisele...sa va dea amenda si kam ata` ...respect politiei rutiere ...!!!!

intra din an in paste si na la el ce prostii zice :lol:...de-al draku iti provoc alfa :P

All times are GMT +2. The time now is 20:50.

- Copyright 2026 4Tuning