![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
deja ii vad pe baieti cum le tuneaza :) .incearca cineva un virtual tuning ?:)
|
pai de ce nu o puneti la battle :D
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69986-exclusiv-dacia-sandero-poze-interior-motor-3-variante-culoare-romania.html
Poze exclusive cu Dacia Sandero ... ;) |
arata bine si tiida in poze dar pe strada e o grozavie de masina ,te usturta ochii cand o privesti .ma gandesc sa nu ii semene sandero asta :)
|
e un pas important .. poate mai scamap de roabele de dacii din 1966 :)
|
E aiurea rau exterioru masini....adica nu vad ce te-ar atrage la masina asta...nu stiu interioru cat de reusit l-au facut !!!
|
Quote:
|
interiorul e aproape identic cu cel de logan ... mici modificari la bord
|
Quote:
|
e logic ca e facut ptr reclama ,daca mergi in germania la fabrica VW sigur vezi marca aia cea mai fiabila si tot asa .fiecare trage ptr el dar aici renault are si in cine sa traga :)
sincer in ultimul timp renault s-a cam gafat la design.ptr romani e logic ca nu vor face un lucru mai bun decat ptr ei asa ca nici de acum in colo sa nu va asteptati la mari realizari in domeniul auto din partea grupului roman-francez |
or vrea ei sa-si faca reclama..dar totusi...sunt penibili. oare ei chiar cred ce au scris acolo?:))
|
bai adi ce s-a spart la voi in scara de ati murdarit asa strada ?!?!?
|
Frate poa sa fie facut shi indonezieni daca intradevar e facut de francezi tot mi se pare o aberatzie ....ashtia nu ishi dau seama ca sunt penibili ce dreaq !?
|
Quote:
|
sunt penibili? da ce ati vrea mai oameni sa faca dacia? masini sport? sedanuri de lux? e o masina ieftina si care cat dai atat face.e facuta sa fie cumparata in numere mari si au motorizari flex fuel.Masina o sa fie comercializata doar in america de sud si poate in viitor o vezi si pe la noi cu ceva imbunatatiri sub capota si chiar nu mi se pare ca arata asa rau pt o masina low cost.
|
5 Attachment(s)
Quote:
In tomis 3 la 1 si jumatate noaptea , o mana criminala clar... sau idiotenie pura! cateva poze .. dar sunt doar de la parter... oricum pana la 8 asa e |
Quote:
|
"8 Martie 2008
Curse ilegale de maşini [email protected] Weekendul, prilej de relaxare pentru unii, ocazie să-şi testeze adrenalina, pentru alţii. Vorbim despre împătimiţii vitezei, pe care amenzile nu-i mai sperie de mult dar nici faptul că drumul ales de ei îi poate duce direct către moarte. Nu mai puţin de 50 de autoturisme îşi aşteptau rândul noaptea trecută, între localităţile Mihail Kogălniceanu şi Nazarcea, pentru a lua parte la aşa-numitele „liniuţe". Poliţiştii de la Rutieră spun că în astfel de situaţii au practic mâinile legate şi asta pentru că o amendă nu potoleşte setea de senzaţii tari a tinerilor aflaţi la volanul acestor bolizi tunaţi. Mulţi cai putere şi în spatele complexului Aqua Magic, acolo unde aproape 300 de autoturisme de lux îşi încălzeau motoarele pentru binecunoscutele drift-uri." |
zici presa shi tragi apa :)
nici la tokyo nu gaseshti 300 de mashini la un loc pt drift :)) |
Quote:
tru tru ... ia vedeti au ceva reportaje filmade de la stiri si de aseara ..ca si aseara erau acolo mi se pare .. la magic |
putin exagerata chestia cu 300 masini pt drifturi... mha... poate 50 - 100 max. dar unde incapeau 300 de masini in cateva parcari??? si mai ales si oamenii.. ca doar masinile nu erau telighidate:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
mai baeti mai .. renaultu e o masina super buna ..parerea mea..poti face multe cu ea..nu stiu cati dintre voi care vati dat cu parerea ati condus un reno si ati facut unele chesti cu el..bine acum fiecare cu parerea lui ..dar mai intai informativa bine si testatile si porma discutati nu cea zis nea` gigi nea nu stiu cine... care nici macar nu nimereste sa bage in viteza ca nu are lumina aprinsa` in cutie ... si orice masina luata din reprezentanta este scumpa la intretinere..asa ca ganditiva bine cand mai vb de unele lucruri..si inca un lucru important la fiecare masina conteaza cel mai mult soferu ...!!
|
:)))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
si in tokyo aia o ard in port (au strazi mai bune decat avem noi pe tomis) au un fel de "circuite" facute pe acolo in curtile la niste depozite private. |
sa puna careva un link ceva....sa vedem si noi astia care nu am vazut reportajul
|
pai nu erau preparate erau de LUX :))
|
pt aia ( mass-media ) e acelasi lucru
|
Quote:
reporteri prosti si idioti mai ales la fazele de genul "amenzile nu-i mai sperie" pai cum sa nu ii faca pe gabori sa ia masuri mai drastice ..... "încălzeau motoarele pentru binecunoscutele drift-uri" bai frate dar nu se nimereste chiar nici un reporter care sa aibe cat de cat idee despre asa zisele "curse ilegale , drift-uri" .... numai reporterii idioti se gasesc sa scrie .... din cate reportaje stiu eu nici unul nu a fost prezentat calumea ..... in fine .... |
vineri am intors din drum ca am mers incet si m-a ajuns politia din urma...nici acte n-aveam.
|
destepti de le bubuie cascheta...fix acolo s-au pus in fata la aqua...cand puteai sa iesi pe la perla :shock: eu am cotit-o la giratoriu si am luat-o pe la hoteluri...
|
ei au locul ala de ani de zile stai linistit.poate ca ti se par prosti dar iti garantez ca daca va vroiau raul va faceau de nu mai calcati pe acolo.nu le tin partea dar aici le dau dreptate cu filtrele noaptea.am vazut o gramada ajutati sa urce la volan dupa multe sticle de bautura si care faceau pe vitejii pe strazi
|
hmm,politistii nu sunt prosti ... doar sunt mai hoti decat hotii,nu ? (de reusesc sa-i prinda)
so,e mai mult sa sperie,decat sa faca cu adevarat ceva |
Vba unui bun prieten , bv lor isi fac meseria , proshti noi ca le facem jocul si ca smekeria ne costa , legea e valabila pt toti , ei nu au nici o vina ca noi o incalcam , respect sincer pt ei ca au inceput sa ia masuri ca a cam scapat situatia de sub control. Respect!
|
Quote:
ce meserie frate ... si cum e legea pentru toti ?? daca ne prinde pe noi bauti ramai fara permis te alegi cu dosar treburi , daca il prinde pe unu cu lovele in buzunar mai bine sau cine stie ce deputat ii spune sarumana si il lasa sa plece ... legea e pentru noi astia mici nu pentru toti .... asa cum ei isi baga picioarele in ea de lege noi de ce sa nu facem la fel ?? ... nu cred ca esti vrun om care sa nu aiba vrun exemplu care arata cat de mult "respecta" ei legea ... a si eu cred ca situatia e scapata de mult de sub control dar tot din cauza lor , ei au lasat sa fie asa .... astea sunt doar parerile mele ..... pace!! |
Sincer,daca ar vrea sa faca un pic de dictatura ar fi respectata legea,dar cum pestele se impute de la cap ....
noi incalcam legile pe barba noastra ,pe buzunarul nostru si uneori chiar pe viata noastra. Se apropie vara si atunci sa vad cine va mai zice ca merge incalcata legea ,in oras si in mamaia iar vor fi detasati cu gramada si sincer am vazut multe S-uri sau masini scumpe trase pe dreapta ; chiar week-end-ul trecut multi suflau in fiole chiar daca aveau masini scumpe |
o faza penala pe care am vazut-o acum cateva zile....mergeam pe tomis vis a vis de BT cafe...la miga. politia era oprita putin mai jos....si un agent in mijlocul strazii...
iese un "bazat" dintr-un bar...genu ala...lantz de 2kg si burta cat casa...si sta pe marginea drumului..ca si cand vroia sa treaca strada... politistu il vede..si il fluiera.sa nu treaca prin loc nepermis.....la care asta prima miscare a fost sa treaca strada:). dupa care s-a intors si i-a mai si facut semn la politai...sa isi vada de treaba:)). asta e un alt exemplu...ca daca ai bani si esti si putin nesimtit...te doare undeva de lege. daca treceam io sau un alt om de rand pe acolo....imediat sarea cu amenda la mn. da ce sa faci...asta e romania. |
sa stii ca asta nu se intampla doar la noi si ei sunt oameni au amici, prieteni, mai sunt obositi, plictisiti etc, daca ar respecta legea ca la carte am ramane multi pe jos, asa ca lasa ca inca este bine. nu te obliga nimeni sa faci eroisme si altele, cand le faci trebuie sa te gandesti ca incalci legea si poti fi sanctionat. inca sunt ingaduitori si isi iau multe p.... pentru ce fac unii si altii, asa ca ....
|
mai mie mi se pare normal sa va arda pe astia cu cursele in sange asta meritati sincer acum....sa va ia pemrmisele...sa va dea amenda si kam ata` ...respect politiei rutiere ...!!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning