![]() |
Re: Guvernul triplează de la 15.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate
Quote:
L. E. Daca se baga la impozit asta inseamna ca acuma cand o sa inmatriculez masina nu o sa mai platesc nicio taxa ? |
hahahahahahaha super!
|
Dulce Romanie...Nu e deajuns ca e ilegala ,au si triplat-o..probabil ca o vor micsora putin si asa o so accepte tot omul. Acum se da legea si pt provideri de net si telefonie mobila si fixa sa inregistreze toate apelurile telefonice ,sms-suri ,si mailuri . Ma intreb ce mai urmeaza.
|
Pana la urma o sa puna taxa si pentru aer-ul pe care il respiri.
|
cata dreptate avea cheloo :
Impozit - pe existenta, Impozit - pe cana de apa, Impozit pe tipete dac-ai stat capra. |
spark te ducu la rar platesti vreo100euro e ca o verificare tehnica si autentificare e valabila 60 zile te duci la impozite si taxa platesti taxa si impozitul anual mai urmeaza asigurarea si rovigneta si ai masina tunata de cateva sute de euro astai demersu aaa si numerele definitive iti ia vreo 3-4 zile
|
Toate astea pana la o limita cand nu o sa mai suporte nimeni, astea tine doar de noi, noi ii lasam asa, pai asa o sa ne fie toata viata, in fiecare luna cate o taxa in plus.
|
Curtea de apel Bucuresti ar trebui actionata in judecata pt respingerea contestatiei, dar asta la Instanta Suprema. Iar dupa ce vor pierde procesul (nu ma indoiesc ca s`ar intampla) ar trebui bagati in puscarie toti porcii aia care au respins`o. De ce ? Pentru ca sunt oamenii guvernului si joaca precum canta aia din fotoliile lor comfortabile.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu stau cu masina de 1 luna in fata blocului... nici nu ma mai plang... incep sa ma obisnuiesc
|
stiti cumva daca se mai poate face rarul odata?adica inca o data?ca am facut rarul undeva si mi`a scoso euro 1,si in acte e euro 2...si am ed plata 4000 euro...pt o maisna de 500 in germ..
|
daca te duci dotat la buzunare iti scoate euro 2, mai ales ca tu ai masina dupa 94......
|
Tu vrei doua carti de identitate? :)
La cat ai tras dupa masina aia, mai bine o dezmembrai si terminai cosmarul |
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning