![]() |
Re: Comentarii lucrari!
patriotu sa imi aratati un hummer cu tuning(doar nu vroiai sa pun spoilere si eleroane pe el)
|
Quote:
invatati si voi din greselile voastre sau ale altora studiati forumu' asta Comentarii lucrari si incercati sa lucrati cat mai bine |
Quote:
Tu cat de bine lucrezi ? ... de ne zici noua sa studiem. Numa bine :) |
sandrin, eu am spus mai in urma...
acum sunt super ocupat cu scoala in weekend o sa am timp liber ca termin cu tezele & testele si tot si gata o sa fac si eu ceva cred ca am avut dreptate in postul anterior ;) |
2 Attachment(s)
mercedes benz cl 65! astept comentarii si sa imi ziceti ce trebuie schimbat la ea
|
2 Attachment(s)
comment pls
p.s. la mertzan o iesit najpa .... becurile spate nu-s misto de loc ... nj nu-mi placeceva la ele ... iar in fata .. de unde ai eliminat al doilea far si ai facut linia in continuare ... pe partea stanga a masinii cand sta cu spatele la tin iti dai seama ca nu se vede linia ,,, nj cum sa-ti explick... intr-o partea ia fac ut linia de la capota j in cealalta parte nu ... in rest e misto ... dar are greseli ... tot nu pricep cum ai facut farurile alea cu albastru ... pls expica-mi si mie pasii :D |
2 Attachment(s)
am facut si eu ceva !!!
sper sa nu fie greseli mari!!! |
pai in primu rand jentile alea nu sunt pentru masina respectiva....rama aia neagra de la geamu dintr`o parte sau ce e e cam stramba.....tuning putin....si parca ai folosit blur prea mult pe la roata din spate si trebuia sa o lasi putin mai jos
farurile ti`am mai zis odata parca cum sa le faci dai linear light dai opacity 65% sau cat vrei tu bagi un albastru deschis si pui cercu sa fie cat faru |
2 Attachment(s)
ms mult ... chiar mi-o iesit :D .
comment pls pls pls |
Quote:
|
jentile sunt cam comune... prag cam spalacit, la oglinzi acolo nu prea se intelege..cred ca e carbon ... in rest e misto.. good luck ;)
|
Quote:
|
l33loo dac e facuta de tine 100% atunci faci progrese...;)
|
2 Attachment(s)
astept parerii si comentari in leg cu ce am gresit si pe unde sa schimb ceva
|
frate aici ai un + pt culoare chiar imi place....keep going
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning