![]() |
Re: Club Renault 5
Telefon mobil in cazul in care sunteti hotarati
0728 102856 |
sal printre pozele alea ai strecurat si un Renault 5 Turbo ph 2 de 200 de cai, frumos alpine ul,sa il stapanesti sanatos sau sa il vinzi cuiva care sa aibe grija de el.
|
salut ferny. vezi ca la R5 turbo pana in 85 nu se spunea cu phase. au existat doar turbo 1, turbo 2 si maxi turbo
:D ce ai facut cu turbina ta? ai timp maine? |
Quote:
|
dak va pot ajuta ku ceva piese scrieti ce va trebuie.lucrez la piese import si poate va pot servi ku un sfat ceva
|
Quote:
pret pentru un set de segmenti[1 sau 2 producatori] pret pentru un set de pistoane[1 sau 2 producatori] pret pentru un set motor complet[1 sau 2 producatori] Toate sunt pentru Renault 5gtturbo[super5],caroserie C405,cod motor C1JC7,88kw. Sunt foarte curios la voi ce preturi sunt... |
|
Quote:
|
si pe mine m-ar interesa cam aceleasi lucruri ce te-a rugat MYU. mersi.
|
Quote:
|
Club Renault 5
Renault 5 alpin 1981, 1397 cc, 93 cp+ jante aluminiu originale+ cateva piese de rezerva. Inmatriculat, itp 2008
aveti pozele pe o pagina anterioara 1100 euro |
salutare am si eu o probl care este semnul de pe volanta care tr aliniat cu unul din semnele de pe cutie , acela sub forma de liniuta sau acea scobitura (gaura),ca ma tot chinui sa pun la punct scanteia motorul merge dar bujia este tot afumata,
am desfacut cu ocazia asta si carb-ul din toate incheieturile si l-am tinut vreo doua zile in decarbusol l-am ansamblat bine dar nu imi funct bine cand dau sa il accel da sa se inece putin dupa care se tureaza tare,posibil sa il fi dereglat ,inafara de reglajul de aer situat in cala carbului de unde regl aerul la mersul in relantiu datimi si mie un sfat |
ce motor ai capacitate/an ?
|
an 89 motor1,1
|
Arborele cotit la ora 1, axu cu came la ora 7 si semnele de pe ele sa se alinieze perfect, in linie dreapta prin centru.
Daca vrei sa reglezi bine aprinderea pune-o pe lampa, si nar strica sa-i verifici si supapele (admisie 0.15, evacuare 0.20 la rece) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning