![]() |
Re: AMG vs. M vs. RS
Quote:
|
i-auzi...asta n-o citisem....+1 chris again :lol:
|
Quote:
A6 C6 a aparut simultan cu E60 doar ca RS6 a aparut mai tarziu ca M5. Viitorul M5 o sa fie o generatie noua si probabil o sa bata RS6 dar are acelasi avantaj de ani (la care se adauga generatie nou) pe care il are RS6 fata de M5. E Imposibil sa apara toate in acelasi timp asa ca o comparatie 100% corecta e greu de facut. @ Stage1 - "daca chiar era mai bun imi luam RS4/RS6". Sincer acum, tu chiar crezi ca esti un etalon ? Daca tu nu ti-ai luat inseamna ca nu este mai bun ? C'mon, nici in gluma nu poti spune asa ceva. PS - daca voi vreti "fun" si senzatii nu ar trebui sa va luati nici M5 nici RS6, exista Ariel Atom pentru asa ceva, sau alte masini similare. |
Quote:
Quote:
|
El vrea sa agate gagici.
Eu inca raman la ideea ca e mai bun M5. Sau nu neaparat mai bun, dar pur si simplu prefer M5. Pentru flair... |
Quote:
M3 E46 - 2001–2006 M3 E90 - 2008–present Audi B5 RS4 - 2000–2001 Audi B7 RS4 - 2006–2008 Dupa cum vezi Audi a facut RS4 in pauzele lui M3, adica cate 1-2 ani, oare de ce? Nu i-a lasat cineva sa continue productia? M5 E34 - 1989–1995 M5 E39 - 1998–2003 M5 E90 - 2005–present Audi C5 RS6 - 2002–2004 Audi C6 RS6 - April 2008 - present Cu atat mai ciudat este ca E90 cu C6 au aparut odata si RS mult mai tarziu Eu zic ca se vede destul de clar ca Audi au evitat o concurenta directa, seriile lor avand maxim 2 ani de productie. RS6 a fost etalonul clasei, acum este E63 AMG. |
Quote:
Cred ca a trage concluzia ca Audi de fapt a fugit de bmw e putin dusa la extrem. |
Quote:
Acum insa situatia este diferita, exista RS6, R8 V 8 / V 10, TT-RS, urmeaza RS5 si eventual RS3, 3-5 modele produse simultan. |
GTR M5 E60 ca poate unii chiar o sa creada M5 E90 :))
|
Quote:
Acum eu nu stiu multi producatori care sa scoata varianta sportiva cu 2 ani inaintea schimbarii modelului. |
gtr iarta-ma dar o dai in prosteala
asta cu conspiratiile m-a omorat! |
Din cate vad, pentru unii BMW e un fel de Chuck Norris.
Indiferent ca e vorba de M/RS/AMG, modelul care apare mai tarziu e mai rapid decat concurenta. Gresesc? |
pai si nu e normal sa fie asa? sau e un fel de 1-2-3 la perete stai?
|
Mie mi se pare normal, altora nu.
|
Quote:
Chiar daca sunt exemple... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning