![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Rabdare... Azi e miercuri, se bucura omu de ea, dupaia sedinta foto :D Bai ce sa zic a iesit bine rau! Imi plac jantele mult. Asteptam pozele dupa vopseala. Spor!
|
este miercuri seara si inca nu avem vesti,era vorba de marti:D
hai sa vedem masina cu bariile vopsite si tranteala cat se poate... |
a iesit f bine zic yo, si cu jantele alea e chiar belea...sper sa nu s supere tov RRM k dau din casa..
nu baga in seama toti carcotasii care se iau de oglinzile tale,sunt doar invidiosi.. |
Deci... da... mii de scuze pt intarziere...
Masina a iesit, este vopsita super... arata foarte bine... n-am avut timp sa scriu pe forum deoarece m-am plimbat prin oras... poze inca n-am.. dar o sa am incurand... Iar in legatura cu oglinzile... nici nu-mi bat capul... eu stiu una si aia am sa fac :P le las asa :) Mai trebuiesc cateva reglaje... trebuie bara fata remontata ca nu a fost intocmai pusa bine pe masina.... I-am facut geometria.... acum tot ce o asteapta este sa o trantim... ceva gen 2.5-3cm coborat pe spate... si fata, vedem noi ca sa fie stanced. |
16 Attachment(s)
Şi pozele mult aşteptate :D Enjoy ! O să mai urmeze un set...mai încolo :D
|
Quote:
frumoasa rau...simpla si de efect! |
|
Vai de zilele mele,cum a reuşit Răzvan să îşi facă el maşinuţa,foarte frumoasă maşina baftă cu ea !Eu la exterior nu prea mai văd ce i-ai putea face...e cam capăt...zic eu..
|
DEMENTIALA ...
|
Urata masina :punch:....
|
Quote:
|
Pe bune, chiar e urata? :P
|
so fuckin awesomeness :)))
|
|
:shock::shock::shock::shock::shock:
Ii mai faci ceva? Cred ca doar benzina si talpa, altceva n-ai ce sa mai scoti din ea :lol: e full option deja :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning