![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
frumos covrig am si eu unu asemanator,cik se vrea racing yed al meu :P,numa k al meu e negru
ps dak te duceai la sala pana acum renunta faci treaba buna dupa 3-4 parcari....arnold te numesti:) |
ies is eu maine sa caut ... sper sa dau gasesc ... apropo am luat de opel si numerge trebuie fortat ... si nu am incercat sa nu stric altceva
|
@ Quick : era greu sa zici ca vrei butuc ? eu am de suzuki si potriveste, la fel si claxonu' ........ fara nici un fel de chin. si le iau cu 30ron .... te mai costa vreo 10-15 lei transportu :rolleyes2 de ce nu intrebi si tu ?
|
Stii ca trebuie sa te porti manusi cu volanul ala alb...nu ?
|
Quote:
@ERY: L-am luat alb pentru ca mi s-a parut potrivit, insa imediat dupa aceea mi-am dat seama ca trebuie imbracat in piele la fel ca scaunele, bej...oricum se murdareste si aia imediat, deci pana la urma tot ai dreptate cu manusile :D Din pacate volanul nu a fost gata azi, cand m-am dus sa-l iau, asa ca pozele vor veni saptamana viitoare :cry: EDIT: imi vand jantele la pret bun, cei interesati sa-mi dea un PM. (fara gume!) |
eu merg in continuare cu off-topic ... am luat tot poporului la rand si nu mai gasesc nicaieri butuc ... poate mai vezi pe undeva sa ma anunti si pe mine te rog
|
@ aikman: e valabil si pt tine oferta ce i-am facut'o lui quick !!! scz de offtopic :( butucul de suzuky potriveste, eu din ala am
|
Quote:
|
@aikman: e mai convenabil sa vorbesti cu TM32CIP, dar daca vrei merg cu tine si pe poporului...iti zic de acum insa, sub 80 ron nu poti sa-l scoti de la leprele alea (care le cumpara cu 15-20 ron bucata, probabil)
@TM32CIP: am si eu o rugaminte, am nevoie de un inel din ala care vine montat peste volan....cred ca stii la ce ma refer. Volanul meu n-a avut asa ceva, iar in Constanta n-am gasit separat...e vorba despre inelul ala din jurul claxonului, n-are nici un rol decat de decor. Nu e nimeni interesat de jantele mele? Sunt pe 15 inci, 4x114,3 distanta intre prezoane, vopsite alb, impecabile (n-au fost lovite, doar putin zgariate insa le-am aranjat cum trebuie), iar pretul este mic si usor discutabil...ofer pentru ele piulite facute la comanda ca sa le puteti monta direct pe prezoanele de Tico, iar optional distantiere cu alte prezoane de 20mm fata/ 25 mm spate. (quick_5hifter here) |
pai pentru el era ... dar cred ca nu m-am exprimat eu bine
cat vrei pe jentile alea ?? tre sa fac modificare la aripa sa le pun ?? |
2 Attachment(s)
Vreau pe ele 600 RON discutabil, cu piulite incluse, optional si distantiere...cam trebuie sa-i modifici aripile, eu am pus distantiere ca sa nu atinga la lonjeroane cand virez maxim. Optional ti le dau si pe alea daca te intereseaza.
Poze: |
Am calculat azi cu un tire size calculator: gumele mele 195/45/R15 sunt cu fix 4 mm mai mari (in diametru) decat cele originale de Tico :D
Pentru cei interesati, imi vand si gumele mai nou....dar numai cu jante cu tot, sau ulterior. 1000 RON 4 jante + 4 gume + 16 piulite aferente :!: |
ce ai mai avansat la masina ::::???????????????
la anu o sa ne parcam masinile la show ...brigada buburuze |
Foarte misto masina , m-ai impresionat...ti-am citit tot topicu in cateva ore :D si nu regret...tineo tot asa !
Bafta ! :-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning