![]() |
Re: Club Cielo
27 Attachment(s)
si acum pozele:D,mai era cineva cu camera(nu mai tin minte cine)sa puna si el pozele care le-a facut la intalnire;)
|
10 Attachment(s)
acum le pun ..10 poze..
|
hai ca a iesit si asta cinste noua
|
Felicitari !!! Vatzi adunat ceva ..din ce am vazut ai mei 4 ochi eratzi 9 !! La mai multi si sper sa ne gasim cu totii din toate orashele cand s-o mai incalzi afara !!
|
Asa e, lasa ca vine ea vara...abia astept, dar cea mai mare bucurie a mea esta ca marti bag masina in service ..jjjjuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
super misto intalnirea...bravo ,voua....las k o sa ne adunam si totzi,,felicitari orikm...
|
Nice Tura care vine mai multi:lol: poate pana duminika ii pun geamuri fumuri:shock:
|
Pai si eu vreau sa imi fac toate geamurile intunecate, m-am interesat si ma costa 480 RON, omologate RAR.Dar am vb cu un coleg de facultate si mi-a zis ca are el pe cineva care face mai ieftin. Colegul asta al meu mi-a zis ca nu o sa pot sa mai folosesc dezaburirea pe spate, asta afectant folia. Intrebarea mea pentru voi:asa este?
|
eu staim ca 3 zile nu mai potzi folosi geamurile adika sa le deschizi...
despre luneta nush ce sa zic:rolleyes2 ar fi cam naspa sa nu mai mearga:???: |
Ms manele, ce sa zic, asta cu faza cu deschisul geamurilor nu stiam. Alte pareri?
|
fratilor la mai mare......oricum e bine k nu am mai fost 2-3 masini.....azi chiar nu ma asteptam la 9(10 cu baiatu ala care se tot plimba pe acolo).........sa ne vedem cu bine.......DUMINICA 03.02.2008 ORA 16:00 INTALNIRE CIELO CLUB IN PARCAREA SALII POLIVALENTE DIN BUCURESTI.....
|
prezent:shock: duminica care vine:D
|
care`i cu cielo`ul uzz?
in fine, vrei stema sa ti`o lipesti in fata? :d |
1 Attachment(s)
Quote:
cumpar ploape identice cu cele din poza de mai jos |