Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Challenge's (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5798-challenges.html)

Barum 13-06-06 16:07

Re: Challenge`s .....

1 Attachment(s)
sunt km intarziat....sorry :( da ata ete :D e gata si Lexusu` meau da nu am avut tmp sa il pun deci ma bag si eu la BMW-u acela care latzi pos dak se face battle pe el :D
Peace on you!

maf 14-06-06 13:57

mie imi place bmw`u ...... ra2 ra2fast4u ..... se poate incepe lucrarile pt bmw?

ra2 14-06-06 14:17

dupa parerea mea da...da daca faceti iar tractoare iar nu se face poll:twisted:
asteptati sa vedeti ce zice si ra2fast4u:rolleyes2

RA_2fast4u 14-06-06 14:25

Quote:

Originally Posted by ra2
dupa parerea mea da...da daca faceti iar tractoare iar nu se face poll:twisted:
asteptati sa vedeti ce zice si ra2fast4u:rolleyes2

eu nu va interzic sa lucrati o masina! dc vreti bagati-va faza e mai mult dc se face sau nu pool ;) eu zic ca e ok masina :)

p.s. barum e misto masinutza ;) facuta cu gust si nu e fuserita :) spoileru fatza vezi ca e cam stramb....

Barum 14-06-06 15:55

ms RA_2fast4u.am vazut si eu dup ce am gattat ca ee kkm cash bumperu` da no...asha lene mi-o fost so mia modifiq de numa si am zis ca nu se pre vede:D:))

Reme 14-06-06 16:02

se lucreaza la BMW?

frost_dani 14-06-06 16:29

da se lucreaza;)......

Barum 14-06-06 17:39

sa-i dam bice :D

frost_dani 15-06-06 10:46

2 Attachment(s)
......mashina mea:)...chiar dak are greseli...;)

Reme 15-06-06 13:10

2 Attachment(s)
am si yo una!

maf 15-06-06 16:15

nu vreau sa par rau dar iar nu crek se face poll, la cum vad k ies masinile, park nici nu m-ash mai apuca de ea degeaba, :( chiar dak iese bine is astealalte, vopsite prea strident sau alte chestii pe care ra2 si ra2fast4u gasesc rpd probleme si dau motive pt a nu face poll`u....... :(

Skillzu 15-06-06 16:49

Quote:

Originally Posted by maf
nu vreau sa par rau dar iar nu crek se face poll, la cum vad k ies masinile, park nici nu m-ash mai apuca de ea degeaba, :( chiar dak iese bine is astealalte, vopsite prea strident sau alte chestii pe care ra2 si ra2fast4u gasesc rpd probleme si dau motive pt a nu face poll`u....... :(

tare rau de tot atitudinea ta!!! tare rau!!!:evil:

ra2 15-06-06 17:58

Quote:

Originally Posted by maf

u ce crezi ca suntem noi aici mah...eu cu ra2_fast4u....nu suntem pusi sa va stricam voua concursurile....suntem pusi sa facem curat pe topicu asta...sa numai devina orice panarama rep poll nu ca gasim rep motive....si de ex dak sunt 10 masini si 8 sunt misto....eu persoanal accept sa se faca poll...:evil: :evil: :evil: :evil: :x
vb lu skillzu...tare rau atitudinea ta

Lukian_XXX 15-06-06 19:02

Fost Dani!!!
vreau si eu background-ul ala!! pls

frost_dani 15-06-06 19:29

dami id tau.....shi vb p mess...;)

All times are GMT +2. The time now is 11:55.

- Copyright 2026 4Tuning