![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
nup :P eu cred ca e focus normal echipat titanium8)
|
oh! ms! :)
|
3 Attachment(s)
Slk pe str din Craiova 8) :arrow:
|
omu e si aici pe forum :)
|
Quote:
|
Chiar Nu Stitzi Sa Facetzi Diferentza Dintre O Masina Tare Si Una Modificata ? Homalai Sa Mor Yo
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
mi-am amintit acum ce am vazut vineri si am zis sa va zic si voua chiar daca nu am poze :oops: :oops: :oops: oricum masina in care eram avea si viteza si am fost socat de ce am vazut:rolleyes2
Venind de la otopeni.. am trecut pe langa BCR Leasing.. Mama ce era acolo.. : Mercedes S Class , BMW Seria 7, 2 Mercedes E Class unu langa altu, Porsche (nush sigur ce era), Bentley Continental GT :-| :-| si Porsche Cayenne , Q7 ... Oricum daca o sa mai trec pe acolo promit ca o sa fac poze. |
Bentley Arnage T , pe varianta, vis-a-vis de Metro 1 Constanta , ceva culoare argintie venea f tare din contrasens. fara poza :( dar sigur il prind in Mamaia. lux lux
|
4 Attachment(s)
octavia 2 rs ... :) nice car
|
O zi la gratar= vazut Ferrari Scaglietti, Porsche GT3, RR Phantom, prea multe Octavii RS argintii, un M3 decapotabil, un Boxster S si niste plictisiti in Golf V GTI.
Cea ma tare "all time" e McLaren Mercedesu SLR negru pe care l-am vazut la Piata Romana fugaring un motor! Astept Carrera GT dar nu vine! Daca cineva stie unde pot vedea o Carrera GT, please PM me! |
Bentley Arnage T am inceput sa ma satur , am vazut cam toate culorile care se fabrica.
aston martin poate rea unul din cele 10 vandute la siab 2005.:) |
2 Attachment(s)
vazut(e) azi in zona Romana - Victoriei la ambasade in curte! :) WOW! Maserati Quattroporte si Ferrari 308 GTB!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning