![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
Oricum ... asta e parerea mea ;) .... fiecare are ceva de zis :) |
Quote:
Si o fata poate munci pt a isi cumpara o masina, sau poate sa ii fie cumparata masina de parinti ... nu neaparat de "prietenul" cu nu stiu cati ani mai mare ... Si sunt si fete pasionate de masini, nu mi se pare normal sa presupui fara sa stii. Si ca sa nu inteleaga cineva ca mi-as lua eu masina roz ... NU, nu mi-as lua :lol: Doar ca nu o vad drept kitch ... ci doar o masina de fata ... |
Quote:
si sper ca esti de acord cu mine ca in unele cazuri gen a8 sau s classe ar fi penibil sa le vezi roz nu? golful nu ar fi o problema...poate f bine sa fie si pt femei. dar culoarea de pe golful asta nu stiu....e o culoare kitch. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu ma refeream la suv-uri sau masini mari roz :lol: chiar ca ar fi ceva :lol: Ma refeream ca prea multe fete in masini ce numai feminine nu sunt... :D |
Quote:
|
Quote:
sfw are dreptate....nu trebuie sa fi o tarfa sa-ti iei o masina ca asta si un pic rasfatata ca parintii sa accepte sa plateasca pentru o masina ca asta!!! |
Quote:
Exact ... Ce sa fac ... imi plac fetele alintate ... :rolleyes2 :D Depinde si cat de alintate :D |
Vezi: Ochelarii asortati de pe bord ;)
|
3 Attachment(s)
si ink 2 exemplare...de toata frumusetea
|
1 Attachment(s)
nush daca se poate numi Kitch...dar am vrut sa o vedeti si voi (era o dacie Pacuc) ;)
|
cati din astia nu sunt cu daciile..:lol: ..si berline si logane..masini stock ma refer. mai vine unu cu logan albastru tunat si cu moswtanted pe el, de parca i-ar da nos, sau turbo lipirea colantului pe masina/luneta. dar oricum sunt funny :D
|
Quote:
|
hai sa zicem k aia cu paupucu nu e kitch ...
dar alea cu eleroane e pericol :D ... avem in ctza cateva bucatzi cu eleron peste eleron ... :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning