![]() |
Re: BR 40 YUL
Quote:
|
Quote:
|
Acum sincer, noi astia cu 1.8 suntem putin rusinica fata de voi cu 1.4T :D:D:D.
Si daca ma gandesc putin e f posibil sa o luam peste nas de la 1.4T. Bafta multa!!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
faci cum am facut eu si nu atinge nimic:D
|
Quote:
|
deci am ramas asa cand am vazut ... WOOOO .. SUPER :D
cam cand crezi ca apuci strazile ? |
Quote:
o sa incerc sa ajung la tulcea la etapa din 21/22 aprilie. la motorul de gtt toata treaba atarna intr-o prelungire a conductei de ulei pentru turbina. maine e gata. |
Quote:
Aaa..si am uitat sa te intreb ceva..turbina este de dimensiunea celei originale sau folosesti o turbina mai mare...asa din poze parca mi se pare maricica pentru un 1.4:???: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=og3Ux...ature=youtu.be
Astazi i-am bagat putina benzina in nas si i-am dat o cheie, ca tot se apropie sezonul raliurilor si curselor. Ce dor mi-a fost de sunetul asta... :twisted: totodata piesa de la strung ar trebui sa imi vina astazi, si umbland prin atelier am pus pe cantar volanta cu placa de presiune, si m-am mirat un pic... 10 KG, asa ca o trimit la "sala" sa mai slabeasca! :D:D:D |
te invidiez maxim pt oglinzile alea... :shock:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Old_boy : :D:D:D am adus astazi conducta de ulei, in sfarsit, am montat-o asa de proba, se potriveste perfect. maine strang evac si admisia si montez ce mai trebuie... am observat totusi azi, ca nu gasesc delcoul...:o si ce am observat si omis de atata timp a fost ca nu am electromotorul pentru gtt. :D:D:D IS PRAF! Nu-i problema, maine alte poze... acum... carcasa care e f jegoasa. |
Salut! Din ce am vazut turbina ta are palele compresorului lovite. Se poate sa fie cu probleme. Bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning