![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
Pontiac Aztek?! Sau ceva din gama SsangYong, execrabile.:rolleyes2
|
Quote:
|
cam greu sa alegi una dintre cele care sa fabrica la ora actuala pentru ca majoritatea arata ca dracu,sunt urate cu spume si au cam aceasi forma care te face sa vomiti. cred ca este mai simplu sa o alegi pe cea mai frumoasa pt. ca sunt tot mai putine.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Dacia Lodgy ,din punctul meu de vedere mi se pare oribila
|
Oricum e mai frumoasa ca a ta.
|
Quote:
si daca are omul un ferrari? :) |
Quote:
:) |
Quote:
Topicul asta vadca este deschis pentru a prezenta o masina care-i nui pe plac nu pentru a face comparatie cu alte masini. |
trebuie sa spui cat de cat si de ce crezi ca este oribila/urata. putina argumentatie sa intelegem cu totii unde au gresit proiectantii.
|
Quote:
Daca n-ai bani nu inseamna ca nu poti sa ai opinii.;) Si esti si offtopic. Nici pe mine nu prea ma atrage dar imi e indiferent pentru ca oricum nu o cumpar genul asta de masina vreodata. |
Quote:
Nu am adus in discutie banii. M-a frapat usurinta cu care s-au aruncat unele vorbe. Nu trebuie sa o cumpar, pentru a-mi placea sau nu. Sau, intre noi fie vorba, asa faci si la fete, folosind o reciproca. Nu o poti avea si automat nu-ti place ? |
Quote:
Cum tu zici ca este masina mea urata ...si eu zic de acea masina la fel...este o parere, o opinie, nu o lua in nume de rau.Uite ce au zis si alti.. https://www.4tuning.ro/masini-noi/dac...ale-11886.html |
Quote:
|
Sincer,
Acolo la comentarii 90% sunt cretini. Sa nu va placa voua, ca doar va luati bemveie, neamtu sigur o cumpara. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning