![]() |
Re: Respiro
http://www.pistonheads.com/sales/789388.htm - asta e pt Dragos M5 , uite frate cu vechiul setup scotea 8.6 , si poate sa scoata in in jur de 7 ;) .....si au micsorat si pretu e 20000 :lol::lol::lol:
|
|
sigur din masina senzatia e alta :P
In plina noapte un betiv tipa in strada cu o cheie in mana: - Unde e masina care era infipta in cheia asta????? - Unde e masina care era infipta in cheia asta????? Apare si un politis: - Domnule, nu mai tipa ca e noapte si deranjezi lumea. Dupa ce ca esti beat, mai ai si slitul deschis Betivul se uita in jos si tipa: - Unde e Maria....?!? |
un patron de market, da anunt " cine vine in market si cere un produs pe care eu nu il am aici, am sa-i dau 1,000,000 euro. "
a doaua zi, vine un barbat si ii cere la " femeia de la casa " " un prezervativ negru ". vanzatoarea ii spune ca " nu are aceasta culoare " dar, ii poate oferii, alb, albastru, rosu, etc ". omu o tine-a tot pe al lui, ca vrea unul " negru " la un moment dat, vanzatoarea se duce la patron si ii spune ceea ce i-a cerut omul. patronul, accepta acest lucru si ii acorda premiul la om. dar, patronul, foarte curios il intreaba pe om " Dar de ce doriti numai Negru? " raspunsul " doar ce i-a murit sotul unei prietene si ma duc sa-i prezint condoleante " |
2 evrei intr-o sinagoga " unul bogat si altul sarac " care se rugau:
cel bogat " doamne, da-mi 100,000 euro ca sa imi dezvolt mai bine afacerea " cel sarac " doamne, da-mi $10 sa imi cumpar de mancare " evreul bogat catre cel sarac " i-a ma $10 si lasa-l pe Dumnezeu sa se concentreze " |
|
Quote:
pentru ca negrul subtiaza ;) |
Un ungur se duce la un restaurant.Cand chelnerul vine sa-i ia comanda, ii spune:
- Te rog sa dai la mine una la m**e. - ?! - Te rog sa dai la mine una la m**e! - Dar cum sa fac asa ceva? Nu pot! - Sa chemi la mine pe sef de sala! Seful de sala se prezinta si primeste aceeasi solicitare: - Noi ne respectam clientela, domnule, nu pot sa va onorez comanda! Ungurul izbucneste isteric: - Daca nu dati imediat la mine una la m**e, eu fac scandal! Seful de sala ezita cateva clipe, apoi ridica din umeri si satisface cererea clientului. A doua zi, la tribunal, judecatorul il intreaba pe seful de sala: - De ce l-ati lovit pe reclamant? - Pai, pentru ca el mi-a cerut, sa-i dau una la m**e! Ungurul sare revoltat: - Nu este adevarat! El dat la mine una la m**e, sora cu moartea, dar eu cerut una lamuie, sora cu portocala! |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=D7l4kkHHxfU&NR=1 https://www.youtube.com/watch?v=uKKnr...eature=related |
Quote:
|
atat iti trebuie, iti da una in mufa de te baga in coma instant:))
|
Quote:
|
Quote:
salut! |
Quote:
perfecta 4you :-) |
Nu era nici o gluma ... era imaginatia mea pusa aici ... da pana la urma macar nu ti-am dat quorte:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning