![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Hai sa ma bag si eu in seama:D
Semicursiera Sputnik Turist made in CCCP,1975,proaspat restaurata voi reveni cu poze:D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poza promisa
|
Nu o vopsesti si tu alta culoare? :)
|
Nu si asa nu prea mi-a iesit culoarea originala care era un fel de culoarea zmeurei putin mai inchisa metalizata da nu am gasit.Am luat cea mai apropiata culoare adica rosu persan.Evident mai am de lucru la ea sa ii schimb cercurile + cauciucuri.
|
in sfarsit ai gatat-o si tu:lol:
oricum nu prea dau bine semnalele alea din fata si din spate, is dealea chinezesti:lol::lol: si nu dau bine pe o cursiera.daca tot vrei ceva, iti sugerez sa iei niste becuri cu LED si va da mult mai bine:wink: |
Stiu alea le montasem doar de forma sa vad cum ar da dar nu mi-a placut nici mie asa ca au zburat de mult.Am tot incercat sa gasesc ceva semnalizatoare cu aspect mai clasic dar nu am gasit dar e buna si ideea ta cu ledurile am sa ma interesez.As vrea sa arate cat mai clasic.
|
sunt si eu biciclist dar nu fanatec,am un DHS dinamik...este cam praf am schimbat franele de pe ea de vreo 4 ori(manere ca alea sunt slabe),am lumini bune pe ea fata-spate,aripi fata-spate negre,rosu cu alb si negru...aa da era sa uit mountain bike,si m-ar interesa daca are cineva de vanzare o bicicleta tot mountain...o marca ceva mai ok decat DHS...m-am cam lamurit cu dhs...bafta!
|
Imi aduceti aminte de clasa a 12 cand mergeam cu baietii cu bicla peste tot si eram super incantati,.... stima pentru pasiunea voastra!
|
Quote:
|
Quote:
|
Astazi mi-am cumparat o bicicleta second-hand, inca nu am apucat sa umblu la ea deoarece este seara si nici nu am avut curajul sa ies cu ea la drum, are si cateva defectiuni... dar e destul de frumoasa. Pana acum stiu ca are: cadru de aluminiu, schimbator shimano si suspensie fatza-spate(deabia astept sa le strang-destrang). Maine o sa fac si poze :)
|
4 Attachment(s)
Poze cu bicicleta si cu modificarile ce vor avea loc maine...mai pun maine poze....
|
singura modificare ar fi pinioanele ... oricum frumoasa si bafta la pedalat
|
Mersi, o sa am nevoie pentru ca trebuie sa fac 10 km pana la destinatie unde ii pun pinioanele, e o problema cu pinioanele, trebuie sa pedalez continuu, in caz contrar, se blocheaza blocheaza ceva pe la pinioane care blocheaza lantul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning