![]() |
Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)
Quote:
|
Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)
salut ,
sunt interesat de folie pentru stopuri , rosie , cea mai transparenta (din cate am inteles aveti 2 nuante). nu sunt din bucuresti , se poate trimite in provincie ? |
salut ,
sunt interesat de folie pentru stopuri , rosie , cea mai transparenta (din cate am inteles aveti 2 nuante). nu sunt din bucuresti , se poate trimite in provincie ? si un pret m-ar interesa :) Ps: Scuzati de dublu post |
se poate trimite prin curier, plata transportului o faci la livrare
pentru pretul foliei, spune-mi dimensiunea stopului |
vreau sa pun colant pe un golf 3 ,2 usi,integral.Cat costa ,unde si cat dureaza?
|
Quote:
Adresa: http://www.dcmdesign.ro/contact.php Timp de executie: 5 ore. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Buna ziua,
As dori sa stiu daca ma puteti ajuta si pe mine cu colantarea consolei centrale la un Clio Symbol, partea inconjurata cu rosu din foto de mai jos. Ar fi o mica problema: in coltul din dreapta jos am o mica fisura, de fapt acesta fiind motivul pentru care vreau sa colantez consola. Rugamintea mea este sa imi comunicati pretul pentru cea mai groasa folie disponibila (am inteles ca 3M Carbon ar fi cea mai potrivita). Mentionez ca nu se misca nimic pe acolo, deci nu ar fi motive ca folia sa se rupa. Totodata, as dori sa-mi spuneti daca este necesara demontarea acestei console, lucru de altfel imposibil, aceasta piesa facand parte integranta din plansa de bord. Multumesc. |
Quote:
|
Quote:
Se poate face pe raspunderea Dvs. Trebuie sa veniti cu piesele demontate. Cost: 40 euro |
sal fa-mi si mie un pretz te rog pt o colantare toatal la un leon 1m incusiv barile pt o culoare mata (nu m-am hotarat inca:D) si mai zi-mi materialu de care e? mc astept raspuns (nu mai are bara de la avatar e alta mai zimpla acum
|
colantare cu Oracal 651, pret 200 Euro
|
ok mc te voi contacta k acum inca se mai lucreaza la exterior apropo se poate lipi si peste fuller sa nu le mai vopsesc culoarea masini?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
salut , spunemi si mie cat ma costa colantare interior anumite piese...uita-te pe poze....tot ce este cu maro....bord si usi laterale 4 buc dunga maro....ma-r interesa carbon.
multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning