![]() |
Re: Club TICO
Quote:
|
Quote:
|
1. STREET - Mircea - TICO
2. Dead666Ghost - Matiz 3. ComanRazvan - Matiz 4. Guashe - TICO 5. George- Tico 6. Z4pp - TICO 7. crystyan777 - Matiz - incert - crede ca va ajunge si el. 8. edyiyi - Tico - 0766416886 9. bubulica(dani) - Matiz |
Quote:
daca da trimiteti-mi nr de tel aici sau pe privat si dupa ce se completeaza lista o sa v-o dau si voua |
Originally Posted by STREET View Post
1. STREET - Mircea - TICO 2. Dead666Ghost - Matiz 3. ComanRazvan - Matiz 4. Guashe - TICO 5. George- Tico 6. Z4pp - TICO 7. crystyan777 - Matiz - incert - crede ca va ajunge si el. 8. edyiyi - Tico - 0766416886 9. bubulica(dani) - Matiz RuffRydder ... da va fac confirmarea maine ( sa vad daca pot sa iau concediu ) TICO 0723576956 |
Sper sa fin mai multi de noua ... :( Din Brasov mai vine cineva cu un Matiz alb, dar nu are cont pe 4tuning! :) De aceea nu s-a scris aici!
|
eu si nevastuica ne anuntam prezenta pe 25-26.
Intrebare din partea ei : " Dar mai vin si alte fete ? " |
Quote:
trimite-mi un pm cu numarul de telefon daca vrei |
baietii cu tico haideti mai multi ca ne intrec matizurile:-D
numarul masinilor care isi fac prezenta a ajuns la 13!!! sunt masini din majoritatea zonelor exceptie moldova, ea nu ii cu noi sau nu o ajuns vestea pana acolo? |
6 Tico si 7 Matiz pana in prezent! :twisted:
|
Pai icercam sa ducem si ceva prezente feminine...nu?
|
adu adu :lol:
|
In privinta locatiei finale...ce s-a stabilit?
|
Quote:
|
daca este cineva care vine la intalnire din zona GALATI / BRAILA / BUZAU / PLOIESTI da-ti un PM sa ne gasim sa mergem mai multi .
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning