![]() |
Re: Challenges
1 Attachment(s)
mertz-ul :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
uite si lucrarea mea!
cipskate69 foarte frumoasa lucrarea, se pare ca am cu cine concura :P Gabi te rog sa faci poll-ul :D (app salutari) later edit: o sa revin cu o alta versinue cu alte jante (probabil maine) - erau modiface jantele de alta persoana si eu nu mi-am dat seama :| |
Quote:
eu inca n-am terminat masina...mai imi trebuie cateva zile...daca vrei sa-i mai faci ceva nu ma deranjeaza....pe mine serviciu ma omoara ;) |
Quote:
|
Quote:
Nu e nici o problema , inteleg. Postezi cand termini;) |
1 Attachment(s)
Quote:
ok update! sry most_wanted :|, nu am stiut! |
Nu se face nici un poll. Īn regulile secţiunii (care pot fi citite aici) se spune că "[...] prima variantă este şi cea care va fi postată īn battle [...]"
|
Quote:
|
Sincer, n-am chef să mă tocmesc... :roll:
|
ce fain...m-am chinuit sa o fac si acum degeaba..din cauza lui ca a schimbat postu...nici daca face inapoi nu e bine...fain..:sad::sad:
|
am editat din nou primu post, daca vrei sa faci poll-ul bine! respeckt!!!
daca nu vrei asta e :(, o sa am grija pe viitor |
Gabi , la mine si la D@N se poate face poll-ul ? nu de alta , dar abea astept sa mai incep o lucrare . multam' fain , anticipat .
later edit: e primul challenge la care particip , scz in prealabil daca am facut sau voi face vreo greseala , va fi absolut neintentionat . |
1 Attachment(s)
cu mine face cineva un battle pe masina asta? :D
|
parerea mea e ca cipskate si fakeml ar merita un battle,masinile sunt bine lucrate,spre deosebire de "battle-ul" dintre d@n si crazyman...
|
Quote:
urmatoarea masina???:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning