![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Quote:
Ai un suc de la mine :) |
Quote:
|
treci pe la CV y2ktb, sau spune si tu niste detalii despre tine sa stim si noi cu cine vorbim :-P
|
Cateva detalii ca mai multe nu are rost:
- sunt din acelasi oras ca si voi numai ca sunt in alta parte; - nu am masina personala desi am permis de ceva vreme la fel si km; - cunosc personal cel putin o persoana de pe subaria aceasta, si pe alti cativa virtual; - imi plac masinile ca si voua de altfel dar merg pe premisa ca omul conteaza nu masina. |
te cheama alex cumva? :lol:
|
Quote:
|
Membrii noi treceti si voi pe la CV sa va cunostem .....:-P:-P
|
1 Attachment(s)
Urati-i bun venit noului membru 4tuning :D :D :D :D :D :D
Numele lui este Fang, nu prea are treaba cu masinile dar ii plac foarte mult greierii si adora sa stea toata ziua degeaba (azii mi-a venit si am crezut ca e mort..dar cand i-am dat mancare si-a revenit...e lenes precum stapanul) Nu e agresiv si nici veninul nu este puternic. Sper sa il primiti cum trebuie :D |
acum trebuie sa zica vreunu ? trecel pe la cv sa`l cunoastem =))
sa`l stapanesti sanatos si fara probleme ..:) |
cum poti sa tii asa ceva in casa ? :) i'd be scared as shit...
|
Quote:
Alexik sincer si mie mi-a fost frica sa il iau in mana cand mi-a ajuns si sa il pun in terariu, deasta l-am si varsat direct :oops: . Dar in curand trebuie sa imi fac curaj sa il iau si in mana, e o specie tare cuminte de tarantule si din cate am inteles nu musca. Acum ramane sa vedem daca sunt alergic la perisorii aia de pe picioare :)..dar asta cand am sa reusesc sa pun mana pe el :). |
pune-ti manusi de piele :)))
|
Da, e si aia o idee buna :D. Oricum..daca stiti cumva de unde se cumpara greieri sa imi spuneti si mie :lol:
|
dai drumul afara seara ca isi gaseste si singur mancarea, si apoi se intoarce acasa :lol:
|
Gohan ce specie de cactus carnivor mai e si asta? :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning