![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Ala din ultima poza ii in pantaloni scurti?
|
Quote:
|
Nici nu ma mir cand vad accidente in care sunt implicati taximetristi. Numai la noi toate ciurucurile de soferi ajung taximetristi
|
Partea proasta e ca dupa impact taxiul a ricosat intr-un Ford escord care era la vanzare, este masina lu' Vampu.....
Taximetristul o sa aiba multe de platit..... masina de la firma(taxiul), asigurarea o da la ala cu fordu' mondeo iar la Vampu despagubiri si apoi restul.... suspendarea permisului pe 3 luni sau chair de tot + amenziile nelipsite ..... |
Ba o stricat rau Mondeo ala, cred ca avea ceva viteza si el.
P.S. La partea cu taximetristi ii dau dreptate la DGR |
|
unu proaspat.
eram in taxiu si spune un taximetrist ca a fost lovit de o dacie alba care a fugit, l-au urmarit baietii pana a s-a oprit intr-un zid deasupra stadionului in intersectie la paltinis. soferul baut s-a speriat si a incercat sa fuga dar in intersectie nu a mai reusit sa ia curba si s-a oprit in zid. pasageru a spart parbrizul cu capul, amandoi bauti. so don't drink and drive, si cum zice snap slow down! |
faina treaba....
|
5 Attachment(s)
Aseara un prieten de-al meu(conducea un reno megane argintiu) a incercat sa depaseasca o gagica pe dreapta...in spate la rusca...veneau amandoi din sensul giratoriu si mergeau spre posta si viteazul a vrut sa isi arate impresii,nu a mai putut sa ia curba de la scoala 3 si a intrat in doua masini parcate,un taxiu care l-a aruncat pe trotuar si inca un bmw...chiar imi pare rau de masina si de el ca acum trebuie o gramada de bani sa o faca...:sad:
|
urata treaba,i-o dat una bine la clio :|
|
Nasol, la prima vedere amandoua sunt dauna totala
|
cel putin clio sigur e dauna totala
|
pfui..cum s-au nimerit, ambele de la renault..si viteazul din poveste ce masina avea?
|
VelSatis :lol:
|
poate Modus.
:) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning