![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
yo nu cred ca jiji se opune:)
|
E usor sa vorbim ..dar merge careva sa ceara banid e la sponsori ? Ganditi-va inainte....
|
Quote:
|
Cu greu ...si cea mai buna solutie ar fi A.S.C sa fie din Neamt....mai multa credibilitate....
|
Quote:
|
ar mai merge k sponsori ..si firmele de asigurari :)
|
|Pai dute tu si vorbeste |Stefane...
|
dak as sta prin piatra neamt ... m-as duce ...si dak as fi sigur ..k voi fi sustinut de cineva . Dar cum mai mult stau prin Bucuresti ....na ...n-am cum .
|
Magazinul virtual care al asteptati de ceva vreme s-a deschis astazi la ora 14 00. Eu Gaby(eleron) cum ma cunosc unii, sunt administrator iar Robert (Ghici) este cel care a infiintat acest site si cel care s-a ocupat de partea tehnica inafara de catalog( produsele, informarea si gasirea furnizorilor, etc.) Stiti foarte bine ca este o foarte mare diferenta dintre un magazin electronic si un magazin traditional . Cel traditional are costuri de comercializare mai mari deoarece la adausul comercial este calculat si chiria,curentul, si toate utilitatile , ear la cel electronic costurile scad considerabil deoarece nu se mai iau in calcul multe cheltuieli. Magazinul nostru va ofera Tuning : 1) Exterior
2) Interior 3) Audio & Video 4) Motor Accesorii competitie :Toata gama de accesorii pt masini de competitie iar in viitor o sa avem si accesorii pt motociclete. Comandati direct de pe site-le iar pentru relatii suplimentare sau daca doriti elemente ce nu se afla in baza noastra de date va rog sa ma contactati pe id: [email protected] |
LA MULTI ANI ALINA (sasha)
|
pai bine mai, sasha, acu aflam si noi? La multi (b)ani! multa sanatate!:drunk::drunk::bunch::bunch::hug::wave::l ol:
|
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA:flower:
|
Ce se mai aude de SaSha?Prin oras nu o mai vad,la intalniri nu,pe forum nu...
P.S:La multi ani!! |
la multi ani si de la mine sasha, dar sa-ti fie rusine ca nu ai venit ieri la onesti sa dai si tu de baut de ziua ta :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning