Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

needBrain 09-10-05 00:03

moa' u esti de la stirile de la ora 5???????
mai bine imi ziceai ca vine iarasi valu si le ia tarnilor vacile din curte

Edd 09-10-05 00:09

cama jea ceva... io sunt observator weeee :D vezic a jtiu ce ai facut vara trecuta!! drac impielitat :twisted: :twisted: :twisted:

needBrain 09-10-05 00:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Edd\"
vezic a jtiu ce ai facut vara trecuta!! drac impielitat :twisted: :twisted: :twisted:

hahahahha
gata shefu' :lol:

Edd 09-10-05 00:14

pai vezi ca ne intelgem.. ce dreaq :twisted: :twisted:

LaMishto 09-10-05 00:21

need, Edd stie ce zice ;)

needBrain 09-10-05 00:24

mda,acuma cica io tre sa fiu gelos pe......? :lol:
bv frateeeeeeeeeeeeeeeeee

flaviutza 09-10-05 03:44

Re:

Quote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no man :P (adick in fine ... :twisted: :twisted: ) dar din cate jtiu io ... e luata :roll: :roll: a licitat altu mai mult :mrgreen:

Ce draq vorbitit aici...???????
Mah asa va bat de numa !!!
1.Mitza e prietena mea exact in sensu in care vi l-am ilustarat !
2.Nu suntem lesbi numai cand iesim in oras ! (si numai noi intre noi doua,adik cu nimeni altcineva).
3. Si da, se poate spune ca e luata,la modu serios........ si da, de catre LMisto(Andrei).
:wink: :wink: :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

Edd 09-10-05 09:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
Quote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no man :P (adick in fine ... :twisted: :twisted: ) dar din cate jtiu io ... e luata :roll: :roll: a licitat altu mai mult :mrgreen:

Ce draq vorbitit aici...???????
Mah asa va bat de numa !!!
1.Mitza e prietena mea exact in sensu in care vi l-am ilustarat !
2.Nu suntem lesbi numai cand iesim in oras ! (si numai noi intre noi doua,adik cu nimeni altcineva).
3. Si da, se poate spune ca e luata,la modu serios........ si da, de catre LMisto(Andrei).
:wink: :wink: :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

pai la asta m-am referit si eu.. :roll: :roll: ,dar nimeni nu ma crede :cry2: :cry2: :cry2:

P.S. stiu ce ati facut vara trecuta :twisted: :twisted: :twisted: cate o sticla de bere si una de lichior de visine :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: ca sa nu zic pe aici....

flaviutza 09-10-05 15:44

:lol: :lol: :lol: Nu stiu la cine te-ai referit cu berea numai ca eu nu beu DELOC bere.........
Daca mai vb in dodii s-ar putea sa nu mai raspund .

LaMishto 09-10-05 16:57

Cred ca s`a referit la need ;)

EvLSant0S 09-10-05 17:26

cred ca .. vbiti cam mult .. si puneti cam putine poze ...

Mr.Nice 10-10-05 10:11

GOOD POINT SANTOS!!!

AM MAI ZIS DE ENSHPE MII DE ORI, NU MAI VB AIUREA , BAGATI POZE!!!

PEACE
:peace:

KEMAL 10-10-05 10:46

as pune si eu niste poze dar pacat nu am cum ca pozele pe care le am sunt dela fosta mea prietena cu care nu mai sunt de 4 luni asa ca o sa fac in curand o prietena casa pot sa pun si eu poze :lol: :lol: :lol:

Mustang 11-10-05 15:56

1 Attachment(s)
noua achizitie a mea :D

TEKIN 11-10-05 16:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"KEMAL\"
as pune si eu niste poze dar pacat nu am cum ca pozele pe care le am sunt dela fosta mea prietena cu care nu mai sunt de 4 luni asa ca o sa fac in curand o prietena casa pot sa pun si eu poze :lol: :lol: :lol:

kemal... dragutza aia care statea pe bmw ??? daca da pune pozele :D

All times are GMT +2. The time now is 00:42.

- Copyright 2026 4Tuning