![]() |
moa' u esti de la stirile de la ora 5???????
mai bine imi ziceai ca vine iarasi valu si le ia tarnilor vacile din curte |
cama jea ceva... io sunt observator weeee :D vezic a jtiu ce ai facut vara trecuta!! drac impielitat :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
gata shefu' :lol: |
pai vezi ca ne intelgem.. ce dreaq :twisted: :twisted:
|
need, Edd stie ce zice ;)
|
mda,acuma cica io tre sa fiu gelos pe......? :lol:
bv frateeeeeeeeeeeeeeeeee |
Re:
Quote:
Mah asa va bat de numa !!! 1.Mitza e prietena mea exact in sensu in care vi l-am ilustarat ! 2.Nu suntem lesbi numai cand iesim in oras ! (si numai noi intre noi doua,adik cu nimeni altcineva). 3. Si da, se poate spune ca e luata,la modu serios........ si da, de catre LMisto(Andrei). :wink: :wink: :wink: :twisted: :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
P.S. stiu ce ati facut vara trecuta :twisted: :twisted: :twisted: cate o sticla de bere si una de lichior de visine :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: ca sa nu zic pe aici.... |
:lol: :lol: :lol: Nu stiu la cine te-ai referit cu berea numai ca eu nu beu DELOC bere.........
Daca mai vb in dodii s-ar putea sa nu mai raspund . |
Cred ca s`a referit la need ;)
|
cred ca .. vbiti cam mult .. si puneti cam putine poze ...
|
GOOD POINT SANTOS!!!
AM MAI ZIS DE ENSHPE MII DE ORI, NU MAI VB AIUREA , BAGATI POZE!!! PEACE :peace: |
as pune si eu niste poze dar pacat nu am cum ca pozele pe care le am sunt dela fosta mea prietena cu care nu mai sunt de 4 luni asa ca o sa fac in curand o prietena casa pot sa pun si eu poze :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
noua achizitie a mea :D
|
Re:
Quote:
kemal... dragutza aia care statea pe bmw ??? daca da pune pozele :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning