Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

D_M_X 08-11-09 17:13

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Sunt multe care clar se uita numai dupa masina ....mai ales daca e ceva nou si tunat.Si vara daca mai ai si decapotabila gen tt,e46 etc deja esti zeu :) .Dar nu toate sunt asa. Am cunoscut o gramada de fete care nu au treaba ce volan ai in mana... printre ele fosta si actuala , dar majoritatea o reprezinta cele care se uita dupa masina mai intai si daca soferu mai arata mai de Doamne` ajuta asteapta cu nerabdare sa fie bagate in seama.
Pe scurt cam asta e concluzia la care am ajuns eu dupa intamplarile si fazele traite si vazute de mine

FeS 19-12-09 16:37

Pt o pitipoanca conteaza masina, dar pt o fata calumea nu conteaza.

b89kml 19-12-09 21:35

:D:D:D la ce vreme e afara...masina sa fie :)) =))

marquiz 03-01-10 11:33

Quote:

Originally Posted by mese_adi (Post 2786356)
pentru unele conteaza , pentru altele nu . eu cat am avut dacie o stat fata langa mine , fara nici o problema , dar la o saptamana dupa ce am lasat dacia pt un golf , m-a lasat si fata:ballbounc

asta e prea tare faza , am ras cu lacrimi , oricum ...se intampla... mi s-a intamplat si mie .... oricum va spun eu , toate se uita de la prima la ultima , nu exista ...cum de altfel ne uitam si noi .... ca pot sta si cu unul care are o rapciuga..asta da...poate..unele... dar asta nu inseamna ca nu ar prefera ca in loc de rapciuga aia sa aiba o masina smekera (poate si roz ) =))

Claudia 03-01-10 15:14

Quote:

Originally Posted by marquiz (Post 2941713)
asta e prea tare faza , am ras cu lacrimi , oricum ...se intampla... mi s-a intamplat si mie .... oricum va spun eu , toate se uita de la prima la ultima , nu exista ...cum de altfel ne uitam si noi .... ca pot sta si cu unul care are o rapciuga..asta da...poate..unele... dar asta nu inseamna ca nu ar prefera ca in loc de rapciuga aia sa aiba o masina smekera (poate si roz ) =))

Nu esti sanatos! :lol: E la fel de normal ca fata sa prefere o masina mai buna, la fel cum tu preferi sa schimbi "rapciuga" cu una mai buna, dar nu sa faca din asta un criteriu de alegere.
Daca mai e si roz... nu cred ca s`ar combina niciuna cu un gay :lol:
Dupa ce ca rozul e o culoare scarboasa, un tip intr-o masina roz e si mai scarbos! :evil:

aleks 03-01-10 15:55

Mi-aş dori, dacă aş avea o soră, ca iubitul ei să aibă o maşină roz.
Ar rămāne virgină tot timpul cāt ar fi cu el.

Claudia 03-01-10 16:13

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2942485)
Mi-aş dori, dacă aş avea o soră, ca iubitul ei să aibă o maşină roz.
Ar rămāne virgină tot timpul cāt ar fi cu el.

Mi-as dori, daca ai avea o sora al carei iubit umbla cu o masina roz, sa-ti vad fata cand vei vedea ca sora ta are un amant cu masina neagra :lol:
Pentru toate celalalte... exista mastercard =))

marquiz 03-01-10 16:48

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 2942537)
Mi-as dori, daca ai avea o sora al carei iubit umbla cu o masina roz, sa-ti vad fata cand vei vedea ca sora ta are un amant cu masina neagra :lol:

hahaahh , aici mi-ai placut, faceam si eu misto cu rozul , acum na ....sunt multe piti barbie dastea care ar vrea ....sau acum poate omu' e pimp si atunci merge ;)

aleks 03-01-10 16:52

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 2942537)

Era o figură de stil.
Dar m-ar bucura :)

Claudia 03-01-10 19:18

Roz... pimp... OMG! astia fac parte tot din categoria "barbati"? sau pentru ei s-a inventat genul "neutru"??

PS: Barbie astea cu gentute roz si catei de buzunar cred ca se uita mai degraba la un barbat in toata puterea cuvantului, care sa-i inspire putere financiara, nu la un cocalar. Si daca se uita dupa masini roz, probabil se inchipuie la volanul lor, nu in dreapta.

Oricum ai da-o, barbat + masina roz = BLEAH!

mae 04-01-10 08:47

o masina roz inseamna o personalitate puternica, ca vrea sa iasa in evidenta, sa fie mai special, sa fie remarcat. si toate astea doar daca este un pussy (scuzati-mi e xprimarea doamenlor si domnisoarelor)

Mustang 05-01-10 06:51

Roz, dupa parerea mea, este de prost gust si tinde sa fie un urlet de disperare pentru a fi bagat(a) in seama.

Si totusi, se revine la ideea topicului? :)

Sasha 06-01-10 15:18

sa revenim... nu masina roz este subiectul topicului...

moga1688 10-01-10 14:34

din pacate pentru unele femei conteaza,am patit sa imi zica o tipa ,pe cand aveam Dacie, citez: "Cu masina asta vrei sa ma agati?" .Am ramas mut vreo cateva secunde

sponsoru 11-01-10 14:45

Pai chiar asa tu agati cu masina?:-)) OT conteaza masina mai mult sau mai putin. Degeaba o ai daca esti fatalau .Am avut un coleg de facultate care a schimbat de la m3 e46 (cand noi ne faceam veacul in dacii cielo astra f acum 6 ani etc) ,cl600 lorinser , sl55amg si in prezent ferrari maranello si nu a fost in stare sa-si piarda virginitatea ( da vorbesc serios) decat la un "salon de masaj " :))
In tot cazul pentru orice femeie conteaza masina, hainele ,aspectul ,pedanta etc .Si un barbat la randul sau admira o femeie aranjata,ingrijita,bine imbracata .Doar ca unele pica in extremis si fac compromisuri ( de la o partida pe 1 iesire sambata la turabo si o tura cu supercar-ul pana la partida fara iesire doar cu o cafea pe beller hai maxim 2).De fapt cred ca ele insele sunt niste compromisuri pe care orice barbat cu mintea la cap nu le baga in seama.Sau vorba aia o tura doua si pa

All times are GMT +2. The time now is 07:39.

- Copyright 2026 4Tuning