![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
salutari! am vazut ce faceti si va sustin! as vrea sa particip si eu!( ghiszmo2006 id ul meu de mess!) vreau sa mai gasesc si eu persoane care sa ajute in aceasta cauza! numai bine si felicitari!stiti ce este trist?am vazut numai tineri!nu stiu daca prin faptul ca nu alimentam 3 zile rezolvam ceva! diferenta nu o sa fie prea mare!plus ca multi o sa alimenteze mai mult inainte!mai exista particulari?(benzinarii)nu stiu e o idee!
|
va trebui sa nu alimentam noi macar toti cei de pe forum si zic ca suntem destui daca restu nu vrea sa faca nimic macar noi...poate poate facem ceva
|
da ok!dar aceste lucruri sunt greu de discutat pe forum!sincer ar trebui sa facem ceva un pic mai mare!blocam o benzinarie!si ce? mai e una la maxim un km!ar fi frumos daca noi cei din bucuresti am putea bloca benzinariile dintr-un sector intreg!sau ceva de genul!ar trebui promovata aceasta miscare nu numai pe 4 tuning! sau forumurile de acest gen!ma gandesc sa tintim si spre alta categorie de varsta!nu stiu ce sa zic este o idee!azi am alimentat si ma uitam ca de 50 lei nu mai iau nici macar 10 litri de benzina!
|
trebuie prin mass media ca altfel nu prea ai cum...de exemplu ieri a fost un reprezentant al notru la antena 3 si a spus acolo...acum depinde de noi daca mai alimentam sau nu.macar 20 000 sau 30 000 de mii nu am mai alimenta 2 3 zile ar fi ceva dar acu ramne de vazut
|
sunt de parere ca ar trebui sa se adune toti presedintii de cluburi si sa fie o actiune unita si cat mai mare!sa lasam micile conflicte la o parte ca acest lucru ne priveste pe toti!
|
ar trebui si asta...si multe altele dar momentan macar asa incet incet sa facem noi ceva daca restu nu vrea
|
ar trebui sa se faca ceva! ar trebui sa se vrea!sincer!
|
vineri 07.01.2011 ora 16
cei din iasi iesim vineri. ni se mai alatura cineva din tara pe 7 sau suntem singuri anutam si televiziunile locale si nationale as vrea sa stiu ca le dau o lista cu orasele participante si poate daca nu sunt maipulate televiziunile nationale vor veni ori ce stire pentru ei e un banut in plus o dam cit putem de tare am putea sa mai facem la marele magazine mergem si cumparam numai produse nade in romania sau cele care nu au sa lasam carucioarele goale la case sau intram si iesim cu ele goale ceva care sa bata in tot ce se numeste scumpire ar tebui sa lovim si in tot ce e scumpire fara sens avem salarii de mijerie si ei in parlament fac mofturi la bulgari in semn de solidaritate parlamentarii siau taiat din salarii si merg cu 1 masina 10 parlamentari in delegatii si aia nu mai mor ai nostrii LASA SCLAVII MUNCESC SI NOI NE LAFAIM POI EI DAU ZECI DE MII DE EURO PENTRU SCOBITORI SI PENTRU COVORASE DIN PAR DE NUCA DE COCOS le stanuta picioarele daca aclca pe covoare de plastic ar trebiu sa ne trezim fratilor |
si la noi la tg jiu se face vineri si neam strans cativa sper sa iese ceva ca lumea mai ca data trecuta
|
vineri 07.01.2011 ora 16
e usor sa faci rau si sa distrugi e mai greu sa faci bine stiu ca e greu dar nu e imposibil tatal meu avae o vorba cind traia NIMIC NU E IMPOSIBIL NU POT NU EXISTA EXISTA NU VREAU |
avea dreptate...condoleante ...
|
ok!in bucuresti?se anunta ceva?maine poimaine!hai ca o intalnire!ceva frumos!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning