![]() |
Re: CLUB Fiat PUNTO
Razvane asa reclama imi faci tu la masina :) ...oglinzile arata bine ca design dar ca functionalitate mai putin ,trebuie sa te obisnuiesti cu ele (eu am compensat cu o retrovizoare mai mare) poate daca aveau sticla la oglinda bombata ar fi cuprins un unghi mai mare de vizibilitate.
|
chybryt, nu stii ce marca is ? mattig cumva ? ca imi plac la nebunie,am gasit de la fk ceva asemanator da nu prea imi place :)
|
Quote:
masina e ok , si posesorul , :) , dar oglinzile nu sunt ok , dupa parerea mea , sunt prea inguste , daca masina ar fi avut 300 cp , as fi inteles ...aerodinamica :) , dar asa .... |
Quote:
|
e venita de pe o nava extraterestra :P
|
5 Attachment(s)
g punto - 2007, primul proprietar, stock
de vanzare :) 40000 km |
3 Attachment(s)
asta e puntakeul meu....dar am o problema...poate reuseste careva sa ma ajute....
..faza e asta..vreau sa imi pun un mp player pe el...dar problema e ca eu am cd player de'ala dintr-o bucata cu bordul...stie careva sa imi spuna unde gasesc suport pt cd player? asta e chestia care imi trebuie -> http://www.nexxia.co.uk/Car_Stereo_f...s/FP-01-04.jpg |
fa-ti din fibra...
|
Quote:
|
aici !!! pozitia 11 rama adaptare casetofon , bafta;)
|
pfoai:yikes:...ms mult vlad_VSV....:joy:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ti-am trimis prin fun curier , cred ca maine iti parvine masca adaptoare , bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
- Copyright 2026 4Tuning