![]() |
Re: Club astra bertone
5 Attachment(s)
Cat votati voi, noi am facut o intalnire.
|
Check This Out ;) https://www.youtube.com/watch?v=EjIeFCWv9Uw
PS:m-am tot chinuit sa il pun direct dar se pare ca nu vrea.....:evil: |
Hai ca data viitoare poate ajung si eu asta daca ...... va hotarati cu cateva zile inainte ..... si postam aici (cu cateva zile inainte) ms :P
|
felicitari pentru intalnire...eu nu am stiut dar oricum eram plecat la munte......vedeti ca se poate????? doar e plin bucurestiul de bertonisti........:) inca o data felicitari organizatorilor :)
|
Quote:
|
Si eu unu vin .... dar cum am mai zis sa ne anuntam cu cateva zile inainte prezenta
|
foarte smechere si frumoase masinile..dar nush parca tot aia verde(urzica) e mai speciala:lol:..cata modestie...:D!sa vdm daca se mai poate aduna toata shatra duminica de l 1,daca nu de l 1,mai incolo(14 15) cum poate fiecare!oricum e bn ca avem o baza acum,hotaram lucruri concrete!cand am scris prima oara p thread-ul lui F E Y(daca nu ma insel)sa ma intalnesc si eu cu el si tov lui nu credeam ca o sa fie atatia interesati!poate data viitoare o sa fim 10:D!Care vrea si poate in primu rand,ca de vrut probabil toti vor,duminica la ora 13:01 in P-ta Constitutiei???anuntati-va prezenta si scuzele de pe acum:p!
P.S.:luam si domn'soarele de data asta??ca sa nu mai fie singurica prietena lui florinike?:) |
Eu duminica asta sigur nu vin ca am programat un weekend la munte.
|
ma bag si eu daca se lasa cu intalnire :P ....chiar daca e cam sifonata masina mea :P ! dar sa stabilim..sa cadem de comun acord :D va salut !. eu unu as putea sa ajung dupa 15 :( in jur de ora 16 duminica !
|
Quote:
Quote:
Quote:
eu zic k cel mai bine ne lasam id`urile de YM si vb acolo.. nu e greu.. un mass.. data, ora si locul unde ne strangem.. id`ul meu: floo_17 ps: marfa pozele.. ................ vreau si eu :( |
Se vorbeste ceva de o intalnire sau nu vad eu bine...:shock:...aaaa din cate vad e numai pentru cei cu bertone coupe sau cei cu cabrio nu vin cand e frig?:lol:
Vreau si eu sa vin la o intalnire...asa de prima data ! |
Am nevoie de o toba finala stok ( am motor de 1.6, stiu e o rusine :D) si de ni 4 cauciucuri 17/40/215, sunt bune si SH dar sa fie decente :D
|
Pt cauciucuri uite aici:
http://www.astraforum.ro/forums/t/4504.aspx |
Hai sa n lasam aici id urile toti bertonistii sa comunicam mai simplu p mess cand avem cate o problema ceva . Daca sunteti interesatii ..... pyranha_1984 id meu
|
algorunescu
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning