Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   STREET LEGAL Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/206221-street-legal-ploiesti.html)

rockgaga 26-03-12 05:04

Re: STREET LEGAL Ploiesti

http://ick.li/o49deH Sunt foarte interesat

Seal 26-03-12 10:04

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4949595)
On : Vrummmmmm,tssssss,tssss:lol::lol:,se misca impresionant,e o mica bestie
Attachment 2376225 Attachment 2376226

Salut!
Pai a fost ieseala de duminica cu bestia :lol:

O ''mica'' tura in ''liniste'' pe bulevard :-P

T@zMania 26-03-12 11:50

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 4948166)
MERSI BRE!
Da e forta ursu!
S-a lasat si motorul si acum e in parametrii care trebuie!

vorbesc colegii tai de club ca l-ai zapacit pe nebunu,ca esti mult mai rapid.oare????

Doc-ul 26-03-12 12:03

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 4950386)
vorbesc colegii tai de club ca l-ai zapacit pe nebunu,ca esti mult mai rapid.oare????

as fi tare curios dar cred ca ii este fica lui nebunu :))))

DaNn.ZyX 26-03-12 12:30

Eu cred ca ar fi cam pe acolo,asteptam un duel :lol::lol:

T@zMania 26-03-12 12:37

exact ce spuneam.....NU MAI VB AIUREA!!!NU MAI SCOATETI VORBE!!!
si ca sa nu mai avem discutii inutile,il invit pe vlad sa bata timpul lui nebunu la tulcea.
pana atunci va invit sa nu mai trageti concluzii si sa lansatzi zvonuri.
vlad ce best time ai?

Doc-ul 26-03-12 12:49

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4950460)
Eu cred ca ar fi cam pe acolo,asteptam un duel :lol::lol:

e diferenta mare ... o sa vezi !!!

Doc-ul 26-03-12 12:51

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 4950476)
si ca sa nu mai avem discutii inutile,il invit pe vlad sa bata timpul lui nebunu la tulcea.
vlad ce best time ai?

pentru asta e forum ... sa ne dam cu parerea ... mai facem caterinca ... ia tu in serios totul :-P

alexone 26-03-12 13:58

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 4950476)
vlad ce best time ai?

Ce repede sari ... :lol:
Normal ca la Tulcea va vedea ce timp va scoate.
Fara slicuri si fara un start la semafor nu iti dai seama de ce poate o masina.
Eu pun ALL IN ca Vlad va scoate 11,xx. Ca va scoate mai bine ca Nebunu sau nu mai ramane de vazut. Momentan Nebunu sta mai bine pe partea de suspensie. Stim toti ce plecari bomba avea.
Oricum la grupa lui va avea si Vlad sansa lui.

Seal 26-03-12 14:54

Nu stiu de ce se agita atata lumea cand absolut toti stiti ca avem aceiasi configuratie la masini.
Sunt N chestii de luat in considerare la masinile noastre. Baza este aceiasi.
Eu merg de 2 ani cu niste cauciucuri potenza cu care am fost si la cursele legale la tulcea si am avut 2.46 60 feet cu ele. Fara sa exagerez cu ceva plecam din maxim 2000 de ture.
Eu nu ma bat cu nebunu ptr ca eu practic am facut aceasta masina cu aceasta configuratie strict din cauza lui. Si nu regret nimic. Masina trage senzational. Cum a spus si el dupa ce a mers cu masina, motorul masinii mele dabia acum a inceput sa se lase si trage fenomenal de bine. Am scos 12.6 cu 2.46 60 feet. Dupa mine acest timp este foarte bun, avand in vedere ce cauciucuri si ce plecari aveam. Sincer vroiam sub 13 secunde. Ca si upgrade de la tulcea, la masina mea s-au schimbat serpii si atat. Si serpii i-am schimbat ca aveam probleme cu prinderea la turbina (vina mea).
La afirmatia voastra ca l-am batut/ca ma bate Mihai sunt n considerente. Eu personal cred ca masinile noastre sunt aproape identice. singura diferenta este de turbina care a mea este pe lagare si a lui ball bearing.. ca sa nu mai zic ca am un roll cage care atarna destul de greu.
Masina asta nu este facuta sa bata pe x sau pe y, este facuta sa fie fiabila, sa traga si sa ma multumeasca strict pe mine!
Ramane de vazut ce se intampla la tulcea. Singura chestie care o vreau este sa scot un timp bun cu slickurile. Asta dak o sa faca fata ambreiajul meu stock de m3.
Daca nu face fata, aia e. ma dau cu dalea de strada. merg sa ma distrez. nu stiu cata lume intelege acest aspect.
Roadele masinii rezulta din multumirile care mi le ofera si din multe alte considerente.
Va rog sa nu mai vorbiti prostii sau sa incitati oamenii sa zica balarii.
Cum ma intreba si lumea pe la rond inainte de cupa cocean dak ma bate nebunu le-am spus acelasi raspuns care o sa il dau mereu. Daca ma bate foarte bine, daca il bat este fix acelasi lucru. Singura diferenta care o vad eu este o plecare mai buna din partea unuia dintre noi. Restul e cancan.
Masina mea merge pe 1 bar fix. si asa va ramane chit ca ma bate nu stiu cine pe 0.1 sutimi. Merg asa de vreo 7000 de km si va mai merge mult timp de acum inainte tot asa. Un viitor upgrade la masina va fi o suspensie mult mai smechera si eventual o cutie de viteze noua ca imi caraie a doua in draci :lol:

Seal 26-03-12 15:00

Parerea mea este in loc sa va faceti griji care dintre noi bate , sa lucrati la masini ca mai este putin pana la Tulcea.

Doc-ul 26-03-12 15:01

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 4950683)
Nu stiu de ce se agita atata lumea cand absolut toti stiti ca avem aceiasi configuratie la masini.
Sunt N chestii de luat in considerare la masinile noastre. Baza este aceiasi.
Eu merg de 2 ani cu niste cauciucuri potenza cu care am fost si la cursele legale la tulcea si am avut 2.46 60 feet cu ele. Fara sa exagerez cu ceva plecam din maxim 2000 de ture.
Eu nu ma bat cu nebunu ptr ca eu practic am facut aceasta masina cu aceasta configuratie strict din cauza lui. Si nu regret nimic. Masina trage senzational. Cum a spus si el dupa ce a mers cu masina, motorul masinii mele dabia acum a inceput sa se lase si trage fenomenal de bine. Am scos 12.6 cu 2.46 60 feet. Dupa mine acest timp este foarte bun, avand in vedere ce cauciucuri si ce plecari aveam. Sincer vroiam sub 13 secunde. Ca si upgrade de la tulcea, la masina mea s-au schimbat serpii si atat. Si serpii i-am schimbat ca aveam probleme cu prinderea la turbina (vina mea).
La afirmatia voastra ca l-am batut/ca ma bate Mihai sunt n considerente. Eu personal cred ca masinile noastre sunt aproape identice. singura diferenta este de turbina care a mea este pe lagare si a lui ball bearing.. ca sa nu mai zic ca am un roll cage care atarna destul de greu.
Masina asta nu este facuta sa bata pe x sau pe y, este facuta sa fie fiabila, sa traga si sa ma multumeasca strict pe mine!
Ramane de vazut ce se intampla la tulcea. Singura chestie care o vreau este sa scot un timp bun cu slickurile. Asta dak o sa faca fata ambreiajul meu stock de m3.
Daca nu face fata, aia e. ma dau cu dalea de strada. merg sa ma distrez. nu stiu cata lume intelege acest aspect.
Roadele masinii rezulta din multumirile care mi le ofera si din multe alte considerente.
Va rog sa nu mai vorbiti prostii sau sa incitati oamenii sa zica balarii.
Cum ma intreba si lumea pe la rond inainte de cupa cocean dak ma bate nebunu le-am spus acelasi raspuns care o sa il dau mereu. Daca ma bate foarte bine, daca il bat este fix acelasi lucru. Singura diferenta care o vad eu este o plecare mai buna din partea unuia dintre noi. Restul e cancan.
Masina mea merge pe 1 bar fix. si asa va ramane chit ca ma bate nu stiu cine pe 0.1 sutimi. Merg asa de vreo 7000 de km si va mai merge mult timp de acum inainte tot asa. Un viitor upgrade la masina va fi o suspensie mult mai smechera si eventual o cutie de viteze noua ca imi caraie a doua in draci :lol:

nu lua totul in serios ... mai glumim si intre noi ... bafta cu masina in continuare !

Doc-ul 26-03-12 15:02

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 4950692)
Parerea mea este in loc sa va faceti griji care dintre noi bate , sa lucrati la masini ca mai este putin pana la Tulcea.

Toti vor castiga la Tulcea !!!

DaNn.ZyX 26-03-12 16:40

Asta e cel mai important,intre"noi"(aici ma refer la cei din Ploiesti) nu ar trebui sa se puna problema asta...cine bate si cine nu,o sa se vada la momentul respectiv,toti ar trebui sa fiti o echipa :)

Seal 26-03-12 16:48

Cel mai important ar fi ca Ploiestiul sa ia toate cupele si sa nu conteze cine si pe ce loc a iesit!

All times are GMT +2. The time now is 05:53.

- Copyright 2026 4Tuning