![]() |
Re: Focsani
aha.... e mai greu de facut un club local... multe acte.. multi bani.. si tot asa...
nu se incercase cu 7000Rc care nu mai avea mult si era in totalitate un club infiintat in vn... dar pana la urma nu cred ca s-a mai putut din diferite motive |
da e vorba de vro 6-700 lei....de hartogaraie pot sa ma ocup eu....toata treba e sa vrea careva sa se si implice nu numai sa se laude ca face parte din ceva...
|
Tek ptr club iti treb masini si oameni care sa se dedice in primul rand :) apoi bani si acte :) , asta e parerea mea in rest succes
|
da....exact.....masini si oameni exista ...dar atunci cand vine vorba sa faca ceva mai mult de a-si lipi un bener pe parbriz sau de a sparge semintze intr-un spatiu public........**la la la .....
|
Quote:
|
aleks....io sunt si artist plastic (cu acte) si un pic de tunis virtual....nu vrei sa te muti tu la focsani ???:D:D:D
|
Quote:
|
eu va zic pe nume...Thunder,Glavana,Miky,Bogdan...sunt cativa care stiu sigur ca ma vb pe la spate...restu baieti buni pacat ca sunt manipulati fara sa isi dea seama....
|
eeee...ben ...tu mai ai si niste mushama carbon....si niste tobe....esti deja la avansati...deci esti exclus....:D
|
Quote:
|
salut salut masina maine e gata poate dau o fuga maine seara sau poimaine pe la fcs.
a vopsit bara fata, bara spate, pragurile si aripile si mai avea putin la capota acum doar ce am venit de la om.... lasa k o sa o vezi...parerea mea k a iesit bine bine |
Baga si tu o poza ceva :D Abia astept sa o vad ..
|
tek mai ai suporti de numere de care iai dat lui franco?iam vazut si eu azi si is mijto tare....
|
Quote:
Păcat că e atāta scandal īntre voi că sunt o mulţime de locuri mişto şi o mulţime de lucruri interesante de făcut la voi. Oricum, o să ne auzim prin p.m. să discutăm mai īn amănunt.... |
Quote:
Cati Cp are Toyota Celica aceea alba ? :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning