![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Lasa vrajeala
Cand o uzi? |
Quote:
parerea mea ... :) |
uite sa iti faci o parere ....
https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...ms/page-8.html postul 106 nu tin cu el dar nici cu tine ... ce a mers a mers |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar de tine nu stie lumea nici macar cine esti...;) |
Quote:
deocamdata am cateva problema si sper sa fie gata la sfarsitul saptamanii si uscat pe jos :D |
BOMBAbee ai tendinta sa te bagi si sa arunci asa posturi aiurea doar ca sa vada lumea ca scrii si tu , lasa-i pe oamenii inclusi in subiect personal sa discute , nu discuti tu pe masinile lor. Maff , Andu v-ati dat supapele peste cap ?:) ce-i cu voi ? eu zic sa puneti o banca cu vreo 5 lazi de bere si betzi asa cat se dau altii :) ( pardon , lu Maff nu-i aducem banca , ii aducem un raft de la Unix sa doarma si el confortabil :)) )
|
:))) cred ca andu tre sa dea de beut mult ca si-a luat masina noua
si nu asa de amagit o bere doua cateva lazi vb ta :)) daca vrea sa tina masina |
Oooo ce masina? A reusit in sfarsit sa isi cumpere masina visurilor? PRIUS ? :D
|
Quote:
|
ce masina:(Sa o Stapaneasca sanatos si fara incidente!I love this car(ma bag si eu unde nu`mi fierbe....)
|
Sa o stapaneasca sanatos . Andule hai cu poze sa vada si ochiu meu.
|
Salut, am si eu un Bmw e46,2.0l 24v din `99, proaspat cumparata si vreau sa vad cum sta cu celelalte masini de calibrul ei, singur modificare pe care stiu ca o are masina este evacuarea sport cap-coada din aluminiu, in week-end`ul acesta sunt si eu prin Constanta.Noroc.Pm me.
|
Avem un opel astra 2.0 16v 150 de cp
Si mai sunt si alte masini de 150 Cand esti pregatit I'd mess : maff_77 Tel : 0723421720 |
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning