![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta
si femei :D
|
Zicea bine cine zicea cu fitze si impresii in Constanta, asa e la capitolul asta suntem primii, multi evita intalnirile de genul acesta pentru ca zic ...ce caut eu sa vorbesc cu ala sau cu ala care nici n-are masina sau mai stiu eu, este gresita ideea aceasta, cat despre ce zicea CT-81-ERY de invartitu celor cu bani in cluburi oficiale ...poate nu dar sigur se invart pe langa acei care sunt in cluburi, doar stiti ce este la sala in week-end, oricum eu as veni cu multa placere la o intalnire, mai sunt membru al unei comunitati care organizeaza intalniri saptamanal. Multa bafta !
|
Quote:
|
da tu ce asteptzii???? nu stii sa organizezi ceva ???ocupate daca esti interesat
|
Quote:
|
Mai ushor pt cei care se cunosc sa faca intalnire, la care sa participe si noi veniti, eu cu axel.vix de mai vedem pe la intalnirile Daewooclub dar ar fi frumos si unele 4tuning. Trebe dat doar un impuls, daca se aduna destui o de cateva ori atunci se vor mentine o perioada lunga.
|
Pai veniti si voi pe la sala sporturiilor... :roll:
ca noi nu avem de unde sa va cunoastem.. |
Peter zi in juru la ce ora ca in seara asta am chef sa fac miscare si niste poze :)
|
Quote:
|
mai veniti domne prin tabacarie... si unde vedeti o dacie break sau un clio3 sau un logan rosu cu stikere opritiva si bagati-va in seama ca nu muscam domnu scoop a venit in seara asta... si sper ca sa simtit bine...
|
Quote:
|
Quote:
|
pai in seara asta o comitem din nou... orele 21:30-22:00 suculet semnite placintele merdenele etc mai un drift mai un burn mai e si PAL-u pe acolo... acest Racer magnific al tarii si etc :)) :)) :))
|
nu mai spune mah pe unde o arde pal-u ca iar il asalteaza fanii shi paparazzi de prin tufishuri:))
|
pfuu las ma nui nimic ca vine HVB-u in the rescue si salveaza... cum era ma aseara PAL-u si femeile e ca mici cu usturoi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning