Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

Psycho 27-05-07 18:26

Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta

si femei :D

aXeL.ZeY 08-06-07 02:49

Zicea bine cine zicea cu fitze si impresii in Constanta, asa e la capitolul asta suntem primii, multi evita intalnirile de genul acesta pentru ca zic ...ce caut eu sa vorbesc cu ala sau cu ala care nici n-are masina sau mai stiu eu, este gresita ideea aceasta, cat despre ce zicea CT-81-ERY de invartitu celor cu bani in cluburi oficiale ...poate nu dar sigur se invart pe langa acei care sunt in cluburi, doar stiti ce este la sala in week-end, oricum eu as veni cu multa placere la o intalnire, mai sunt membru al unei comunitati care organizeaza intalniri saptamanal. Multa bafta !

tzunny 04-09-07 15:28

Quote:

Originally Posted by aXeL.\/iX (Post 938547)
oricum eu as veni cu multa placere la o intalnire, mai sunt membru al unei comunitati care organizeaza intalniri saptamanal. Multa bafta !

Si eu as veni la o intalnire. Si mai fac parte dintr-o comunitate care organizeaza intalniri la 2 saptamani! Pacat ca intr-un forum atat de mare (27.000 de membrii) nu este in stare nimeni sa organizeze niste intalniri! :rolleyes2

x-28-TRA 04-09-07 16:06

da tu ce asteptzii???? nu stii sa organizezi ceva ???ocupate daca esti interesat

tzunny 04-09-07 16:10

Quote:

Originally Posted by x-28-TRA (Post 1080993)
da tu ce asteptzii???? nu stii sa organizezi ceva ???ocupate daca esti interesat

Nu pot sa organizez eu, nou venit.. Din cate citesc pe aici, voi deja va stiti intre voi.. V-ar fii mai usor sa va organizati..

Scoop 04-09-07 16:53

Mai ushor pt cei care se cunosc sa faca intalnire, la care sa participe si noi veniti, eu cu axel.vix de mai vedem pe la intalnirile Daewooclub dar ar fi frumos si unele 4tuning. Trebe dat doar un impuls, daca se aduna destui o de cateva ori atunci se vor mentine o perioada lunga.

peter 04-09-07 18:42

Pai veniti si voi pe la sala sporturiilor... :roll:

ca noi nu avem de unde sa va cunoastem..

Scoop 04-09-07 18:44

Peter zi in juru la ce ora ca in seara asta am chef sa fac miscare si niste poze :)

aXeL.ZeY 04-09-07 19:55

Quote:

Originally Posted by peter (Post 1081295)
Pai veniti si voi pe la sala sporturiilor... :roll:

ca noi nu avem de unde sa va cunoastem..

Stai linistit ca vin des pe la sala dar daca nu e nimeni cunoscut nu stau, tu esti printre putinii pe care nu ii stiu din xce, ma rog acum ca s-a terminat vara o sa revenim la normal si o sa ne strangem in locurile cunoscute.

sonykel 05-09-07 02:37

mai veniti domne prin tabacarie... si unde vedeti o dacie break sau un clio3 sau un logan rosu cu stikere opritiva si bagati-va in seama ca nu muscam domnu scoop a venit in seara asta... si sper ca sa simtit bine...

peter 05-09-07 11:17

Quote:

Originally Posted by aXeL.\/iX (Post 1081406)
Stai linistit ca vin des pe la sala dar daca nu e nimeni cunoscut nu stau, tu esti printre putinii pe care nu ii stiu din xce, ma rog acum ca s-a terminat vara o sa revenim la normal si o sa ne strangem in locurile cunoscute.

shefu ..eu sunt in XCE de cand erau 3 membri in club..;) dar am plecat la un moment dat..si am revenit...

Scoop 05-09-07 14:52

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1082104)
mai veniti domne prin tabacarie... si unde vedeti o dacie break sau un clio3 sau un logan rosu cu stikere opritiva si bagati-va in seama ca nu muscam domnu scoop a venit in seara asta... si sper ca sa simtit bine...

Adevarat graiesti a fost mijto si o sa mai trec :D

sonykel 05-09-07 19:22

pai in seara asta o comitem din nou... orele 21:30-22:00 suculet semnite placintele merdenele etc mai un drift mai un burn mai e si PAL-u pe acolo... acest Racer magnific al tarii si etc :)) :)) :))

leonard 05-09-07 19:43

nu mai spune mah pe unde o arde pal-u ca iar il asalteaza fanii shi paparazzi de prin tufishuri:))

sonykel 05-09-07 19:53

pfuu las ma nui nimic ca vine HVB-u in the rescue si salveaza... cum era ma aseara PAL-u si femeile e ca mici cu usturoi...

All times are GMT +2. The time now is 18:24.

- Copyright 2026 4Tuning