![]() |
Re: Propuneri/Challenges
mda nici eu nu termin al doilea C-Klasse...asta e, next time ;)
|
2 Attachment(s)
asa, si uite si desenul meu.. :D (as prefera sa-l luati pe acesta in considerare pentru challenge). e facut cam la repezeala, in criza de timp.. niste greseli la hasurare si umbre, dar poate punctati kitul si nu chestiile artistice :lol:
thanks.. enjoy! ;) ps: DTM-ul nu stiu daca il voi mai posta.. :sad: |
1 Attachment(s)
am facut si eu in ultimul moment...
ma ajuta careva cu polu?...rog pe cineva sa faca pollul |
Quote:
Quote:
pana acum suntem: Andr31 x1 Blue macca x2 Igerr_all x1 Radu3 x1 Stig_speed60 x2+2 |
[quote=blue macca;2291658]eu iti propun sa participi cu tot ce ai facut pentru challenge!:)
a.. ok.. daca spui tu.. :o o sa faci tu pollu? |
pe maine seara termin si eu a doua lucrare, dar daca nu zice nimeni ca se mai baga pe ultima suta de metri NU ma asteptati, nu-mi place sa fac lumea sa astepte :D
L.E: sry pentru deruta, cad toate sansele de a mai face al doilea C-Klasse. Bafta tuturor care participa :D |
Quote:
|
Quote:
|
frate.... ne bagam si la un VW Golf GTI?
|
4 Attachment(s)
bag si eu un mercedes dar nu e de care ati cerut voi dar poate merge si asta sa intre in concurs.....dak nu am sa il fac din ou pe cel c classe:D
lam lucrat foarte dezordonat deoarece sunt putin ametit ....:Dscz ...calitatea |
Poll-ul era facut oricum, nu mai puteai intra :P mai verifica si tu threadurile noi :). Apoi, daca se cere Mercedes C-Klasse, apoi C-Klasse sa fie. Oricum, multa bafta :P
|
nu se baga nimeni la e39????
|
2 Attachment(s)
eu ma bag la vw golf gti am sa il fac ptr saptamana viitoare....!! dar as vrea sa stiu cum il facem numa fata si spate sau si kituri si chesti dastea ....interioare sau ceva de genu....astept raspuns si sa imi spuneti dak ati fi deacord ca aceste poze sa fie ....... cele dupa care sa lucram....
|
Quote:
|
frate ala e W12 641 de caluti.....am zis Vw golf GTI ....Standard
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:44. |
- Copyright 2026 4Tuning