![]() |
Re: VT UserGroup - provocari
1 Attachment(s)
asta este a mea :)
|
1 Attachment(s)
Si a mea.
Carbon Reisar:lol: |
face cineva va rog poll-ul ?
|
ma provoaca si pe mn cineva la un concurs manga, kk...doar fata sau spate, 1 bonus, max 1 credite si fara viniluri photoshopate si chestii de genu ? :) pls
|
Quote:
|
iti alegi ce stock vrei (preferabil kurukuru) ii tunezi fata sau spatele fara sa folosesti mai mult de 1 obiect facut de altcineva (ex: stockul) si il postezi aici :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
deci... iti alegi o masina de fabrica (adica nemodificata--> asta inseamna stock)...ii modifici vederea fata sau vederea spate pixel cu pixel (totul sa fie facut de tine, nu de altcineva) si dupa aia scrii sus la internet explorer/ mozilla www.imageshack.us sau www.photobucket.com uploadezi poza...revii pe fereastra cu VT UserGroup provocari page 98 si copiezi in chenaru unde scrie quick reply codul imaginii si scrii "eu sunt gata"
|
sunt sigur ca lucrurile astea le_a inteles si le stia deja...dar te_ai exprimat tu cam gresit in cele 2 postari anterioare...
|
scuze...
deci se baga careva ? |
Quote:
|
Pe acest topic era vorba de usergroupu' Virtual Tuning şi provocări lansate către, sau între membrii grupului.
|
oops...am vazut ca si altii se provocau aici...asa ca am incercat si io ...scuze pt off-topic...ma puteti bana daca e chiar asa rau
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:55. |
- Copyright 2026 4Tuning