![]() |
Re: Diverse Discutii
Multam de info. Mai pe scurt cine vrea sa vada masini americane sambata la ora 13:00 in parcare la XXL
|
salut am si eu o intrebare, exista cumva in buzau un club legal ? daca poate sami spuna si mie cineva . sunt interesat si eu sa ma integrez intr-o astfel de comunitate as avea si cateva propuneri apoi dupa ce aflu raspunsul o zi buna in rest
|
Din pacate am ajuns pe la 2 in parcarea de la XXL, a fost prezent si un Viper pe langa Corvette C4, Corvette C5, Corvette C6, Chevy Camaro si altele ... am sa pun fotografii cat de curand
|
8 Attachment(s)
Cum am promis ;)
|
Frumoase masini :)
|
Quote:
|
:) ... o sa mai organizam o intalnire de felul, dar momentan n-am decis unde ce si cum ;)
Anyway, frumoasa zona spre Siriu ;) |
Quote:
|
Site nu mai are, vad ca e suspendat hostul :) ...
|
Quote:
|
ms de raspuns
nu le merge site-ul din pacate |
o sa vin si eu de acum la intalnirile voastre...;)
|
De care intalniri vorbesti :)?
|
Quote:
nu zic ca inainte as fi fost vre' unul care nu lipsea de la intalniri si etc ,dar de vreo cateva saptamani ,in fiecare weekend merg la ploiesti la intalniri ,"gratare" si etc ,si vad ce grup unit au ,si e putin ciudat ca la mine acasa ,nu prea avem asa ceva.. |
pai..folositi si voi forumul asta, ca deaia e facut aici..puneti un anunt, ca mai intra cate unu pe net, si vedeti ce iese
de exemplu...sambata seara gratar la ciolanu...cine se baga ? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning