![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Quote:
|
Frumos F350...cea mai buna alegere in privinta culorii:-P Si la mine va urma unul,dar sa se iveasca o oportunitate ceva;)
Frumoase poze:-P Plymoth-ul este un vis.....totusi cred ca se potriveste mai bine la mine in colectie:lol: |
Quote:
Ce tare poate fi...:giggle: arata deosebit, pure american muscle.Abia astept prezentarea, o sa-mi fac provizii de pop-corn:lol::lol: felicitari pentru macheta, sunt interesat si de un pret sa stii...daca imi poti spune te rog frumos, aici/pe p.m/ pe mess unde doresti bo$$:lol: inca odata felicitari pentru macheta si pentru buzunar:eyebrow: |
Mai ai putin si faci 100 de pagini in theardul tau in care chiar avem ce vedea :D , felicitari !
|
Astept cu nerabdare sa postezi poze cu Plymouth-ul...este ..bestial ca si masina 1/1 chiar daca nu prea ma pasioneaza muscle..:Dsa le stapanesti sanatos:-)
|
12 Attachment(s)
Quote:
Porsche RS Spyder - AutoArt 1:18 Desi nu credeam ca voi cumpara vreodata o astfel de macheta, nu regret deloc alegerea facuta. Capacul motorului se monteaza/demonteaza foarte greu si ascunde un motor cu detalii peste media autoart. |
Spun doar MORTAL:!::!::!:
Buna alegere man |
chingile capotei sunt functionale??!:oops:
|
arata foarte foarte bine.am si eu o intrbare:antenele alea sunt din plastic sau dintr-un cauciuc??? arata chiar bine, dar parca galben...:hmm.:confused2
|
A sosit in sfarsit :D
Superba! Nici nu se compara cu "chestia" aceea facuta de Norev ... |
Arata bestial !!! Imi place cum e lucrat la motor :oops:.
|
Nice:twisted:. Nici mie nu-mi plac.....adica nu-mi plac...nu ma atrag astfel de machete,dar asta e realizata misto de tot:-P
|
Sinceră să fiu , nici eu nu sunt aşa "moartă" după machete de genul ăsta dar ...sunt anumite modele pe care le-aş băga în colecţie ...galbenul ăsta îi vine foarte bine şi o scoate calumea în evidenţă :)
|
Frumos, sper sa-ti mai cumperi astfel de machete, ca sunt foarte frumoase :-) Unii spun ca e bine sa te axezi pe ceva anume, dar zic eu ca merge sa ai cat mai multe tipuri de machete, colectia ta e formata din 4x4, sedan, supercars, clasice si de competitie, si arata fenomenal, fiind ca e sunt multe tipuri de masini, pe langa ca majoritatea sunt premium :clap:
|
Multumesc de "laude". S-ar putea sa mai apara un astfel de model curand in colectie, dar nu sunt 100% hotarat. Oricum, din ultimele achizitii cel mai mult mi-a placut gmp-ul si cu siguranta nu o sa ramana pentru mult timp singur.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning