Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

promo 23-10-10 23:14

Re: Machetele mele - steaua23

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3751475)
Ambele pickup-uri sunt imense, avand peste 34cm lungime. Totusi, cel portocaliu este cu peste un cm mai lung si vizibil mai lat.
Am un singur harley la scara 1:18, dar probabil ca o sa apara abia in urmatorul set de poze.

Astazi mi-a sosit si primul GMP din colectie. Este o macheta cu adevarat deosebita, mult peste orice alt model american detinut de mine. Cu siguranta nu o sa ramana singura, insa datorita pretului ... o sa mai dureze ceva pana mai vine un asemanatoare.

wow..la asta astept poze....detaliate.... !!

radu_bv 23-10-10 23:33

Frumos F350...cea mai buna alegere in privinta culorii:-P Si la mine va urma unul,dar sa se iveasca o oportunitate ceva;)
Frumoase poze:-P

Plymoth-ul este un vis.....totusi cred ca se potriveste mai bine la mine in colectie:lol:

FED express 24-10-10 09:56

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3751475)
Ambele pickup-uri sunt imense, avand peste 34cm lungime. Totusi, cel portocaliu este cu peste un cm mai lung si vizibil mai lat.
Am un singur harley la scara 1:18, dar probabil ca o sa apara abia in urmatorul set de poze.

Astazi mi-a sosit si primul GMP din colectie. Este o macheta cu adevarat deosebita, mult peste orice alt model american detinut de mine. Cu siguranta nu o sa ramana singura, insa datorita pretului ... o sa mai dureze ceva pana mai vine un asemanatoare.

:omfg: Road runner, road runner...doing 100mph:lol::lol: i se potriveste melodia:lol::lol:

Ce tare poate fi...:giggle: arata deosebit, pure american muscle.Abia astept prezentarea, o sa-mi fac provizii de pop-corn:lol::lol: felicitari pentru macheta, sunt interesat si de un pret sa stii...daca imi poti spune te rog frumos, aici/pe p.m/ pe mess unde doresti bo$$:lol:

inca odata felicitari pentru macheta si pentru buzunar:eyebrow:

GrAnDe 24-10-10 22:12

Mai ai putin si faci 100 de pagini in theardul tau in care chiar avem ce vedea :D , felicitari !

MeMutzu 25-10-10 19:21

Astept cu nerabdare sa postezi poze cu Plymouth-ul...este ..bestial ca si masina 1/1 chiar daca nu prea ma pasioneaza muscle..:Dsa le stapanesti sanatos:-)

steaua23 25-10-10 23:32

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GrAnDe (Post 3753791)
Mai ai putin si faci 100 de pagini in theardul tau in care chiar avem ce vedea :D , felicitari !

Merci. Azi mi-au mai sosit 2 machete in colectie si astfel mai unpic si pana la 100 de exemplare ...

Porsche RS Spyder - AutoArt 1:18

Desi nu credeam ca voi cumpara vreodata o astfel de macheta, nu regret deloc alegerea facuta. Capacul motorului se monteaza/demonteaza foarte greu si ascunde un motor cu detalii peste media autoart.

2010 26-10-10 00:07

Spun doar MORTAL:!::!::!:
Buna alegere man

ksm170 26-10-10 07:43

chingile capotei sunt functionale??!:oops:

FED express 26-10-10 08:13

arata foarte foarte bine.am si eu o intrbare:antenele alea sunt din plastic sau dintr-un cauciuc??? arata chiar bine, dar parca galben...:hmm.:confused2

e30_eVG3n 26-10-10 08:44

A sosit in sfarsit :D
Superba! Nici nu se compara cu "chestia" aceea facuta de Norev ...

DrifterGT 26-10-10 09:17

Arata bestial !!! Imi place cum e lucrat la motor :oops:.

radu_bv 26-10-10 13:18

Nice:twisted:. Nici mie nu-mi plac.....adica nu-mi plac...nu ma atrag astfel de machete,dar asta e realizata misto de tot:-P

DTH 26-10-10 14:14

Sinceră să fiu , nici eu nu sunt aşa "moartă" după machete de genul ăsta dar ...sunt anumite modele pe care le-aş băga în colecţie ...galbenul ăsta îi vine foarte bine şi o scoate calumea în evidenţă :)

Racer21 27-10-10 15:22

Frumos, sper sa-ti mai cumperi astfel de machete, ca sunt foarte frumoase :-) Unii spun ca e bine sa te axezi pe ceva anume, dar zic eu ca merge sa ai cat mai multe tipuri de machete, colectia ta e formata din 4x4, sedan, supercars, clasice si de competitie, si arata fenomenal, fiind ca e sunt multe tipuri de masini, pe langa ca majoritatea sunt premium :clap:

steaua23 27-10-10 23:59

Multumesc de "laude". S-ar putea sa mai apara un astfel de model curand in colectie, dar nu sunt 100% hotarat. Oricum, din ultimele achizitii cel mai mult mi-a placut gmp-ul si cu siguranta nu o sa ramana pentru mult timp singur.

All times are GMT +2. The time now is 08:26.

- Copyright 2026 4Tuning